2009 Kasm Anneleri

nan anlattık ya nasıl yapıcağını alsanaalsanasmile eti iyice haşlayıp blendırdan geçiricen...6. aydan itibaren çorbasına püresine koyucan...et ve kemik suyunun hiç bi besleyici değeri yokmuş...et koyucakmışız mutlaka....

tamam nan ne vuruyon. bida anlativer.:sinifsinif:

çaturtummm mama derkene manukyan demek istedi panda kaydirigubbakcemile3
gerçi çok ötmim bağa da hemen nick bulunuverürr sempatiksalakcinni

ay kızın bebek arabası aşada arabada çıkarmaya üşeniyom bizim herifte 2 haftadır çıkarcak işallah o olunca koyuyom içine mutfakta iş güç yapıyom ayh bende salıncana koyim didimm ya rebbi dolabı döktüm ecük temizledim alışveriş yapmıştı kociş onnarı yerleştirdim tam kolları sıvadım bulaşıkları makineye atıp yemek yapim diye bizimki çıldırdı öle döt gibi kaldım gene geldim koltuğa aldım kızı tahtına etlerimi yerim artık acıkınca kaydirigubbakcemile3

tahtında mayıştı sıra geldi emziği çıkarıp memeyi kakalamaya süt gidişini annayana kaa boğazından ne geçerse kar kaydirigubbakcemile3

tahtında mayıştı sıra geldi emziği çıkarıp memeyi kakalamaya süt gidişini annayana kaa boğazından ne geçerse kar kaydirigubbakcemile3

kiyamam ya.kaydirigubbakcemile3
bende gidip uyandircam simdi yine.
bi tane daha yarim saat uyudumu bugun 2,5 saat eder.
gecede rahat durur insallah.

benimkininde bi uyuycagi tuttu bugun, zor uyandiriyorum.
habire uyuyamda gece anami dikem ayaga diye ugrasiyo herhal.akannehir

nete girenler bebeleri uslu olanlar valla..hem uyutabiliyonuz ne şanslısınız..
bizimki doğduğundan beri uykusuzdu..daha kötü nasıl olur diyodum..bölemiş..kaçgündür ne gece ne gündüz yaa..gece uykusu fena deildi şimdi 1,5 saatte bi uyanıyoakannehir
4.aya girmek hiç yaramadı bize akşam nası oluyo anlamıyom..
diş mi çıkarıyo nedir anlamadım..aşırı kakası ve de biraz ishali var..alt dişte biraz kabarıklık var gibi geliyo ama nası olur normalde bilmiyorumbilmiyorumkismile

Son düzenleme:
selam canim.
niye direnirler ki anlamam. uyu iste, sanki kotu bisey.kaydirigubbakcemile3
canım benimki bu uykusuzlukla zor büyür zayıflıcak iyce:bbo:

benimkininde bi uyuycagi tuttu bugun, zor uyandiriyorum.
habire uyuyamda gece anami dikem ayaga diye ugrasiyo herhal.akannehir

ahh nerde o günler..bigün uyusa gündüz görmedim ya..taa doğduğunda uyuyodu bizimki 2 saat kesintisiz ona az diyodum..aylardır uyku yok..

bu arada ha bire farklı bez ala ala karar verdim sonunda kız bezi bırakmadan kaydirigubbakcemile3 molfix :lepi:
prima aktif bebek sızdırıyo uyu oynanın bel bandı elastik deil can bebe çiş yapınca kötü kokuyo baby star hayvan kadar huggies de biraz kalın çiş yapınca iice kazık gibi oluyo akannehir
molfix prima kadar olmasada ince güzel ,bel bandı elastik, kötü kokmuyo , fiyatıda çok fsahiş deil sonunda bende bezimi buldum paylaşmak istedim :ecrin_bebek:
uyu ve oynanın bel bantı esnek diil ben de bıraktım onu artık hareketlendiler ya raha edemez gibi geldi :emir_bebek:
ama öbür prima da sızdırıyoo ay molfix mi alem ben de şimcii sempatiksalakcinni

Back
X