2009 Kasm Anneleri

canım çok geçmiş olsun

geçmiş olsun canım dr görünsen sana uygun ilaçda verir

günaydın.

dün annem, kardeşim ve yeğenim geldiler. evin içinde kalabalık ne güzel oluyo ya. insan açılıyo, kendine geliyo. maalesef akşamına döndüler.:sinifsinif:

selam kızlar
biz geçen ct dr a gittik oğluş iyi emmeye devam ama alıştırcaz artık tattırmaya geçtik
dr elma armut havuç suyu ve püresi
yoğurt
sebze püresi tattırabilirsin 3 gün ara olsun dedi
ben de elma suyu verdim sevdi
havuç suyuna dün başladım
ayrıca yoğurt veriyorum
bide dün azcık enginardan soktum ağzına yadırgamadı

ayrıca kilomuz da iyiymiş 500 gr almış 6730 olmuş boy da 2 cm uzamış
dişleri kaşınıyomuş zavallımın ben anlamıyodum :)
kaşıyıcı aldık baya sevdi sürekli ağzında
ama bi belirti göremedim

of ne karanlık bi gün benm başım ağrıyy
siz napıyonuz bakalım

ayy walla canım cıktı haa bugun kendime zor geliim ben artık dün cok agır misafirlerim vardı ondan önceki gündekiler dahada agırdı :))))))
neyse atlattık arkadasım esiyle gelmek istiyodu pastalar varken bugun yarın gelselerde aradan cıkarsam süper olurdu ama aramadılar
aksamada annemleri cagırdım güya ben gidecektim ama hava buz gibi cesaret edemedim
wannam Allah kavustursun canım tekrar

kızlar yaa ben yürüteç alıcam aksam gelen misafirim yürüteciyle gelmiş bizimkinide bindirdik bayıldı bayıldı artık bindirebiliriz herhalde

wannaya katılıyorum domates vermeyin diyyler
bence kendi kafamızdan yapmak daha mantıklı
nasılsa zararlı şeyleri az çok biliyoruz

wannam sevindim kafan dağılmış azcık keşke kalabilselerdi

canım çok geçmiş olsun üşüttün heralde kendını sıcak tut bol bol uhlamur nane limon iç

kenya ben yürüteç almıycam yürüteçe alışan bebekler parmak ucunda yürüyormuş bu da yürümeyi geciktiriyor diye biliyorum ama sen bilirsin

darksea selam cnm

ya karakız nane anne sütünü azaltır içmesin bence nane filan onun yeri,ne boılca ıhlamur içsin:)

wanna canım bende domates şuan mevsimi değil diye vermıyorum gurbetcim sende verme istersen şuanda hepsi hormonlu bildiğim kadarı ile zamanı olan meyve ve sebzeleri vermek en doğrusu sanırım

ay kızlaar. bir yorgunum ki anlatamam. şöyle picamalarımı giyip yatağa girip günlerce uyuyasım var. ama nerdee.
öğlen arası gidip bi 20 dk uyusam diye nasıl dua ettim ama canım oğlum beni gördü kalktı bidada uyumadı. sonra bakıcısı geldi hemen uyku moduna geçti bilmiyorumkismile

kızlar meraba benim oglan 500 gr zayıflamış ve dr ek gıdaya geçirdi ve normal ögün olarak verebilirsin dedi ve bi liste yaptı ve velet iştahsız iştahsız yiyo haftaya kontrolümüz var almassa kilo idrar ve kan tahlili yapılacak inş alır....

wannaya katılıyorum domates vermeyin diyyler
bence kendi kafamızdan yapmak daha mantıklı
nasılsa zararlı şeyleri az çok biliyoruz

wannam sevindim kafan dağılmış azcık keşke kalabilselerdi
sorma canım ya, ilaç gibi geldiler ama kalmadılar işte.

wanna canım bende domates şuan mevsimi değil diye vermıyorum gurbetcim sende verme istersen şuanda hepsi hormonlu bildiğim kadarı ile zamanı olan meyve ve sebzeleri vermek en doğrusu sanırım

tabi bide o var, domatesin mevsimi değil.
gerçi artık yazın bile hormonlu hepsi.

slm kıslar ben geldimkaydirigubbakcemile2
nasıl uykusuzum anlatamamakannehir
ensar bu aralar sabah 7 den sonra hiç uyumuyor cırcır böcüğüm kendi kendine konuşup gülüyor tabii bu seste gelde uyukaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…