sorma canım ya deli oldumslm milleet
dilmuh kolay gelsin bacım yaa amaan ne gıcıkkk
ebiiiiiiiiiiiiiişşş napıyon balımmmm
ne zaman başlıyon gıı işe
arda napiyooo 2 adım yere geldin görüşemedik nan
aaaaa bide geri almazlarsa ne yapcam ben bunubizim başımıza geldi. aldığımız ürün eksik geldi o da en önemli parçası. bebekle dur açıp bakayım diyemiyorsun ki hatta kargocu yerime imzayı atar hep. neyse geri gönderdik eksik diye ama adamlar kabul etmiyor tabi bize aynen geri yolladılar eksik olduğu için geri iadede yapamıyoz elimizde patladı ürün eşim bi mailler atıyo siteye evlere şenlik adamlar artık okumadan siliyorlardır artık:1closedeyes:
ama sizinki kırık olduğu için değişim yapılabilir
aaaa canım aramammı hakkımıgünaydın kıslar dilmuhcum çok gıcık bir durum hakkını ara ama eşin ilgilensin artık vakti varsa tabi en korktuğum şey bizde 2 3 kere bişi aldık eşim varken getirtiyom saatleri ona göre bildiriyom eşim ıncığını cıncığını araştırıyor beraber kargocuyla sona alıyoz halı yıkama bilem aldık düşün allahtan bişi çıkmadı
hepsi buradan oyun minderi aldık onda oyuncağın biri yoktu bende üstünde durmadım daha almam ama hepsiburadadan
oynuyo mu bari
hepsi burada . eksik diye geri almıyorlar. biz geri gönderdik eksik diye onlarda tamir edildi sorun çözüldü diye geri yolladılar
hepsi buradan oyun minderi aldık onda oyuncağın biri yoktu bende üstünde durmadım daha almam ama hepsiburadadan
ayy hepsiburada fazla olmaya başladı artık kafamçokkarıştıhepsi burada . eksik diye geri almıyorlar. biz geri gönderdik eksik diye onlarda tamir edildi sorun çözüldü diye geri yolladılar
ayy hepsiburada fazla olmaya başladı artık kafamçokkarıştı
ben de bebiş için kumaş kitap bi de kukla sipariş ettimdi bekliyom bekliyom gelsin
neymiş efenimm ellerinde yokmuş para iadesi yaptılar kaç zaman sonra
madem başta stokta yok desene Çok üzgünüm çoook
oynuyo mu bari
ayy hepsiburada fazla olmaya başladı artık kafamçokkarıştı
ben de bebiş için kumaş kitap bi de kukla sipariş ettimdi bekliyom bekliyom gelsin
neymiş efenimm ellerinde yokmuş para iadesi yaptılar kaç zaman sonra
madem başta stokta yok desene Çok üzgünüm çoook
oyun minderini bilemicem ama tekmele oyna aldım kiraz bebeden çocuğum çok memnun ödüllü oyuncak
kızlar yaa moralim çok bozuk...
ben bu kadına dayanamıyorum artık...mafoldumben ondan bahsedildiği anda elim ayağım titremeye başlıyo...bütün vücudum uyuşuyo midem falan bulanıyo.... niye bu kadar kötü oluyorum kendim de anlamıyorum...ilk defa olan şeyler diil ama artık dayanamıyorum mafoldumben
banyo meselesinden sonra hiç görüşmedik... eşime msn den ve e-mail dan dünya kadar hakaret dolu msj atıp durdu... kaynım bu arada yurt dışındaydı...o gelir gelmez taktik değiştirdi...her akşam evde ağlıyomuş güya olanlara çok üzülüyomuş .. biliyo oğlu bize gelip anlatıcak...her zaman yaptığımız gibi biz de aman dargınlık olmasın diyip hhiçbişey olmamış gibi davranıcaz...ama bu sefer ben de can da çok kızgınız ve karar verdik alttan almıycaz diye...bu arada can ameliyat olucak safra kesesi alınıcak... hanım baktı ki işler umduğu gibi gitmiyo ameliyat bahanesiyle haber göndermiş konuşmak istiyorum diye...(yoksa hayatta geri adım atmaz yalandan ağlama krizi intihar tribi vs ile bizi ayağına getirtiirdi..) geçen akşam can aradı anneme gidicem konuşmak istiyomuş dedi...telefonu kapattığımda bayılıcak gibi oldum canım çekiliyo sanki...yattım uyuyim de unutim diye...tansiyonum 8 e düşmüş nabzım 50 yeneyse sonra kardeşiyle beraber geldiler akşam 10 gibi falan... yaa olayları nasıl anlattığını duyunca şokkk geçirdim..!!! ağzım açık kaldı...!!! bu nasıl bi insan anlamıyorum yaa..!!! şimdi ameliyat bahanesiyle barıştı oğluyla...şimdi ya hastanede görücem...ya eve gelicek ... ya da ameliyattan önce bi karşılaşma olsun diye beni oraya götürmeye çalışıcaklar... bunları yazarken bile ellerim titriyo...kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim ve hayatımda hiç kimse için böyle şeyler hissetmemiştim...
allah aşkına bana bi akıl verin napıcam şimdi ben yaaa(((((
ya biz almadık oyun halısı oynamaz belki diye alsam severmiki
ben bu kadına dayanamıyorum artık...mafoldumben ondan bahsedildiği anda elim ayağım titremeye başlıyo...bütün vücudum uyuşuyo midem falan bulanıyo.... niye bu kadar kötü oluyorum kendim de anlamıyorum...ilk defa olan şeyler diil ama artık dayanamıyorum mafoldumben
banyo meselesinden sonra hiç görüşmedik... eşime msn den ve e-mail dan dünya kadar hakaret dolu msj atıp durdu... kaynım bu arada yurt dışındaydı...o gelir gelmez taktik değiştirdi...her akşam evde ağlıyomuş güya olanlara çok üzülüyomuş .. biliyo oğlu bize gelip anlatıcak...her zaman yaptığımız gibi biz de aman dargınlık olmasın diyip hhiçbişey olmamış gibi davranıcaz...ama bu sefer ben de can da çok kızgınız ve karar verdik alttan almıycaz diye...bu arada can ameliyat olucak safra kesesi alınıcak... hanım baktı ki işler umduğu gibi gitmiyo ameliyat bahanesiyle haber göndermiş konuşmak istiyorum diye...(yoksa hayatta geri adım atmaz yalandan ağlama krizi intihar tribi vs ile bizi ayağına getirtiirdi..) geçen akşam can aradı anneme gidicem konuşmak istiyomuş dedi...telefonu kapattığımda bayılıcak gibi oldum canım çekiliyo sanki...yattım uyuyim de unutim diye...tansiyonum 8 e düşmüş nabzım 50 yeneyse sonra kardeşiyle beraber geldiler akşam 10 gibi falan... yaa olayları nasıl anlattığını duyunca şokkk geçirdim..!!! ağzım açık kaldı...!!! bu nasıl bi insan anlamıyorum yaa..!!! şimdi ameliyat bahanesiyle barıştı oğluyla...şimdi ya hastanede görücem...ya eve gelicek ... ya da ameliyattan önce bi karşılaşma olsun diye beni oraya götürmeye çalışıcaklar... bunları yazarken bile ellerim titriyo...kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim ve hayatımda hiç kimse için böyle şeyler hissetmemiştim...
CANIM ZATEN 1-2 AYA OTURMAYA BAŞLAYACAKLAR O ZAMAN DURMAZ İÇİNDE. BOŞUNA PARANI HARCAMA BAŞKA OYUNCAKLAR BAK. BEN ŞUNDAN ALMAK İSTİYOM BİRAZ PAHALI AMA GÜZEL
http://www.oyuncakgezegeni.com/?urun-detay_1751_FISHER_PRICE_EGiTiCi_TURKCE_KONUSAN_PUPPY.html
canım bende istiyorum bundan
hatta alcaktım geçen sipariş verdim oyuncak ama güvenemiyom hepsiburadaya nerden alsakki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?