2009 Kasm Anneleri

benim kızda dönüoo ama canı istemesse imkanı yok dönmez çok zilli artık koltuğa koymuyorum yere yatak yaptım üzerine koyuyom oyana buyana döne döne gidioo onu izlemsi o kadar güzel bir duygu ki allahım isteyenlere nasip etsinn sağlıkı bebişler

hoşgeldin cnm
ben yaptırdım üüstelikte burda yaptırmıcam diye zıplayan nerdeyse tektim
1 ayın içinde iki komşumun çocuklarıda ishalden hastaneye yatınca korktuk yaptırdık

korkma bence çankırı gibi soğuk bir yere gittim ben 15 önce deli gibide gezdim annemin evi sobalı Allah korudu bişeycik olmadı hatta orda daha iyiydi düzeni falan burda bana nazı kaydirigubbakcemile3

evet canım tek yıkayom şimdiye kadar hep tek yıkadım artık zor oluyo başını dönderiyo

maşallah sana ben hiç cesaret edemem hele şimdi imkansız hareketlendi babası tutuyo ben yıkıyorum ayaklansa ancak o zaman yıkarım hemde eşime yalvarmaktan kurtulurum kaydirigubbakcemile3

wanna şu sebze püresi hazır alıyom dedin neyin oluyon bu arada krispiyle tuba yok ne oldu onlara ebiş nerelerdesin kız zeytun senimlede görüşemiyiğ artık

ben yaptırdım canım bizim doktorumuz tavsiye etti 3 doz olanını 2 dozu oldu ayın 5inde 3. son dozu yaptırıcam. benim eşimde devlet hastanesinde çalıştığı için doktorla arası çok iyi o yüzden yaptırın deyince yaptırdık o kadar lüzumlu bişey olmasaydı söylemezdi zaten

maşallah sana ben hiç cesaret edemem hele şimdi imkansız hareketlendi babası tutuyo ben yıkıyorum ayaklansa ancak o zaman yıkarım hemde eşime yalvarmaktan kurtulurum kaydirigubbakcemile3

ne yapıyım canım eşim ilk günden bu yana korkuyo yıkama olayında ben yıkarken bile diğer odadan sesleniyo kızı boğdun diye panik yapıyo bir defa beraber yıkayam dedim piişman oldum suyu damla damla döküyo birde dır dır ediyo

saol canım cevabın ,için bizde iki doz olanından tavsiye etti doktorumuz 1 dozunu 4 ay aşısı ile birlikte yaptırk 2. dozunuda 6 ay aşısı ile birlikte yaptırcaz inşş evet gerek görmese sölemzdi ama heralde insan çok araştırınca herşeyden kıllanıo sanırımkaydirigubbakcemile3 hakkımızda hayırlıs olsun inş burası çok güzelmiş yaa ben başka topikteydim ordaki anneler çok yavaş ilerliooo burası aşmış kendini süpersiniz kızlar devammmmm alkisalkisalkis

çok soru soraca benziyorum galiba ben ek gıdaya başlamdım doktorumuz gerek görmedi nesli ayın 6 sında doktora gtiiğimizde 7.700 olmuş boyuda 66 cm olmuş gelişimi gayet iyi dedi ek gıda için erken dedi ama ben dayanamıom tabi ne yersek tatdırmaya çalışıom suyundan reddetmi aptamilin pirinçli mamasından aldım katı yiyebilirmi die yedi çokta sevdi ama şuan emmek istemiyor lulakları iltihaplanmış emerken canı yanıo sanırım inleyip duruo ilaç tedvaisi uyguluos şimdi biraz biraz emmeye başladı bende başalsammı acaba ek gıdaya yoksa doktorumumuzu dinlesembilmiyorumkismile

canım bizde 5 alık olcaz doktor bu aydan sonra başlatıcak sanırım. millete imreniyorum ne güzel yediriyolar bebişlere. ben yarın doktora gidicem kontrole. başlama dersede dinlemicem walla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…