slm gacılar nasılsınız..bizim kız dün ateşlendi sabahta vardı neyseki şimdi iyi çok canım sıkıldı yavrumun öyle oldugunu gördükçe canım sıkıldı..sizler ne yaptınız bakalım..kuzucuklar ne alemde..
kzıalr ya fazla aranıza katılamıyorum bebişleriniz neler yapıyor haberiniz yok benimkide artıkın kendi yatagında yatıyor nerdeyse 1 ay olcek ama son 2 haftadır yatırdıgım gibi bulamıyorum o ayrı sırt üstü yaıp yüz üstü dönemiyor yada tam tersi sadece sırt üstü halde popoyu kaldıra kaldıra dönüyor..
bu arada ben hala adet olmadımeyvahedigeldismile
ne zaman olmam gerekiy acepppbilmiyorumkismile
slm millet..
çok mutluyum yarın için kociş bana sürpriz yaptı..ankaraya gidiyoz oğluşla ailemin yanına:lepi:gerçi kayınvalidelerde ankarada..yoğun bi hafta olacak!!
ama uçakta bebeğim dururmu endişeliyim o konuda,inşallah ağlamazeyvahedigeldismile
slm gacılar nasılsınız..bizim kız dün ateşlendi sabahta vardı neyseki şimdi iyi çok canım sıkıldı yavrumun öyle oldugunu gördükçe canım sıkıldı..sizler ne yaptınız bakalım..kuzucuklar ne alemde..
nabersiniz hatunlar
geçmiş olsun hasta olan bebişlere
ya bişey sorcam bizim komşunun oğlunun bademcikleri dolmuş ama öyle grip nezle falan değil bana geldiler bugün bişey olurmu ki
iyi akşamlar kızlar.bugün doktor kontrolümüz vardı, bizde baslıyoruz ek gıdaya :) yoğurt yapıcam bu akşam. bide gece muhallebi. geçenlerde bi muhallebi tarifi görmüştüm bulamadım şimdi. ölçüleri ne kadardı malzemelerin. irmik falanda koyucaz içine. ay çok heyecanlıyım :)) kaşık maması verdim biraz özce bi küçük kase. nasıl yedi kızım inanamadım. sanki aylardır böyle besleniyo
olmaz bence bişe diloşum :Saruboceq:
hihoyyythihoyyyt maşallaah selincimee
napsın benim tosbikim dönüyor artık:lepi:
busem grip oldu o na üzüldüm inşallah furkanıma geçmez mafoldumben
wannam noldu bilinmii :roflol:
ben didim ya ege az uyuyo gece sık kalkıyo :sinifsinif:
düşün düşün düşün didim ben bunun yatağın altına yastık koyuncamı olduki fisfisfis
o gece aldı kociş yastığı öle yatırdım 7 saat uyudu kesintisiz :roflol::roflol::roflol:
ayy bende diyomki aç mı :roflol::roflol:
heee maşaallah diin ona göre :roflol:
hımmmm kendini zorluyosa yakındır dönmesi a.ssağol canım inşallah iyi geçer yolculuk..
benimkide son günlerde yatarak durmak istemii..ana kucağında genelde yoksa hareketli dönüyo ama popoyu kaldıramadı nası zorluyo yavrum:roflol:
geçmiş olsun buseciğe canım..
anam boya yaptık dünürüm yaa buseme genç odası yapimde bebek odasını furkana verdik o bakımdan accık ayrı kaldım dünürümŞenizamaniiiiin krispi gelmiş
nerelerdesin nan sen :mymeka:
wannam noldu bilinmii :roflol:
düşün düşün düşün didim ben bunun yatağın altına yastık koyuncamı olduki fisfisfis
o gece aldı kociş yastığı öle yatırdım 7 saat uyudu kesintisiz :roflol::roflol::roflol:
hadi gozun aydin.iyi akşamlar kızlar.bugün doktor kontrolümüz vardı, bizde baslıyoruz ek gıdaya :) yoğurt yapıcam bu akşam. bide gece muhallebi. geçenlerde bi muhallebi tarifi görmüştüm bulamadım şimdi. ölçüleri ne kadardı malzemelerin. irmik falanda koyucaz içine. ay çok heyecanlıyım :)) kaşık maması verdim biraz özce bi küçük kase. nasıl yedi kızım inanamadım. sanki aylardır böyle besleniyo
ne diye koyuyon cocugun altina yastik.:mymeka:wannam noldu bilinmii :roflol:
buseciğime çok geçmiş olsun bu ikinci hastalığı değelmi nan
furkiye bak hele dötü devirebilmiş dimek sonnda hey maşallah
şimci bu dönme denilen olay sırtüstü yatarken yüzüstü dönmek değilmi
öyleyse benim kız dün döndü ama geri doğrulamadı bide kendi ekseni etrafında dönüo kaydirigubbakcemile3
anam boya yaptık dünürüm yaa buseme genç odası yapimde bebek odasını furkana verdik o bakımdan accık ayrı kaldım dünürümŞeniz
amaniiiiiiiiiiiiiiiin ohaoldumsmile nan maşallah
7 saat ay bende o günleri görebilcekmiyim acaba çok merak ediorum
:roflol::roflol::roflol::roflol:
maşallah maşallah
ne diye koyuyon cocugun altina yastik.:mymeka:
cocuk rahatsiz olmus demek.kaydirigubbakcemile3
anasin ya herseyi bilin sanki.:umursamaz:
bu arada masallah egecige.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?