burcu kaynana cephesinde durumlar nasıl
Arçelik, Bebek Ürünleri, K-9410 Mama Robotu - Arelik, Yılmaz Ticaret, Arelik Bayi 0216 305 0 305 Teklifler İin Arayın
Arçelik, Bebek Ürünleri, K-9620 Biberon Isıtıcısı - Arelik, Yılmaz Ticaret, Arelik Bayi 0216 305 0 305 Teklifler İin Arayın
Arçelik, Bebek Ürünleri, K 9110 Bebeğim Biberon Isıtıcısı - Arelik, Yılmaz Ticaret, Arelik Bayi 0216 305 0 305 Teklifler İin Arayın
o ne beee hem kulaktan ateş ölçüp hem mamayı nası ölçer yaaaa kusunç geldi birden duyunca :roflol:
bence baya etkili olmuştur canım kaydirigubbakcemile3
valla adamlar sen bilirsin istersen çalış deyip karışmıyo ayağındalar ama ücretsiz izinden de heç hoşlanmiler kaydirigubbakcemile3
hangi marka?
ya herkes kendi bilir tabi ama evlerinizde blendır robot mutlaka vardır ayrıca mama robotuna falan gerek varmı ısıtıcıyada
ha maddi durumu iidir alır insan ona karışamam nacizane fikrim sositososito
microlife burdada tıbbı malzeme satılan yerde aldı eşim
Wanna ben bu ateşölçeri aldım clever-td-1112 oda sıcaklığı alından bide kulaktan ölçüyo...
sagol canım walla bende bılmımmhoşgeldin hayırdır bacım ne bulantısı anlayalım :roflol:
sagol canımcımsagol canim.
sanada gecmis olsun.a.s.
canım blender robot var da asıl ben sterilizatör alsam diye düşünüyom ne alsam diye bakarkende bunları buldum....ya herkes kendi bilir tabi ama evlerinizde blendır robot mutlaka vardır ayrıca mama robotuna falan gerek varmı ısıtıcıyada
ha maddi durumu iidir alır insan ona karışamam nacizane fikrim sositososito
benim arkadasin tavsiye ettigi arcelik mama robotu bu herhalde. cok ovuyo, mutlaka al dedi.
:roflol::roflol::roflol:
he valla, once bi asip kesiyo sonra is ciddiye baglayinca yusuf yusuf ediyo.
ama bende istemiyorum ucretsiz izin almayi, param elimde istedigimi aliyom kiz.zemuszemus
buharda pişiriyo yani dimi ben bi sitede bakarken buharda pişirme yazıyodu başka bi sitede yoktu buharda pişirme açıklaması...O zaman iyiymiş alalım bundan...orasi oyle tabi.
ben oglusda evdeki blendirda yapmistim ama bu alette buharda pisirip yaninda da eziyomus. bide ufak olmasi pratikmis.
bende braundan bakiyorum. genelde en ucuzu 75tl civari.
ay Allah yardımcın olsun bu ne ya çağrılmadığın yere niye gidiyon karıtek kelimeyle berbat gidiyo
kafayı yemek üzereyim kocam geri adım atmıyo
kaynanam oğlum deyip duruyo pazar günü misafirim var diye oda geldi kendimi gırtlaklamamak için zor tuttum çok sinirim bozuluyo ve sütüm azalmaya başladı cumartesi sen mama yap oğlan bende kalsın dedi. yaza yazlığa giderken alırız yanımızda dedi çıldırdım el kadar çocuk 1000 km öteye gönderilirmi deli karı ne olcak ayrılamazmış o oğlundan(torunundan)
o ne beee hem kulaktan ateş ölçüp hem mamayı nası ölçer yaaaa kusunç geldi birden duyunca :roflol:
canım blender robot var da asıl ben sterilizatör alsam diye düşünüyom ne alsam diye bakarkende bunları buldum....
Beko daha ucuz fiyat olarak arçelikin yan ürünü gibi bi şey ....
buharda pişiriyo yani dimi ben bi sitede bakarken buharda pişirme yazıyodu başka bi sitede yoktu buharda pişirme açıklaması...O zaman iyiymiş alalım bundan...
tek kelimeyle berbat gidiyo
kafayı yemek üzereyim kocam geri adım atmıyo
kaynanam oğlum deyip duruyo pazar günü misafirim var diye oda geldi kendimi gırtlaklamamak için zor tuttum çok sinirim bozuluyo ve sütüm azalmaya başladı cumartesi sen mama yap oğlan bende kalsın dedi. yaza yazlığa giderken alırız yanımızda dedi çıldırdım el kadar çocuk 1000 km öteye gönderilirmi deli karı ne olcak ayrılamazmış o oğlundan(torunundan)
robot bilemem ama sterilizator mutlaka tavsiye ederim.
kaynatirken tencereler mahfoluyo. biberonlar takir tukur tencereye vururken iki kaynatmada canlari cikiyo. bide tencereyi ateste unutma tehlikesi var.akannehir
buharda pisiriyo diye biliyorum ben.
o yuzden iyi zaten, besin degeri kaybolmasin diye.
biberon unutmadım ama 2 kere çaydanlığı unutmuşum şekli şemali değişti
robot bilemem ama sterilizator mutlaka tavsiye ederim.
kaynatirken tencereler mahfoluyo. biberonlar takir tukur tencereye vururken iki kaynatmada canlari cikiyo. bide tencereyi ateste unutma tehlikesi var.akannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?