2009 Kasm Anneleri

kızlar oglumun dişi çıkıyor sbah beri uyuyamadı mızmız yeni sallıyom uyursa kızarmış ve şişmiş ucuda beyazlamış.... oyyy eşimde işte bugün geç gelecek rahatlaması için ne yapabilirim....

ay kızlar ne bıleyım bırden korktum dedım anne sen bı daha verme ben zaten haftaya dr gidicem sorarım ne zaman vermeye başlayalım diye pekmezi ona göre veririz hani kadında kırılmasın dedim kızmadım zaten ona tamam kızım ne bileyim işte severde yer belki diye düşündüm hata ettim dedi ay benım kaynanamında huyu bişi yaptımı hata ettım özür dilerim der neyse iiçimi rahatlattınız kızlar

doktorunu ara eczaneye sor yada
diş macunu gibi sürülen bişey var hem ağrısını alıyo hem kaşıntısını
hafifte uyutuyo
hadi maşallah darısı bizlere

bizimde dişimiz 1 aydır çıkmaya çalışıyo.
doktor bu çocuktan kilolu olmasını bekleme bütün enerjisini dişine veriyo demişti

doktorunu ara eczaneye sor yada
diş macunu gibi sürülen bişey var hem ağrısını alıyo hem kaşıntısını
hafifte uyutuyo
hadi maşallah darısı bizlere

saol canım inş agısız sızısız dişler hepinize....aman canım dil bilmiiiim ki doktoru aryıp soram ..... eczane yokki yakında gidip alayım .....olsada tek çıkamam zaten.... nise eşimi aradım akşama diş jeli getireck paşada sızdı zaten evimi toplayam biraz uyanmassa tabiiiii....

bizimde dişimiz 1 aydır çıkmaya çalışıyo.
doktor bu çocuktan kilolu olmasını bekleme bütün enerjisini dişine veriyo demişti

çok huysuzluk yapıyomu diş sizde bide ne kadar kilo aldı 1 aydır oglun benimkide pek almadı zaten snkim bu ay dr gideceğiz bakalım ne diyecek......

slm kızlar nasılsınız..bizde ailecek hastaydık grip falan kuzum grip dglde ateşlendi 3 gün önce şimdi daha iyi ama bulaşmasından korkuyorum..dişte çıkarabilir diyedüşünüyoruz ama görünürde birşey yok..b2 3 aydır salya vardı zaten elini agzından çıkartamıyoruz zaten..

diyarbakırda bulunan arkadaşlardan doktor tavsiyesi bekliyorum genesisdeki abdulkadir özel hariçç

slm canım ben ilk önce onu denedim doğumdada o girmişti hemen bıraktı eşim ilk kontrolde sona güneydoğu tıpta nebi bey var ona gittik onuda bıraktık en son genesiste korhan bey var ona gittik ben onuda beğenmedim güzel muayne etmedi belki bizim kız çok ağladığındandır ne bilem millet ondan memnun ama dene istersen yarem dok konusunda çok deneyimli o daha çok değiştiriyor benden ben arkasından gidiyom şirinler diye bir yer varmış en son ona gitmişti işi bitince uğrarsa buraya sorarız doğu hizmeti içinmi burdasınız ??

hoşgeldin canım

hoşbulduk canım
bebişleri diş çıkaran arkadaşlar öncelikle gözünüz aydın rahatlaması için eline diş kaşıyıcısı verebilirsin biraz soğuk olursa daha etkili oluyor birde diş pomadı var calgel diye onu kullanabilirsiniz

slm kızlar diş mi çıkaran vaaar abov erken deil mi yav
ya benim de dün dikkatimi çekti oğlanın damağı ev çatısı gibi ay anlatamadım düz değil ağzının tavanı normal mi ya internetten baktım bişi yok sizinkiler de ööle mi acep?

ay acık baktım da geçmişe başlamış dişlerrr
Allahım sabırla atlatmayı nasip et tüm kasım analarına bu diş çıkarma krizleriniiii

kimseler yok itekkkkk nerdesin kızzzz

slm canımkaydirigubbakcemile3ayy biz anneler neyiz böyle araştır bakalım neymiş bende enes yeni doğduğunda küçük dilini hiç görmemiştim sırf bunun için dr.a gitmiştik:roflol:

slm canımkaydirigubbakcemile3ayy biz anneler neyiz böyle araştır bakalım neymiş bende enes yeni doğduğunda küçük dilini hiç görmemiştim sırf bunun için dr.a gitmiştik:roflol:
ay ne bileyim aslında yoktur bişey ama dr en son baktıydı ağzını açıp da bişey olsa görürdü di miii? ben gördüm tarıkın küçük dilini ama ne bilem içime sinmiyo aslında emiyor normaldir anca gelişecek damağı dimi:) dimi:)))
buradayım canıımmkaydirigubbakcemile2

:) benm kociş yolda yemeğim hazır oturuyorum oğlan da uyuyor az önce çamaşır astım -tatlicadiarzu-

canım erken valllada bizimkiler hep erken çıkarıyo abla ve abimin veletleride 4 aylıktı çıkardıgınd bide uzun sürüyo malum çıkması bu gün farkettim bende diyom bu çocuk huymu değiştiriyo sabahtan beri doğru düzgün uyumadı 15 dk felan uyuyo öyle oluncada hep kucak
setleşmişti zaten bugün baktım ucu beyazlşamış ve şişmiş ayyy bide yalnızım eşimde hafta sonu ülke dışına çıkıyo....

Allah hepimize kolaylik versin. en zor kopek ve azi disleri gelir.mafoldumben
en iyisi dis jeli kullanmak.
gece yatarken azcikda calpol versen rahat eder yavrucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…