kızlar cumaya annemlerin yanına gidiyom.eşim izin almış. Ben kalırım belki biraz da eşime kalsan izin yok ama çok sıkıldım burda ben köyümü özlemişim.Gideyim de bi hasret gidereyim...Kaynanada var ama napcam....Benim ki de şans işte ben başka yerdeyim ama annemde kaynanamda aynı şehirde.....
Eşim geçen diyoki sebze çorbası yaparsın biz gelince anne diyo...Bebeğe sanki ben yapamam ...Bu erkekler niye bu kadar boşboğaz ya.....klava:
kimse yok ama kızlar bizim aşımız 22 nisanda sağlık ocağına gitsem önceden yaparlar mı?Ben annemlerin yanına gidince biraz kalmayı düşünüyorum.Bu cts gideceğiz geri dönüşüm ancak mayısı bulur.Aşı tarihi geçer .Ordaki sağlık ocağına gitsem yapmazlar mı?Farklı aşı mı uyguluyorlar ki?
sonradan aklıma geldi bugün önünden geçtim halbuki akıl işte....Ben sormuştumda verem aşısı durmuyo bozuluyo diye biz böyle yapıyoruz demişti...En iyisi ya ben arayıp sorayım Eşim bi de aşı muhabbetini duyarsa kalmama izin vermez...canım ben 4. ay aşısına 1 gün önceden götürmüştüm ama hemşire aşıların sadece belirli günlerde geldiğini söylemişti bağlı olduğun sağlık ocağını arayıp sormanda fayda var. en azından seni yönlendirirler.
bu hatunlara ne oldu böyle artık kimse girmez oldu kk ya hepinize ceza yazacam ha
tarhana veriyom. birde sebze püresi yapıyoz ya onu sulandırıp çorba gibi veriyom.günaydın gurbet kız ne çeşit çorba yapıyon benimki yemiyo artık mamada içmiyor ne edecem ya yoğurt ve meyve püreleri veriyom
selam kızlar
ben cok hastayım ve ne yapmam gerek bılmıyorum
dun kaynanamda kaldık hawa bozunca mecburen
gece 2 ye kadar uyuyamadım 2 gıbı oglum uyandı emzırdım bır bulantı bı karın agrısı
afedersınız ıshal olmusum..ama bulantım yınede gecmedı saat 4 gıbıde ıstıfar ettım
ıcım dısıma cıktı
oglumu emzırmeye dewam edıyorum ınsallah sorun olmaz
cok halsızım ne oldu bana anlamadım
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum ev değiştirdik toplanma taşıma yerleşme derken baya zaman oldu 19 nisanda işe başlıyorum deniz merti biberona alıştırmaya çalışıyoruz annemle
artık kimse eskisi gibi girniyor sanırım
he kız kimse girmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?