ayy wannaa ağlattın beni kızzz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
annelik böle bişi olsa gerekkk :gitme:
canımmmmmm çokkk geçmiş olsunnnnn boshayallersmile
ayy wannaa ağlattın beni kızzz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
annelik böle bişi olsa gerekkk :gitme:
canımmmmmm çokkk geçmiş olsunnnnn boshayallersmile
cerinim, beni rahmetli ananem buyuttu.
elimi kapiya sikistirdigimda oda kendi elini sikistirirdi nasil acidigini anlamak icin nur icinde yatsin. o zaman anlamiyo insan tabi, sadece anne olunca anliyo.
valla yere yatip kafami vurdum vurdum ama kafamin acisi icimin acisini hafifletmedi. aksam yavruma baktikca agladim.mafoldumben
anne olmak başka ya elazığda deprem oldu bizim burdada bayağı hissedildi depremin sarsıntısıyla uyandım kızımda hemen yanımda uyuyordu sadece kızımı bataniyesine sarıp kucağıma aldım yavruşuma bir şey olmasın bana olsun dedim annelik böyle ya
hem de nasıl deprem olan yerler buraya çok yakınaaayyy evet depremdekileri izliyomda bu soğukta dışarda kaldılar yaaa
tunceliyede vuruyomu sarsıntı
canım ata da sürekli elini ağzına alıyodu dr uyurken elini picamasının içine koy dediwannaam gelmş geçmiş olsun şekerr neyse ki bişey yok
kundak olayına gelinceeee
ya benim kız sıçramıyo ama elini ağzına götürüyo sürekli o yüzden de uyuyamıyo iki gündür maşallahı var yatırıyom kundaklayıp emziği veriyom bırakıyom bakıyo bakıyo uyuyo eee ben şimdi kudağı açsam ellerini ağzına götürür uyuyamaaz akannehir
mesela dün gece gene hemen uyudu ama nasıl yapıp ettiyse bi baktım didine didine elini ağzına götürmeye çalışıyo kaç kere tekrar sardım uyudu gene uyandı
en sonunda aç olduğuna kanaat getirdim emzirdim tekrar bu sefer uyudu uyuduktan sonra açıyom kundağı uyumaya devam ediyo ama
neyse ben de gidem açem şimdi kundağı bakalım bundan sonra kundaksız deniyim
anne olmak başka ya elazığda deprem oldu bizim burdada bayağı hissedildi depremin sarsıntısıyla uyandım kızımda hemen yanımda uyuyordu sadece kızımı bataniyesine sarıp kucağıma aldım yavruşuma bir şey olmasın bana olsun dedim annelik böyle ya
gercekten cok farkli bir duygu bu annelik.
oglum daha cok cok kucukken bir gece hafif deprem oldu.
ben o sirada hemen aklimdan neler yapicagimiz gecirdim.
esim oglani battaniyeye sarip alsin, bende yanima cuzdanimi alayim, aman cocuga sapka almayi unutmiyim derken uyumusum.kaydirigubbakcemile3
geçti gitti şükürrrrrrrrrr konuştukça insanın sinirleri bozuluyo unut gitsin yiwrımm yerimseniben
sen şimdi kundaktan kurtulmanın ve elma püresinin tadını çıkar kaydirigubbakcemile3
valla dr 3 saatten sonra sağ 100-150 çıkması lazım dedi :sinifsinif: bi keresinde çıktı bi daha çıkmadı ohaoldumsmile sütün yetmediğine kanaat getirdim ben deben emzirerek uyuttugum icin memede siziyo genelde. ama bu aralar yerine koyarken uyaniyo. bi geceleri digerine uymuyoki. en fazla bir kac gece sikinti cekersin sonra alisir mutlaka. bide iyice uykusunun gelmesini bekle.
mama niye verdin canim, sutun yetiyo bildigim kadariyla.
:
kartanem cnm benm bozma moraliniii
belki de sütünün kalitesini arttırmalısın ceviz de ye mutlaka
protein al her gün bir yumurta ye mesela
balık ye haftda iki üç kez
valla dr 3 saatten sonra sağ 100-150 çıkması lazım dedi :sinifsinif: bi keresinde çıktı bi daha çıkmadı ohaoldumsmile sütün yetmediğine kanaat getirdim ben de
gerçi sağdıktan sonra emzirdim baya yutkuna yutkuna emdi ama bilmiyom yaa kafamı karıştırdı dr süt yetmiyo olabilir mama ver deyince kilosu artmadı ya fazla
ama tulum giyiyoz biiiz sempatiksalakcinnihem de nasıl deprem olan yerler buraya çok yakın
canım ata da sürekli elini ağzına alıyodu dr uyurken elini picamasının içine koy dedi
şimdi öyle yapıyorum işe yarıyo uykuya dalınca çıkarıyorum
adamımmmmmmmmmmmmmm dünki linki gördün demi falla 60 tl yi görünce dibim düştü haciiiiiii aklinialirimsmile
anammm, kiz biraz fazla uyuyuncada odum kopuyo simdi.
12de uyudu, normalde 30 bilemedin 40dk uyur.
yanina gidip gelip bakiyorum sanki uyanicak gibi ama uyanamiyo.
bisey yoktur di mi?eyvahedigeldismile
dunden beri dogru durust aglamiyoda.eyvahedigeldismile
ama tulum giyiyoz biiiz sempatiksalakcinni
ben de havaleyle indirimli aldıydım sözde nan kaydirigubbakcemile3 o site ne harbiden yaw herşey en az 20-30 lira ucuz hepsiburadadan meyve sıkacağı aldımdı orda 30 lira daha ucuz :sinifsinif: arızalı çıkarsa nederler bilmiyom gerçi dee
yoktur canıım olsaydı dün olurduuanammm, kiz biraz fazla uyuyuncada odum kopuyo simdi.
12de uyudu, normalde 30 bilemedin 40dk uyur.
yanina gidip gelip bakiyorum sanki uyanicak gibi ama uyanamiyo.
bisey yoktur di mi?eyvahedigeldismile
dunden beri dogru durust aglamiyoda.eyvahedigeldismile
2 göğüsten ama benden çıkmıyootek gogusten mi 100-150 cikmasi gerekiyo dedi?
ben aksama kadar sagiyorum, iki gosusten 100ml toplarsam opup basimin ustune koyuyorum valla. sempatiksalakcinni
manyadı bizimki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yoktur bişi rahat bırak uyusunnn seni dün harap etti ya bugun kıyak geçiyy zaar kaydirigubbakcemile3
manyadı bizimki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yoktur bişi rahat bırak uyusunnn seni dün harap etti ya bugun kıyak geçiyy zaar kaydirigubbakcemile3
ya işallah arızalı falan çıkmas da garantisi var arzum yetkili servise götüricük sonuçta siteynen daha bi alakası olmi ki demi bilmiyorumkismile
aliyim barik 30 tl ucuzaa kaydirigubbakcemile3 çok zeytün gördüm kendimi heee sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?