bak getiririm kafayi yersin sonra.kaydirigubbakcemile3bacım getir bırak nazı bana gez dolaş
nasılsa evde hapisim ha bir ha iki kaydirigubbakcemile3
bari birimizin akıl sağlığı yerinde kalsın :lepi:
eminim cok iyi geliyodur.ay wanna inan o suurusuzca dolanmak pek iyi geliyo insana tecrübe ile sabittir sempatiksalakcinni
ah anam, guzel anam yakin olsa olurdu.mafoldumbenhmm biri minikle ilgilense mümkün aslında... CADIARZU
benim esimde her yere rahat rahat gidiyo.derdi benden fırça yemekmiş kanımca kaydirigubbakcemile3
alışverişi sevmiolar ama ben onu yalnız heryere yolluyorum
arkadaşlarıyla takılıo içio gezio yemeğe gidio eve geç gelebilio
sevmesede katlanıcaklar bende meraklı diilim onla alışverişe ama
mecbur şimdilik bebek var seneye dedim arasan bulamazsın kızla beni evde
evet canim, bu aylarda ruya basliyomus.slm kızlarr nasılsınız bakalım
bebeklerin uyuma problemi var gündemde yine galiba
gecen nette bi goz gezdirdim bebeklerin aglayarak uyanmaları rüya görmeye basladıklarını gösteriyormus anne babalarının onları bırakıp gitme kaygısını yasarlarmıs
bu arada bizim kız bikac gundur grip oldu burnu tıkalı hele sabahları yavrum zor nefes alıyo
burun damlası ve grip surubu kullanıyorum bol bol emziriyorum inş. en kısa zamanda atlatır
nefes almakta zorlanması cok kötü arada birde öksürüyo özellikle sabahları inş. cabucak atlatır
slm ne haber ay giremiyom temizliğe girdim öldüm ya daha bitmedi 3 gün daha sürer
sağol canım
bende serum olandan kullanıyorum tonimer marka
bende aldırayım ondan ama içindeki hava cocugun beynine zarar verebiliyo dedi bi arkadas o yuzden cekindim almaktan dikkat ederek kullanırsak bişi olmaz herhalde
ehe valla kociş korunuyo ama hayırlısı hakkımızda... bi kazaya uğramış da olabilirim halihazırda... ondan tırsıyorum yani...
kız sprey şeklindeki okyanus suyunu da hiç duymadım bizdeki serum şeklinde anamız ağlıy damalatana kaa iki kişi zor zaptediyoz bücürüüüüü ay adını hatırla kızzzŞeniz
sağol canım
bende serum olandan kullanıyorum tonimer marka
tonimerin basınçlı şişede olanıda var
ama kızlar bebişler küçükken fısfıs zararlıymış burun içindeki kılcal damarlara zarar verirmiş
ben eczaneden izotonik aldım 1 şişe küçük damlalıklı şişem var onu doldurup kullanıyorum hemde 3 tl
gifrerda 10 tane var 18 lira sağlık meslek mezunu olarak tavsiye ederim hem hesaplı hem sağlıklı
bak getiririm kafayi yersin sonra.kaydirigubbakcemile3
aslinda biraz daha buyuduklerinde oyun gunu yapsak.
her hafta biri baksa hepsine, digerleri suursuzca gezse.kaydirigubbakce
ah be güzelim biraz daha büyüseler zaten hepbirlikte çıkabilir duruma geliriz
wanna be aslında kasım annesi bursalı çok ama burda 3 kişiyiz
hatta diğer topiklerde buluşma bile yapmışlar
cok sağol canımmmüevet canim, bu aylarda ruya basliyomus.
mesela Naz gece uyandiktan sonra tekrar uyuyana kadar beni kontrol ediyo kafasini cevirip cevirip.
asyacigimada cok gecmis olsun. bebekler hastalanmasin ya.mafoldumben
canım ben serum hiç kullanmadım dr bize bunu tavsiye etti ben yalan olmasın günde 1 defa 3 gun kullandım acıldı kızımın tıkanıklığı hemen suanda hiç kullanmıyorum bile
STERİMAR araştırdım buldum şimdi.
canım benım kullandığım STERİMAR
http://www.ilacrehberi.com/cgi-bin/vademecum.asp?ilac=38646
ah be güzelim biraz daha büyüseler zaten hepbirlikte çıkabilir duruma geliriz
wanna be aslında kasım annesi bursalı çok ama burda 3 kişiyiz
hatta diğer topiklerde buluşma bile yapmışlar
evet buraya ugrayan cok az bursali anne var.
hatta ek gida konusuna falan yaziyolar ama buraya gelmiyolar.lmaz:
evet bende gördüm ama çok dağınık okadar çok bursa sayfası varki
arap saçına dönmüş
ben hiz bakmadim bursa sayfalarina.
aman herkesle gorusemem zaten.
burdakiler yeter.opuyorumnanaktan
bu arada esime sabah sizin yeni doktoru soyledim.
yasli ama ilgiliymis dedim.
esimde yaslilik cenesine vurmustur, ondan cok konusuyodur dedi.akannehir
valla herkes kendi bilir seçim işte
çok konuşuyo ama bboş değil cnm be doğru düzgün bbilgilendirme yapıyo
ayy kızlar ya a evvel kayınvalıdemle konuştum sinirlendim ya kızıma yedıreceği yogurda azıcık pekmez kattım dedi sinirlerim tepeme çıktı anne verme dedim neden bu cocuk 7 aylık değilmi zaten dedi anne unuttun heralde durunun prematüre olduğunu dedim özür dilerim dedi ya kızlar daha erken değilmi pekmez için dokunmaz dimi kızma
ya ben yoğurdu yoğurt olarak bilsin istiyorum ilerde hep öyle isteyecek bu sefer
ayy kızlar ya a evvel kayınvalıdemle konuştum sinirlendim ya kızıma yedıreceği yogurda azıcık pekmez kattım dedi sinirlerim tepeme çıktı anne verme dedim neden bu cocuk 7 aylık değilmi zaten dedi anne unuttun heralde durunun prematüre olduğunu dedim özür dilerim dedi ya kızlar daha erken değilmi pekmez için dokunmaz dimi kızma
ya ben yoğurdu yoğurt olarak bilsin istiyorum ilerde hep öyle isteyecek bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?