2009 Kasm Anneleri

ayy wannaa ağlattın beni kızzz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
annelik böle bişi olsa gerekkk :gitme:
canımmmmmm çokkk geçmiş olsunnnnn boshayallersmile

cerinim, beni rahmetli ananem buyuttu.
elimi kapiya sikistirdigimda oda kendi elini sikistirirdi nasil acidigini anlamak icin nur icinde yatsin. o zaman anlamiyo insan tabi, sadece anne olunca anliyo.

valla yere yatip kafami vurdum vurdum ama kafamin acisi icimin acisini hafifletmedi. aksam yavruma baktikca agladim.mafoldumben

ayy wannaa ağlattın beni kızzz mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
annelik böle bişi olsa gerekkk :gitme:
canımmmmmm çokkk geçmiş olsunnnnn boshayallersmile

anne olmak başka ya elazığda deprem oldu bizim burdada bayağı hissedildi depremin sarsıntısıyla uyandım kızımda hemen yanımda uyuyordu sadece kızımı bataniyesine sarıp kucağıma aldım yavruşuma bir şey olmasın bana olsun dedim annelik böyle ya

geçti gitti şükürrrrrrrrrr konuştukça insanın sinirleri bozuluyo unut gitsin yiwrımm yerimseniben
sen şimdi kundaktan kurtulmanın ve elma püresinin tadını çıkar kaydirigubbakcemile3

gercekten cok farkli bir duygu bu annelik.
oglum daha cok cok kucukken bir gece hafif deprem oldu.
ben o sirada hemen aklimdan neler yapicagimiz gecirdim.
esim oglani battaniyeye sarip alsin, bende yanima cuzdanimi alayim, aman cocuga sapka almayi unutmiyim derken uyumusum.kaydirigubbakcemile3

aaayyy evet depremdekileri izliyomda bu soğukta dışarda kaldılar yaaa
tunceliyede vuruyomu sarsıntı
hem de nasıl deprem olan yerler buraya çok yakın
canım ata da sürekli elini ağzına alıyodu dr uyurken elini picamasının içine koy dedi
şimdi öyle yapıyorum işe yarıyo uykuya dalınca çıkarıyorum

ayy aynen yaa eşimle bütün gün atanın yanından ayrılmadık
sadece onun için korkuyo insan

adamımmmmmmmmmmmmmm dünki linki gördün demi falla 60 tl yi görünce dibim düştü haciiiiiii aklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geçti gitti şükürrrrrrrrrr konuştukça insanın sinirleri bozuluyo unut gitsin yiwrımm yerimseniben
sen şimdi kundaktan kurtulmanın ve elma püresinin tadını çıkar kaydirigubbakcemile3

he valla, tadini cikaram de mi?kaydirigubbakcemile3
kundak olayi tek gecelik degildir hep boyle rahat eder insallah.akannehir

valla dr 3 saatten sonra sağ 100-150 çıkması lazım dedi :sinifsinif: bi keresinde çıktı bi daha çıkmadı ohaoldumsmile sütün yetmediğine kanaat getirdim ben de
gerçi sağdıktan sonra emzirdim baya yutkuna yutkuna emdi ama bilmiyom yaa kafamı karıştırdı dr süt yetmiyo olabilir mama ver deyince kilosu artmadı ya fazla
kartanem cnm benm bozma moraliniii
belki de sütünün kalitesini arttırmalısın ceviz de ye mutlaka
protein al her gün bir yumurta ye mesela
balık ye haftda iki üç kez

anammm, kiz biraz fazla uyuyuncada odum kopuyo simdi.
12de uyudu, normalde 30 bilemedin 40dk uyur.
yanina gidip gelip bakiyorum sanki uyanicak gibi ama uyanamiyo.
bisey yoktur di mi?eyvahedigeldismile

dunden beri dogru durust aglamiyoda.eyvahedigeldismile

tek gogusten mi 100-150 cikmasi gerekiyo dedi?

ben aksama kadar sagiyorum, iki gosusten 100ml toplarsam opup basimin ustune koyuyorum valla. sempatiksalakcinni

ama tulum giyiyoz biiiz sempatiksalakcinni
adamımmmmmmmmmmmmmm dünki linki gördün demi falla 60 tl yi görünce dibim düştü haciiiiiii aklinialirimsmile

ben de havaleyle indirimli aldıydım sözde nan kaydirigubbakcemile3 o site ne harbiden yaw herşey en az 20-30 lira ucuz hepsiburadadan meyve sıkacağı aldımdı orda 30 lira daha ucuz :sinifsinif: arızalı çıkarsa nederler bilmiyom gerçi dee

manyadı bizimki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yoktur bişi rahat bırak uyusunnn seni dün harap etti ya bugun kıyak geçiyy zaar kaydirigubbakcemile3

ya işallah arızalı falan çıkmas da garantisi var arzum yetkili servise götüricük sonuçta siteynen daha bi alakası olmi ki demi bilmiyorumkismile
aliyim barik 30 tl ucuzaa kaydirigubbakcemile3 çok zeytün gördüm kendimi heee sempatiksalakcinni

yoktur canıım olsaydı dün olurduu
tek gogusten mi 100-150 cikmasi gerekiyo dedi?

ben aksama kadar sagiyorum, iki gosusten 100ml toplarsam opup basimin ustune koyuyorum valla. sempatiksalakcinni
2 göğüsten ama benden çıkmıyoo
manyadı bizimki sempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
yoktur bişi rahat bırak uyusunnn seni dün harap etti ya bugun kıyak geçiyy zaar kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

bişe olmas bence al gitsin
ben bi keresinde hepsiburadadan baskül almıştım çalışmadı geri gönderdim yenisini yolladılar da o bakımdan didimm ama bu ne bozuk çıkacak basit bi mekanizma zatii al bencee

ohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
oto koltuk mama sandalyesi steril zımbırtısı termos tabak oyuncak cart curt derken temmmm 700 tl masraf çıkıyııııııııııııııı bu ne beeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…