2009 Kasm Anneleri

yok yaaa nerdeee evdede ayni devam, gecede 5 kere uyaniyoz sabah 6 dedinmi dikiliyo ayaga sanki sabah olmus gibi ..mecbur olmasam hayatta gitmezdim türkiye ye...hastaligi düzelince belki yine eski düzenine alistiririm

BEN DİZİLERİ BİR SONRAKİ HAFTA ÖZETİNDEN TAKİP EDİYOM. EZEL HARİÇ HEPSİNİ ÇÖZÜYOM.:1ninca: ÖZET BİTİNCE BENDE YATIYOM

kaydirigubbakcemile3
buda iyi. aslinda ozetler o kadar uzunki anlamamak mumkun degil.
ben bide anneme soruyorum, anlativeriyo izlemis kadar oluyorum.

aa bide bebeler dönmeye basladi mi ??bnimki yavas yavas atiyo kendini ellerinden tutunca ayaga kalkabiliyo falan

benimki 4 aylik olmadan dondu.:lepi:

bizde yazın antalya izmir yapacaz ne etçez hiç bilmiyom o sıcakta

ben birazcik islerimi yapiim izinden geldim ev dandini yarin ayse gelicek bana
nilay la nisa yi tanistiricaz
hazirlik yapiim arada gelirim yine

kaydirigubbakcemile3
buda iyi. aslinda ozetler o kadar uzunki anlamamak mumkun degil.
ben bide anneme soruyorum, anlativeriyo izlemis kadar oluyorum.

benimki 4 aylik olmadan dondu.:lepi:

senin kizin hizli masallah ona artik birakamazsin ylniz basina
bizim korsemiz cikali daha 2 hafta oluyo cok cabuk herseyi yapmaya basladi cok sükür gec kalicak geriden gelicek diyodum ama öyle olmadi

wannacım bende emekler dememiştim ama neyse

bende sana emekler dedin demedim ki.
ama emekliyomu diye sormadin mi? benmi yanlis anladim?bilmiyorumkismile

yok yaaa nerdeee evdede ayni devam, gecede 5 kere uyaniyoz sabah 6 dedinmi dikiliyo ayaga sanki sabah olmus gibi ..mecbur olmasam hayatta gitmezdim türkiye ye...hastaligi düzelince belki yine eski düzenine alistiririm
hastalik butun herseyi alt ust ediyo.
iyilesince duzelir.

bizde yazın antalya izmir yapacaz ne etçez hiç bilmiyom o sıcakta
valla ben bu yaz yazliga gidip gitmeme konusunda bile kararsizim.bilmiyorumkismile

bizim korsemiz cikali daha 2 hafta oluyo cok cabuk herseyi yapmaya basladi cok sükür gec kalicak geriden gelicek diyodum ama öyle olmadi

koltuk uzerinde falan birakamiyoruz artik.
bi kere biraktimda aldim boyumun olcusunu.mafoldumben

geriden falan gelmez cnm merak etme bak benim oğluşum daha dönmedi falan dötü ağır tembel acık kaydirigubbakcemile3
bide bebeği dönen arkadaşlar dümdüz sırt üstü yatarkenmi dönüyolar
ben akşam yüz üstü yatırdım bakalım dönecekmi diye tık yok
sadece solucan gibi sürünüyo aklinialirimsmile

evet, benimki dumduz sirt ustu yatarken birden yuzustu donuyo.

kızlar bizim doktor bu gün yine gelin dedi öldürcek bu kadın beni bu aykı 3. olucak bu
kilo alımına bakıcakmış
ay o öyle dedikçe içim bi tuhaf oluyo acaba kilo alabildimi diye strese giriyorum bakalım bu gün ne sonuç çıkıcak

merak etme canım benimkide kalpazan canı istedimi dönme hareketleri yapıyo canı istedimi kımıldamıyo bende yüz üstü koyuyorum bakalım ne yapıcak diye yüzüyo resmen çırpınıp duruyo sonra bi bakıyorum elini yakalamış emmeye başlıyo şapur şupur tok evin aç kedisi gibi :roflol:

ben geldim çıkmakatan vazgeçtim kızımı yıkamaya kara verdim elmaylayla havuç suyu verdim bir saat geçsin mamada vereem sonra yıkayam

slm kızlar kızm 6 kasım 2009 doğumlu aranızda rota virüsü aşısını yaptıran lar varmı biz çekimser kaldık bazı doktorlar yaptırın dedi bazısı yaptırmayın gerk yok dedi biz yaptırdık ne olur ne olmaz die aranızda yaptıranlarınız varmıCADIARZU aranıza yeni geldim bu arada

bende geldim ayyy nasıl yetişiyonuz ya ben hiç bişey yapamıyorum nete takılsam kayra zırlıyor o uyusa ev işii yetiştiremiyom kaç gündür uykusuzlukta cabası...gece saat başı ayaktayız kafayı yiycem önceden ne kada düzenliydi ya.
benim kurabiyede dönmüyo dönsün diye uğraşıyom ama olmuyo

elifatihefu gözümü korkuttun ya bende ankaraya annemlere gitmeyi planlıyorudm 1 haftalığına çok bunaldım burada gidecek kimsem yok iş arkadaşlarımda çalışıyo

hoş geldin yaptıran arkadaşlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…