günaydııııııııın nbr
offfff gıcık oldum dün mama sandalyemiz geldi ve bi parçası kırık ve en önemli parçalarından biri neyse aradım kargoyu işte niye kontrol etmeden teslim almışım
ay hangi ara kontrol etcem ben imzeyı bile alel acele alıp koştur koştur gitti adam hatta bi taneyede ben doldururum dedi gitti dedim tutanak tutulacakmış falan filan valla çok sinirliyim olmadı gider basarız kargoyukaydirigubbakcemile3
haklısın gıcık bi durum. Internetten almanın kötü yanı. Işin yoksa uğraş dur şimdi
ay çok gıcıkkk e cnm kapı ağzında kutuyu açıp kontrol mü etcekmişsin bide minnacık bebeylee çüüşş yaniigünaydııııııııın nbr
offfff gıcık oldum dün mama sandalyemiz geldi ve bi parçası kırık ve en önemli parçalarından biri neyse aradım kargoyu işte niye kontrol etmeden teslim almışım
ay hangi ara kontrol etcem ben imzeyı bile alel acele alıp koştur koştur gitti adam hatta bi taneyede ben doldururum dedi gitti dedim tutanak tutulacakmış falan filan valla çok sinirliyim olmadı gider basarız kargoyukaydirigubbakcemile3
ay çok gıcıkkk e cnm kapı ağzında kutuyu açıp kontrol mü etcekmişsin bide minnacık bebeylee çüüşş yanii
ya sorma ne yapılacak bilgimde yok ilk defa böyle oldu
ahhhh ahhhhh netten mecbur olmasam alırmıyım allahın dağında ben hiçbişey bulamıyomki ne yapcam amaaaan
bizim başımıza geldi. aldığımız ürün eksik geldi o da en önemli parçası. bebekle dur açıp bakayım diyemiyorsun ki hatta kargocu yerime imzayı atar hep. neyse geri gönderdik eksik diye ama adamlar kabul etmiyor tabi bize aynen geri yolladılar eksik olduğu için geri iadede yapamıyoz elimizde patladı ürün eşim bi mailler atıyo siteye evlere şenlik adamlar artık okumadan siliyorlardır artık:1closedeyes:
ama sizinki kırık olduğu için değişim yapılabilir
günaydin bacilar.. bugün erkenden kalktim ütüleri yaptim hem kizin hem ablamin.. kizi uyuttum simdi.. birazda benmi uzansam.. malum bugün eliflere gidiyoruz nisayi sevicem fit olmam lazim :))
kartanem siz iki adim yerde bulusamadiniz.. benn tee 270km uzaktan geldim elifle bulusuyom...:)
he valla kız maşallah sizee nisayı öp bizim için dee sempatiksalakcinni
hepsi buradan oyun minderi aldık onda oyuncağın biri yoktu bende üstünde durmadım daha almam ama hepsiburadadan
anaaaaaa nasıl geri almazlar yahuuu
hangi site oo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?