2009 Kasm Anneleri

biz ilk ayından beri ferrosanol kullanıyorduk onu cok begenmiyor diye ferruma gectik bu ay onu daha cok seviyor gunde 5 damla kullanıyoruz 5. ayımız bugun bitti her aya bir damla olabilir.

sanirim damla miktari daha cok kilo ile alakali.
ama ferrumun tadi daha iyiyse niye en bastan onu vermiyolar.
bizde ferro kullaniyoruz, gerci benimki sorun cikarmiyo icerken ama benim midem kalkiyo.ohaoldumsmile

sanada selam canim.

kimse yok, herkes protestomu ediyo ne?
ay var bi protesto ama ben de çözemedim kız biz msn deyiz:)
bende dun tetanoz asisinin 3.dozunu oldum.
kolum sabaha kadar sizladi, hala aciyo.:sinifsinif:

cnm ben vurdurmadım tarihini atlamışım aslında vurdurcaktım geçmiş ya
sana da geçmiş olsun işekerim

sanirim damla miktari daha cok kilo ile alakali.
ama ferrumun tadi daha iyiyse niye en bastan onu vermiyolar.
bizde ferro kullaniyoruz, gerci benimki sorun cikarmiyo icerken ama benim midem kalkiyo.ohaoldumsmile

ferro daha ucuz diye bakanlık onu gönderiyo sağlık ocaklarına yada şirket sahibi birinin tanıdığıdır ihaleyi o almıştır. bende bugün ferrum alayım yoksa bizimki içmiyo ferro yu dün elmaya karıştırdım yine yemedi portakal suyuyla iyi alıyordu oda pişik yaptı her yolu denedim yani:ecrin_bebek:

evet şekercim bu yasa %90 çıkacakmış 2000 liysen senide kapsar ama daha yapmadınmı doğu hizmetini 10 yıllık olmuşsun ben 2ooo senesinde ünv teye başlamıştım zulum gerçekten sonradan atanalara bir arkadaş stajer diyozki mardin kızıltepe 7 yıl giriş var çıkış yok çocuk bunalımda ((

he kı ben biliom sanada söledim amma farketmedin galiba funda 72 vardı demi bide izmitlisana ii gezmeler pohlu pohlu uyuttun uşağı hemi :mymeka:

hmm ben yapıyodum aslında 1,5 yıl yaptım sonra eş durumundan buraya geldim kaldı gerisi
kurtulsam diyodum ben de her sene belge beyan etmem gerekiyor hep sıkıntı

ay benm oğlan da dün pişik olmuş hmm ne verdim ben bu çocuğa diyorum da dün bi kırık bakla suyu bandım verdim bi de emziğini domates çorbasına değdirdim o kaacıktan bişi de olmaması lazımm?

cnm nası yani sabahçımısın sen
bizim okul sabah 8de bi başlıyyy akşam bazen 6 ya kaa allah ne verdiyse artık dersler felakettttt bazen 3 bazen 4 te çıkıyoz ama müdür mutlaka haftada iki gün nöbet koyduğundan acayip bi zulüm oluyo ben direk ücretsize ayrıldım ben rahat ama müdür rahat durmuyo seneye bana yaptıracaklarını konuşuyomuş şimdiden planlıyomuş okuldaaaa
vicdansızzzzz

şanslısın valla ben de öyle olsa çalışırdım

canım ben rehber öğretmenim ya çalışma saatim 9-3 birbuçuk saat süt iznim var onu kullanıyorum. nöbetim zaten yok olsada doğum yapana 1 yıl verilmez nöbet. sizin müdürde terbiyesizmiş öle denilir mi hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…