2009 Kasm Anneleri

slm milleet
dilmuh kolay gelsin bacım yaa amaan ne gıcıkkk
ebiiiiiiiiiiiiiişşş napıyon balımmmm
ne zaman başlıyon gıı işe
arda napiyooo 2 adım yere geldin görüşemedik nan
sorma canım ya deli oldum
aaaaa bide geri almazlarsa ne yapcam ben bunu
bide en önemli parçası kırık monte etmek imkansız
aaaa canım aramammı hakkımı
dün aradım olmaz bilmem ne yaptılar ben bağırınca tutanak tutacaz dediler
bide ilçedeyim kargo burda değil ama eğer gelmezlerse biz gider basarız valla öyle saf olurtmuyum hiç
hepsi buradan oyun minderi aldık onda oyuncağın biri yoktu bende üstünde durmadım daha almam ama hepsiburadadan

bende hepsi buradadan aldım yaa
mecbur olmasam gider kendim alırdım ama burada yokki

hepsi buradan oyun minderi aldık onda oyuncağın biri yoktu bende üstünde durmadım daha almam ama hepsiburadadan

hepsi burada . eksik diye geri almıyorlar. biz geri gönderdik eksik diye onlarda tamir edildi sorun çözüldü diye geri yolladılar
ayy hepsiburada fazla olmaya başladı artık kafamçokkarıştı
ben de bebiş için kumaş kitap bi de kukla sipariş ettimdi bekliyom bekliyom gelsin
neymiş efenimm ellerinde yokmuş para iadesi yaptılar kaç zaman sonra
madem başta stokta yok desene Çok üzgünüm çoook

ayy bende türkçe konuşan köpekten alacaktım da başka yerden bakayım mağdem

bende oyuncak sipariş ettim 1 haftadır tedarik sürecinde

kızlar güzel evim diye bir site var bebek için bişi yok ama gelen malın arkasındalar bizbiz halı yıkamayı ordan aldık kargo bedavaydı kargocu talimatı yanlış almış ücreti bizden aldılar bizde aradık hani bedavaydı diye özür dileyip kaçkere aradılar kargo ücretinide hemen hesabımıza yatırdılar sona iki tane pike takımı aldım ist dan diyarbakıra 2 günde geldi elime ulaştı çok memnun kaldım hemde piyasadan ucuz bakın derim ben

kızlar yaa moralim çok bozuk...
ben bu kadına dayanamıyorum artık...mafoldumben ondan bahsedildiği anda elim ayağım titremeye başlıyo...bütün vücudum uyuşuyo midem falan bulanıyo.... niye bu kadar kötü oluyorum kendim de anlamıyorum...ilk defa olan şeyler diil ama artık dayanamıyorum mafoldumben

banyo meselesinden sonra hiç görüşmedik... eşime msn den ve e-mail dan dünya kadar hakaret dolu msj atıp durdu... kaynım bu arada yurt dışındaydı...o gelir gelmez taktik değiştirdi...her akşam evde ağlıyomuş güya olanlara çok üzülüyomuş .. biliyo oğlu bize gelip anlatıcak...her zaman yaptığımız gibi biz de aman dargınlık olmasın diyip hhiçbişey olmamış gibi davranıcaz...ama bu sefer ben de can da çok kızgınız ve karar verdik alttan almıycaz diye...bu arada can ameliyat olucak safra kesesi alınıcak... hanım baktı ki işler umduğu gibi gitmiyo ameliyat bahanesiyle haber göndermiş konuşmak istiyorum diye...(yoksa hayatta geri adım atmaz yalandan ağlama krizi intihar tribi vs ile bizi ayağına getirtiirdi..) geçen akşam can aradı anneme gidicem konuşmak istiyomuş dedi...telefonu kapattığımda bayılıcak gibi oldum canım çekiliyo sanki...yattım uyuyim de unutim diye...tansiyonum 8 e düşmüş nabzım 50 ye neyse sonra kardeşiyle beraber geldiler akşam 10 gibi falan... yaa olayları nasıl anlattığını duyunca şokkk geçirdim..!!! ağzım açık kaldı...!!! bu nasıl bi insan anlamıyorum yaa..!!! şimdi ameliyat bahanesiyle barıştı oğluyla...şimdi ya hastanede görücem...ya eve gelicek ... ya da ameliyattan önce bi karşılaşma olsun diye beni oraya götürmeye çalışıcaklar... bunları yazarken bile ellerim titriyo...kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim ve hayatımda hiç kimse için böyle şeyler hissetmemiştim...
allah aşkına bana bi akıl verin napıcam şimdi ben yaaa (((((

allah yardımcın olsun canım
ya bu kadın bildiğimiz deli raporu varmı?=
neyse bence hiç üzme kendini allah sorar ona eminim
sen o bişey dediğinde susma bence o bulmuş yolunu nasıl olsa bunlar susuyo barışıyo ben yapayım istediğimi diyo ama olmazki sanada yazık be
ayy allah korusun sinir hastası eder bu karı seni
sende susma alttan alttan söyle herşeyi

Unı dılmuh haklı ıÇınde tutma yerı geldıkÇe lafını sÖyle pısırık gÖrmesın senı. Allahtan eŞın senın yanında

Canım ya gerçekten çok yıpranmışsın evlenirken malesef ailelerle de evleniyoruz bize ne diyemiyoruz bilmiyorumki seni ne teselli eder hayatından çıkaramıyorsun konuşunca anlaşılacak biri değil öfff allah yardımcın olsun mümkün olduğunca uzak dur diyebilirim eşim için yapamam deme kendine zarar veriyosun sana bişi olursa kızın ne yapacak onu düşün güçlü olmaya çalış dediklerine gül geç karşılığınıda ver ezdirme kendini akıl vermek haddim değil ama ben bana bariz kötülük yapmaya çalışana sessiz duramam unutma sen kızına ve eşine lazımsın

canim, seni ve burcuyu inan hayretler icinde okuyorum.
evin icinde kendi kendime dolanirken bile bazen aklima geliyo, bir insan nasil yavrusunun mutlulugunu istemez her firsatta golge dusurmeye calisir diye.
valla senin veya burcunun yerinde olsam coktan kaynana katili olur, cocugumuda alir, hapiste pasa pasa buyuturdum.ohaoldumsmile

simdi disaridan bunu yap, sunu yap demek bize cok kolay ama o kadinla sen yuz yuze geliyosun. bence yinede taviz verme. sana bisey dese bile yuzune bile bakmadan, fazla tepki vermeden kisa cevaplar ver. yuz bulunca yine sizicak eve. Allah kolaylik versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…