2009 Kasm Anneleri

niyeki?
bak mesain bitmek uzere.
eve gider rahatlarsin.zemuszemus
ne bilem işte bakıcı meselesi varda kaynanam gidecek yakında ona kafam bozuk. düşün düşün b.ktur işin hesabı benimki.
benimkide bazen uykusunu alamadan kalkiyo.
emerken yine mayisiyo ama tam uyumuyo.
gozler yarim kapali bana bakip bakip siritiyo.
cok guluyorum o haline.kaydirigubbakcemile3

sarhoş gibi oluyorlar. birde uykuluyken alkını alırkende sırıtıp duruyo-tatlicadiarzu-

wanna bari sabah erken kalkmasa uykumu alamıyom kuzum iyi ya sabah olayınıda düzeltsek çokta iyi olur benim kız sebze sevmedi diliyle attı bende daha vermedim bir kaç gün sonra gene deneyecem ana şimdi burda dışarıda düğün yapilar kızımı uyandıracaklar

benimkide bazen uykusunu alamadan kalkiyo.
emerken yine mayisiyo ama tam uyumuyo.
gozler yarim kapali bana bakip bakip siritiyo.
cok guluyorum o haline.kaydirigubbakcemile3

he kız çok tatlı oluyorlar bizimkide uykudayken gözünü açıyo beni görünce gülümsüyo tekrar uykuya devam

ne bilem işte bakıcı meselesi varda kaynanam gidecek yakında ona kafam bozuk. düşün düşün b.ktur işin hesabı benimki.

benim daha ise donmeme zaman var ama aklima geldikce uykularim kaciyo.
Allah yardimcin olsun.

kiz sen en iyisi kizi simdiden gelin et.kaydirigubbakcemile3
kiz Allah gozunu doyursun, masallah cok duzenli uyuyo, birak sabahda erken kalkiversin.
sen ona gore erken yat.

ben kiz uyur uyumaz yatiyorum valla, yoksa ertesi gun zombi gibi olurum.sempatiksalakcinni

SAĞOL CANIM
ben 9 buçukta yatıyom her akşam:bbo:
bebeği emekleyen varmı kızlar

ne ettin kız daha desteksiz oturamıyorlar:1shok:

akşam 8 de yatıyo bazen 9 bende 10 uyuyom neyse ben çıkam kız uyandı duş alam dışarı çıkaram kızçemi hepinizi ve meleklerinizi öpüyom

elif anlat bakalim biraz.
farkli bir yere gidince duzeni bozulmadi mi nisanin?
bozulmaz olurmu kafayi yedi kizim resmen gecede hic uyanmayan cocuk saat basi kalkiyo. herkesi yabanciladi kimsede durmadi ilk gün durmadan agladi tabi bide annem sagolsun yetmiyo sütün yetmiyo diye diye icimi kemirdi,az kalsin pirincunu mamasi vericekti zor durdurdum.burnumdan geldi diyebilirim sözde azcik dinlenirim diyodum daha beter yoruldum bide hasta oldu simdi evdede mizmizlaniyo..
size tavsiyem azcik daha büyümeden sakin biyere gitmeyin emzikli bebekle cok zor oluyo

yok bacım yardımla emekleyen demek istemiştim kendi başına tabiki gidemez

yardimlada emekleyemezler daha.
sadece emekliycek gibi hareket yapiyolar.

akşam 8 de yatıyo bazen 9 bende 10 uyuyom neyse ben çıkam kız uyandı duş alam dışarı çıkaram kızçemi hepinizi ve meleklerinizi öpüyom

hadi iyi gezmeler.

ben hep diyorum 1,5-2 sene bebekli kadina rahat yok diye. azcik buyuyene kadar sabredilmesi lazim.
ben yerimden kipirdamiyorum aman duzeni bozulmasin diye, cunku cok ufaklar ve anlamiyolar. bide hastalik ustune tuz biber olmus, gecmis olsun.
hangi yasta olursa olsun hava degisimi cocugu mutlaka hasta ediyo.

ee simdi eve gelince duzeldi mi biraz?
gece uyanmadan uyuyo insallah yine?

ek gida ya gectiniz mi kizlar
ben daha hicbisy vermedim sütüm yetiyo cok sükür
6 ay emzirip sonra gecicem diye planliyorum

aa bide bebeler dönmeye basladi mi ??bnimki yavas yavas atiyo kendini ellerinden tutunca ayaga kalkabiliyo falan

sosyal hayat:uhm: özel hayat:uhm:
ben bu kelimelerin anlamlarini unuttuum artik
ezel den baska da dizi bakmiyorum
sözde byüyüdkce kolaylasicakti dahada zorlasiyolar

valla ben onada bakmiyorum.
ertesi gun netten izliyorum dizilerimi.
bisey diil adamla iki kelime konusamiyorum.
sabahlari oglani okula yolluyorum, kizi uyutuyorum, kahvalti hazirlayip azcik adamin yuzunu goruyorum.akannehir

sosyal hayat:uhm: özel hayat:uhm:
ben bu kelimelerin anlamlarini unuttuum artik
ezel den baska da dizi bakmiyorum
sözde byüyüdkce kolaylasicakti dahada zorlasiyolar

aynen ya dün akşam uyusun diye yalvardım resmen kollarımda boynumda sırtımda ağrımayan kemik kalmıyo akşam oldumu pil bitiyo kiolları arttı taşımakta zor
neyse varsın büyüsünlerde ne edek

wannacım bende emekler dememiştim ama neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…