selam karular napisiniz nasılsınız
derdi benden fırça yemekmiş kanımca kaydirigubbakcemile3
alışverişi sevmiolar ama ben onu yalnız heryere yolluyorum
arkadaşlarıyla takılıo içio gezio yemeğe gidio eve geç gelebilio
sevmesede katlanıcaklar bende meraklı diilim onla alışverişe ama
mecbur şimdilik bebek var seneye dedim arasan bulamazsın kızla beni evde
slm kızlarr nasılsınız bakalım
bebeklerin uyuma problemi var gündemde yine galiba
gecen nette bi goz gezdirdim bebeklerin aglayarak uyanmaları rüya görmeye basladıklarını gösteriyormus anne babalarının onları bırakıp gitme kaygısını yasarlarmıs
bu arada bizim kız bikac gundur grip oldu burnu tıkalı hele sabahları yavrum zor nefes alıyo
burun damlası ve grip surubu kullanıyorum bol bol emziriyorum inş. en kısa zamanda atlatır
nefes almakta zorlanması cok kötü arada birde öksürüyo özellikle sabahları inş. cabucak atlatır
gecen nette bi goz gezdirdim bebeklerin aglayarak uyanmaları rüya görmeye basladıklarını gösteriyormus anne babalarının onları bırakıp gitme kaygısını yasarlarmıs
bu arada bizim kız bikac gundur grip oldu burnu tıkalı hele sabahları yavrum zor nefes alıyo
burun damlası ve grip surubu kullanıyorum bol bol emziriyorum inş. en kısa zamanda atlatır
nefes almakta zorlanması cok kötü arada birde öksürüyo özellikle sabahları inş. cabucak atlatır
bak ben gidicem sen geldin yaw
iyiyiz dünürcüm sen nasılsın Şeniz
bizmki işte dün avm ye gitmemek için o rüzgarda parkta gezdirdi bizi...derdi neymiş kız aaa
bu adamlar hep mi aynı bizimkide avmye gitmekten nefret eder
ne yapayım kafayımı yiyeyim bebekle başka nereye gidelim havalarda ısınmadı zaten
:roflol: biz toptan tırlatık kasım analarııııbacım getir bırak nazı bana gez dolaş
nasılsa evde hapisim ha bir ha iki kaydirigubbakcemile3
bari birimizin akıl sağlığı yerinde kalsın :lepi:
evet ya ben de özledim kızlar şaka makaaaay wanna inan o suurusuzca dolanmak pek iyi geliyo insana tecrübe ile sabittir sempatiksalakcinni
selam kız iyidir sennnnselam karular napisiniz nasılsınız
valla ben bi yere yollamıyorum onsuz da bi yere çıkmıyorum bi alışırsa arkdaşlarla çıkmaya sonu gelmez bacım; akşam işten çıkınca doğru eve gelcek pazar günü araba yıkatmaya gidiyo da tonla laf söylüyorum bi pazarımız var onda da sen dışarı çıkıyosun da ben sana doyamıyorum:)derdi benden fırça yemekmiş kanımca kaydirigubbakcemile3
alışverişi sevmiolar ama ben onu yalnız heryere yolluyorum
arkadaşlarıyla takılıo içio gezio yemeğe gidio eve geç gelebilio
sevmesede katlanıcaklar bende meraklı diilim onla alışverişe ama
mecbur şimdilik bebek var seneye dedim arasan bulamazsın kızla beni evde
sağol canım sizede cok gecmiş olsunaynen bende müsade ediyorum maçına herşeyine milletin kocaları gibi uykusuz kalması yok bebek bakması yok daha ne istiyo bilmem 40günlük bebekti oğluş aa hayatım ne güzel gece hiç uyanmıyo dio gel sen pay biç yani
çok geçmiş olsun cnm eymeninde allerjik bir durumdan dolayı geniz akıntısı arttı geceleri boğuluyo gibi oluyo
sağol canım öyle yaa eger ilac kullanmasam dahada kötü olucakcanım çok geçmiş olsun en daynalmazı hasta olmaları
sağol canımkenyacım geçmiş olsun canım
bazı bebekler mutlu uyanıyo bazıları ağlayarak buse doğduğundan beri ağlayarak uyanır halen aynı rüyayla alakası olduğunu sanmıyorum ben:umursamaz:
bizmki işte dün avm ye gitmemek için o rüzgarda parkta gezdirdi bizi...
eh dedim bu çocuk bi hasta olsun da sorarım sana utanmadan bi de diyo ki ben mi üflüyorum yaa çocuğa rüzgar buu:)) allahtan oğluşum hastalanmadı
:roflol: biz toptan tırlatık kasım analarıııı
bacım karar verdim 2.yi bahar bebeği olacak inş
tam havalar ısınınca 3-4 aylık olur kaydirigubbakcemile3
bende kafayı yemem kocayada minnet etmem
yaa bide benim burda kimsem yok mecbur şarşı pazar gezicem kime gideyim ya
aaa bizimki bazı uyurken ağlıyor sonra uyanıyor pış pış da fayda etmiyor artık rüya gördü
ğünü düşünüyodum ben de.
kenya aspirle de temizle cnm burnunu çıkanlara inanamıyosun:) bizim oğlan aspire bayılıyo gülüp duruyo gıdıklanıyo heralde:)
kıyamam kuzuna yaaa inş düzelir en kısa zamanda boğazı fenaysa azcık ıhlamur versene cnm
selam karular napisiniz nasılsınız
kenyaa cnm buhar makinesini biz sabaha kaa çalıştırıyoruz gündüz çalıştırmıyoruz
nagieymencim benim de kimsem yok burda ben bi yere çıkmıyorum dün çıktım ya ondan ince onbeş gün burnumun ucunu bilem çıkarmadıydım:)
valla kızlar ben çok korkuyorum hamile kalmaktan...
aynen cnm bizim de sabah neşemiz bol sonrası zor geçiyy :hulya:sabahları neseli kalkıyor ama gun içerisinde ve gece mutlaka aglayarak uyanıyo
burda bulamadım o burun aspiratorunu
eczanede vardı ama o pompa gibi olanlardandı almadım
seninki nsaıl bişi uzun serum gibi mi
ıhlamur kaynattım simdi vereyim
hoşgeldinnn kısssssssss kaydirigubbakcemile5
canım ya cok gecmiş olsun ben burnu tıkandığında okyanus suyu kullanıyorum ama spery şeklinde bi marka vardı adını unuttum çok işe yarıyo hemen açıyo burnunu
sağol canımhoşgeldinnn kısssssssss kaydirigubbakcemile5
canım ya cok gecmiş olsun ben burnu tıkandığında okyanus suyu kullanıyorum ama spery şeklinde bi marka vardı adını unuttum çok işe yarıyo hemen açıyo burnunu
ehe valla kociş korunuyo ama hayırlısı hakkımızda... bi kazaya uğramış da olabilirim halihazırda... ondan tırsıyorum yani...valla şekerim korkunun ecele faydası yok :)))
korunmak için uygun bir yöntem bulamadıysan dahada zor
slm ne haber ay giremiyom temizliğe girdim öldüm ya daha bitmedi 3 gün daha sürer
aynen cnm bizim de sabah neşemiz bol sonrası zor geçiyy :hulya:
c nm biz eczaneden pompalı olandan aldık biz de bulamadık ama işe yarıyor
hiç yoktan iyidir dedik oğlan da tepki vermedi dedim ya kıkırdayıp duruyor gıdıklanıyor zannımca
serum gibi olan görmedim zaten kociş alıp geldi ben çıkamıyorum hiç
kız sprey şeklindeki okyanus suyunu da hiç duymadım bizdeki serum şeklinde anamız ağlıy damalatana kaa iki kişi zor zaptediyoz bücürüüüüü ay adını hatırla kızzzŞeniz
sağol canım sizede cok gecmiş olsun
eve yeni gectim buhar makinasını sabaha kadar calıstırıcam bugun sabah iyice kuruyo yoksa burnu
sağol canım öyle yaa eger ilac kullanmasam dahada kötü olucak
sağol canım
buse hala aglayarak mı uyanıyo gecici bi durum değil o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?