2009 Kasm Anneleri

anaaam okuyamıyom ble yazdıklarınızı
hiç durmuyo artık
kucakta kesmiyo ne etseksek başka

kızzzz nedne durmuyo kiii belki uykusu vardır bizimki uykusuna hiç kıyamıyyy ama kendisi de uyumuyy uyutmassam kıyamet kopuyyy zır zır dün iki saat boyunc ağladı valla saat tuttum artık canıma tak dedi emmiyodu da ama acıkmıştır diyodum önce ağzına emziği teptim onu da emmiyo ama denedim şansımı kucağıma bastırdım emziği atamadı ağzından:) sonra da baktım emiyo cak cuk; hızla memeyi çıkardım emziği çıkardım ağzına memeyi teptim nolduğunu anlayamadan meme emmeye başladı hıhhhh el mi yaman bey miii öğrensin paşaaaa :roflol: ama uykusu gelip de uyuyamassa yanıyoz ki ne yanıyoz kucakta gezdiriyorum veya oturuyorum omzuma dayıyorum ileri geri hafif hafif sallanıyorum hemen uyuyor bak bi dene bence uykusu varrrr

bizde yaptırdık arkadaşımın bebşi 10 günlük rota virüsü kapınca yaptırdım 5 ayındada 2 .dozunu yaptırcam
içimi rahatlattın valla
saçlarımdan kurtuldumhihoyyythihoyyythihoyyyt
başımdan büyük bir yük kaktııııdelikafadulden
ayyy darısı bana yaw
benimki de aynı en sonunda kendi işimi kendim görüyorum artık

kızzzz dilmuh durmuyy mu paşaaa halaaa uyut bi bak sarıl omzuna daya ileri geri sallaaaan uyur o zaman acık dinlenirsin bacımmmm

gitmem anam bi daha o eve bişey isteyemecek rahat edemeyeceksem ne işim var hem ben artık çocuklu karılarla görüşmek istiyom böylece beni daha iyi anlarlar[/QUOTE]

kayra kesinlikle katılıyorum sanna çocuklu ailelerin yanında daha rahatım

valla bilmiyomki ne istiyo gidemde uyutmaya çalışam uyusada yemek yapsam

kızlar ya az evvel arkadaşımla konuştum ben kızıma hesap açtırıcam işbankasından ufak ufal ona para biriktircem az yada cok elimde olanı oraya aktarırım diye düşünüyodum arkadaşım dediki işbankası kumbara veriyomuş sana ama anahtarını vermiyormuş dolunca alıp kumbarayı bankanın yolunu tutuyosun orda onlar açıp parayı hesaba aktarıyolar dedi çok sevındım yarın ilk işim hemen bi hesap açtırmak

ben de garantinin minibank die bi hesabı olduğunu duydum hediyeler filan da gönderiymişler sanırım yine hesap açtırıyosun mintiriğe benm de aklımda vardı aslında bi bileniniz var mı

heee açtım gogıl amcadan şimci de süper yaaa hediye paketleri var gasteleri bilem var ayol bi de indirimli alışveriş imkanları var ayy çok hoşuma gitti kocişe söyliyem de açtırsın barii burda da yok garanti ama olsun esk.de açtırırrr

kısss ne diyon garantidemi dur hemen açım bakim netten

valla şekerim ben tuttum süper fırsatları var hatta minimatik die bişe var acep kaça satılıyy çok hoşuma gitti özellikleri yavvv bi nevi kumbara ama farklıı

kokulu poşetmiiiii nerden alinn kıs onalrı

ingiltereden alip geldim.kaydirigubbakcemile3

bizde var o kumbaradan.
sirf kumbara hosumuza gittigi icin acmistik oglusa hesap.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…