2009 Kasm Anneleri

bizede gene misafir geldi bende takılıyorum işte

yinemi misafir?sempatiksalakcinni

kızlar ben herobabynin sitesine üye olmuştum hemen numune gönderdiler ... bi tane kavanoz maması bi paket gece bisküvisi bi de muzlu muhallebi mi kahvaltılık mı ne...
haberiniz olsun
hadi ya.
hemen uye oluyorum.

nasıl yaa misafirler napıyo peki kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

kendi kendilerine takiliyolar zaar.

daha eşim dun gıttı..yalnızlıktan zıyade sınırlerım kaldırmıyor galıbamafoldumben
bu ara boyleyım gelıdler bana galıbalaelaelaelaelaelaelaelaelaelaeanneme gıtmek ıstıyorum ama bı yerdende ıstemıyorum
annemlerın ew benım ew kadar sıcak degıl
bıde annem sureklı hareket halınde ıs yapıyo ben endımı kotu hıssedıyorum
ya basıt gıbı dutuyo ama ıste gıdınce ınsan huzursuz oluyo cocukla:kedi:
esımle konustum bugun muglaya gıdebılırım bende subata kadar ıs warmıs galıba..
mobılyalı ew tutarız dedı hem esımle bırlıkte olmus olurum ya napım
dedıgın gıbı gecıcek

kanımca öyle oldu canım mafoldumbenmafoldumben
bende annemı arıycamda annem zılgıt atacak haaa ben senı nası buyuttum falan dıcem
ay ben gercekten kotuyum gabaa yaaaohaoldumsmileohaoldumsmile

wanna üye oldun muuuuuuuuuuuuu ??????????

evetttttdelikafadulden

benim annemde hep ayakta surekli is yapar.
onceleri rahatsiz oluyodum artik olmuyorum.
oda oyle mutlu oluyo.
esinin isi subata kadar devam edicekse gitmen en mantiklisi canim.

Son düzenleme:
oooooooyyyyyyyyyyyyy öldüm bi yemek yapam dedim yok kucaktan inmiyo bide meraklı tencerenin içine eğiliyo kucağımda bittim bel ağrısındaaaaaan
uyumuyoda uyutuyom en fazla 15 dk uyuyo yaaaaaaa hatta 10 dakika(

wannaa altta warsınama onlıne degılsınalsanaalsanasmile

burdayim kiz, nasil online diilim?ohaoldumsmile

oooooooyyyyyyyyyyyyy öldüm bi yemek yapam dedim yok kucaktan inmiyo bide meraklı tencerenin içine eğiliyo kucağımda bittim bel ağrısındaaaaaan

merakli yagiz.kaydirigubbakcemile3

selaaaama.s.
nasılsınız kızlar dün hava çok güzeldi deniz kenarında yürüyüşe gittik bugün evdeyiz efede pek huysuz 10 dakka uyudu şimdi kalktı

wanna banyoyu owdum yınewalla dun yapıcıktım kocıs gıdınce elım gıtmedı..toz aldımm cam onlerı falan su sıpa az uyusa keske.bıttıııı gunde 3 uyku donemı bıttııııı

annesi sana yardım edicek büyüyünce şimdiden öğreniyo:teytey:
wanna banyoyu owdum yınewalla dun yapıcıktım kocıs gıdınce elım gıtmedı..toz aldımm cam onlerı falan su sıpa az uyusa keske.bıttıııı gunde 3 uyku donemı bıttııııı

canım sıkıntıdan bukadar işe sarmışsın sen
uykular bizdede bitti merak etmeakannehir

dımı nılufer..aynenn
uyudu kucagımda koysam uyanırmıkı ya bı deneyeyım

selam kızlar. 2 gündürz giremedim foruma. selin hanım hiç bişeye vakit bırakmıyoki :) ek gıdaları çok sevdi kızım maşallah. mama yapıyorum verirken kaşığı ağzından çekince ağlamaya başlıyo. bugün cam rendede armut rendeleyip suyunu verdim, onuda çok sevdi. 2 gündür 2 yöne dönmeyide öğrendi, çok hoşuna gitti sanırım ne zaman yatağa koysam ters dönüyo. bişi sorcam siz meyve suyu olarak elma armuttan başka ne veriyosunuz??

dün çok daha güzeldi sahilde yürüyüş banada iyi geldi nihayet yaz geliyo galiba lülülülülülü
bugün sabahtan hava bi açtı bi kapadı yani bugün evdeyiz
burdada sabah guzeldi simdi yagmur yagiyo.

aferin kiz sana.
ben anca arada oglanin odevini yaptiriyom valla.

aferin seline.
ben havuc suyuda veriyorum.

maşallah bebişine biz daha ek gıdaya geçmedik
dımı nılufer..aynenn
uyudu kucagımda koysam uyanırmıkı ya bı deneyeyım

canım benimkide kucakta daha çok uyuyo bırakınca 15-20 dk anca. sen yinede bi dene şansını bakalım yorulduysa uyur

burdada sabah guzeldi simdi yagmur yagiyo.

aferin kiz sana.
ben anca arada oglanin odevini yaptiriyom valla.

aferin seline.
ben havuc suyuda veriyorum.

sağol teyzesi, bende veriyim yarın bakalım beğencek mi...

maşallah bebişine biz daha ek gıdaya geçmedik

canım benimkide kucakta daha çok uyuyo bırakınca 15-20 dk anca. sen yinede bi dene şansını bakalım yorulduysa uyur

bizde yeni başladık sayılır. çok heves ediyodum ama gerçekten çok zevkli. darısı başına canım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…