- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
ben hep diyorum 1,5-2 sene bebekli kadina rahat yok diye. azcik buyuyene kadar sabredilmesi lazim.
ben yerimden kipirdamiyorum aman duzeni bozulmasin diye, cunku cok ufaklar ve anlamiyolar. bide hastalik ustune tuz biber olmus, gecmis olsun.
hangi yasta olursa olsun hava degisimi cocugu mutlaka hasta ediyo.
ee simdi eve gelince duzeldi mi biraz?
gece uyanmadan uyuyo insallah yine?
BEN DİZİLERİ BİR SONRAKİ HAFTA ÖZETİNDEN TAKİP EDİYOM. EZEL HARİÇ HEPSİNİ ÇÖZÜYOM.:1ninca: ÖZET BİTİNCE BENDE YATIYOM
aa bide bebeler dönmeye basladi mi ??bnimki yavas yavas atiyo kendini ellerinden tutunca ayaga kalkabiliyo falan
ben hep diyorum 1,5-2 sene bebekli kadina rahat yok diye. Azcik buyuyene kadar sabredilmesi lazim.
Ben yerimden kipirdamiyorum aman duzeni bozulmasin diye, cunku cok ufaklar ve anlamiyolar. Bide hastalik ustune tuz biber olmus, gecmis olsun.
Hangi yasta olursa olsun hava degisimi cocugu mutlaka hasta ediyo.
Ee simdi eve gelince duzeldi mi biraz?
Gece uyanmadan uyuyo insallah yine?
kaydirigubbakcemile3
buda iyi. aslinda ozetler o kadar uzunki anlamamak mumkun degil.
ben bide anneme soruyorum, anlativeriyo izlemis kadar oluyorum.
benimki 4 aylik olmadan dondu.:lepi:
wannacım bende emekler dememiştim ama neyse
hastalik butun herseyi alt ust ediyo.yok yaaa nerdeee evdede ayni devam, gecede 5 kere uyaniyoz sabah 6 dedinmi dikiliyo ayaga sanki sabah olmus gibi ..mecbur olmasam hayatta gitmezdim türkiye ye...hastaligi düzelince belki yine eski düzenine alistiririm
valla ben bu yaz yazliga gidip gitmeme konusunda bile kararsizim.bilmiyorumkismilebizde yazın antalya izmir yapacaz ne etçez hiç bilmiyom o sıcakta
senin kizin hizli masallah onaartik birakamazsin ylniz basina
bizim korsemiz cikali daha 2 hafta oluyo cok cabuk herseyi yapmaya basladi cok sükür gec kalicak geriden gelicek diyodum ama öyle olmadi
senin kizin hizli masallah onaartik birakamazsin ylniz basina
bizim korsemiz cikali daha 2 hafta oluyo cok cabuk herseyi yapmaya basladi cok sükür gec kalicak geriden gelicek diyodum ama öyle olmadi
geriden falan gelmez cnm merak etme bak benim oğluşum daha dönmedi falan dötü ağır tembel acık kaydirigubbakcemile3
bide bebeği dönen arkadaşlar dümdüz sırt üstü yatarkenmi dönüyolar
ben akşam yüz üstü yatırdım bakalım dönecekmi diye tık yok
sadece solucan gibi sürünüyo aklinialirimsmile
evet, benimki dumduz sirt ustu yatarken birden yuzustu donuyo.
geriden falan gelmez cnm merak etme bak benim oğluşum daha dönmedi falan dötü ağır tembel acık kaydirigubbakcemile3
bide bebeği dönen arkadaşlar dümdüz sırt üstü yatarkenmi dönüyolar
ben akşam yüz üstü yatırdım bakalım dönecekmi diye tık yok
sadece solucan gibi sürünüyo aklinialirimsmile
ben geldim çıkmakatan vazgeçtim kızımı yıkamaya kara verdim elmaylayla havuç suyu verdim bir saat geçsin mamada vereem sonra yıkayam
slm kızlar kızm 6 kasım 2009 doğumlu aranızda rota virüsü aşısını yaptıran lar varmı biz çekimser kaldık bazı doktorlar yaptırın dedi bazısı yaptırmayın gerk yok dedi biz yaptırdık ne olur ne olmaz die aranızda yaptıranlarınız varmıCADIARZU aranıza yeni geldim bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?