kızlar oglumun dişi çıkıyor sbah beri uyuyamadı mızmız yeni sallıyom uyursa kızarmış ve şişmiş ucuda beyazlamış.... oyyy eşimde işte bugün geç gelecek rahatlaması için ne yapabilirim....
kızlar oglumun dişi çıkıyor sbah beri uyuyamadı mızmız yeni sallıyom uyursa kızarmış ve şişmiş ucuda beyazlamış.... oyyy eşimde işte bugün geç gelecek rahatlaması için ne yapabilirim....
doktorunu ara eczaneye sor yada
diş macunu gibi sürülen bişey var hem ağrısını alıyo hem kaşıntısını
hafifte uyutuyo
hadi maşallah darısı bizlere
bizimde dişimiz 1 aydır çıkmaya çalışıyo.
doktor bu çocuktan kilolu olmasını bekleme bütün enerjisini dişine veriyo demişti
diyarbakırda bulunan arkadaşlardan doktor tavsiyesi bekliyorum genesisdeki abdulkadir özel hariçç
hoşgeldin canım
slm kızlar diş mi çıkaran vaaar abov erken deil mi yav
ya benim de dün dikkatimi çekti oğlanın damağı ev çatısı gibi ay anlatamadım düz değil ağzının tavanı normal mi ya internetten baktım bişi yok sizinkiler de ööle mi acep?
ay acık baktım da geçmişe başlamış dişlerrr
Allahım sabırla atlatmayı nasip et tüm kasım analarına bu diş çıkarma krizleriniiii
kimseler yok itekkkkk nerdesin kızzzz
ay ne bileyim aslında yoktur bişey ama dr en son baktıydı ağzını açıp da bişey olsa görürdü di miii? ben gördüm tarıkın küçük dilini ama ne bilem içime sinmiyo aslında emiyor normaldir anca gelişecek damağı dimi:) dimi:)))slm canımkaydirigubbakcemile3ayy biz anneler neyiz böyle araştır bakalım neymiş bende enes yeni doğduğunda küçük dilini hiç görmemiştim sırf bunun için dr.a gitmiştik:roflol:
buradayım canıımmkaydirigubbakcemile2
slm kızlar diş mi çıkaran vaaar abov erken deil mi yav
ya benim de dün dikkatimi çekti oğlanın damağı ev çatısı gibi ay anlatamadım düz değil ağzının tavanı normal mi ya internetten baktım bişi yok sizinkiler de ööle mi acep?
canım erken valllada bizimkiler hep erken çıkarıyo abla ve abimin veletleride 4 aylıktı çıkardıgınd bide uzun sürüyo malum çıkması bu gün farkettim bende diyom bu çocuk huymu değiştiriyo sabahtan beri doğru düzgün uyumadı 15 dk felan uyuyo öyle oluncada hep kucak
setleşmişti zaten bugün baktım ucu beyazlşamış ve şişmiş ayyy bide yalnızım eşimde hafta sonu ülke dışına çıkıyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?