2009 Kasm Anneleri

siz havucun suyunu nasıl veriyosunuz kızlar. neyle sıkıyosunuz.
ay ben herşeye yetişecem diye çok yıpratıyom ya galiba kendimi. bakıcım iyi ama annelik bu ya. yoğurdunu kendim yapıyom. suyunu kendim kaynatıp koyuyom şişesine. öğlen eve gidince poposuna ben masaj yapıp kakasını yaptırıyom. çorba daha 2 defa yaptım bakıcıya hiç yaptırmadım. ee nasıl başlicak bu bebiş kahvaltıya. uf ya kadını seviyom ama...
şimdi yumurtayı eliyle filan yedirirse. parmağını ağzına sokarsa. ya peyniri büyükçe koyarsa ağzına boğulma tehlikesi yaşarsa...
sebze çorbasını çok kaynatıp vitamini öldürürse......
bu liste böyle uzar gider. napcam ya ben. kendimle sorunum var bilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-

kenya canım ben yürüteç almayı düşünmüyorum açıkçası ne bilim pek sevmiyorum ben ama asyamız sevdiyse sen bilirsin tabikide canım

şekercik canım ben naneyi bilmiyodum sütü azaltıcı etkisini bak iyi oldu söyledğin

benimde cokkkkkkkkkk uykum var hemde cokkkkkkkkkkkkk :1ninca:

şekercik sen nasılsın. ayy görüşemiyoz ya artık.
ben çocukların düğün hazırlıklarınıda konuşuruz diyodum ama biraz zor gibi..
hiç karşılaşamıyoz ya boshayallersmile
benim eşimde istiyo yürüteç ama bende iyi olmadığını duydum oyüzden almicaz bizde

darksea canım bende tam sana cevap yazacaktım canım daha başlamadık öyle kahvaltıya cuma kontrolümüz var dr ne diyecek bakalım şimdilik sebzeler haşlayıp veriyorum püre şeklinde elma suyu veriyorum elmanın kendisini rendeleyip yediriyorum patates havuç kabak enginarr haşlıyorum ne bilim şimdilik böle cuma sanırım netleşecek herşey

cnm ya sana naz yapıyo yaramaz

cnm üzülme bişey çıkmaz diş çıkarıyor mu o zaman da işthsız oluyolarmış

kartanesi işe geri mi döndü. haberi olan var mı?
ek besin topiğinde okudum öle bişey sanırımbilmiyorumkismile

sanırım bahar yorgunluğu. ay gözlerim kollarım herbişey yerçekimine uydu. aşağı doğru kayıyolar :bbo:

cnm üzülme bişey çıkmaz diş çıkarıyor mu o zaman da işthsız oluyolarmış

çıkarıyo sankim çünkü köpek dişleri baya kabarmış dün sorduk dr a dişi konusunda bişey demedi .
bide burası çook sıcak o yüzden iştahsız olabilir .
birde kakasını haftada 1 yapmaya başlamıştı dr ondanda olabilir dedi ve bagırsak düzenleyici şurup verdi onu veriyoruz 1 hafta devam edeceğiz ek gıdalarla felan haftaya 200 gr almassa idrar ve kan tahlili yapılacak onun üzerinde çok durdu.zaten sütümüde or alıyodu zaten...
bide çok hareketli onndanda olabilir tam da doymuyosa....

sağol canım.
yuruteç çok fazla koymamak kaydıyla olabilir.
bazen kurtarıcı oluyo içine azcık koydukmu.kaydirigubbakcemile3

sabah 7ye kadar uyuyosa daha ne istiyon öğleye kadar yatmasını mı?:mymeka:
öğleye kadar yatsa akşama kadar yatsın dersin.

wannacım napıyon. herşey yolundadır inş

iyiyim canım, benim kız diş çıkarıyo. onunla uğraşıyorum.

kaydirigubbakcemile3yok kıs öğlen değilde 9 a kadar uyusa razıyım
akşam 12 de yatıyorum gece 2 de enes uyanıyor buda yeni huyumuzakannehirbenim uykuyu toplamam 3 ü buluyor deken uykusuz kalıyorum eskisi gibi güzellik uykusuda yapamıyorum çok mu şey istiyorum yav:sinifsinif:

reyhancım hani benim oğlum hiç kaksını yapamıyodu. belki hatırlarsın...
sürekli kulak çöpü zeytinyağıyla ben yaptırıyodum. sonra en son götürdüğüm doktor:
günde 4 5 defa sıcakça suya pamuğu batırıp batırıp poposuna masaj yap 10 güne kadar görcen etkisini dedi. ben de pek inanmadım siz yine bağırsaklarını düzenleyici şurup yazın dedim. adam yazmadı ve git bunu yap dedi. 1 hafta sonra oğlum sıcak suyu poposunda hisseder hissetmez yapmaya başladı. artık akşamdan akşama 1 kez yapıyom o masajı. oğluşta anında kakasını yapıyo alkisalkisalkis

evet cnm nane ve maydonoz sütü azaltıyormuş ben çıkardım hayatımdan:)
evet cnm yaaa artık öyle oldu maalesef...
:)konuşalım bacım ayıp ettin:)))
ben de almıcam ama eşim hoppala mı alsak diyor o konuda kararsızım?
hangi sebzeler cnm tek tek mi başladın ben de başlıcam sebze püresine ama önce usyu sonra püresi veriliyomuş şimdilik meyve suyuna alıştırıyorum
enginar dün tıkıştırdım ben yediğimiz yemekten baya sevdi

cnm havucu cam rendede rendeliyorum sonra cam bir bardağa temiz bir tülbentin içine koyup sıkıyorum en kolay yöntem bu bence:) elmayı da öyle yaptım tüm yiycekleri öyle yapıcam ama sebzeleri sanırım önce haşlıycaz sonra sıkıcaz
ayrıca benim minik bir borcam kabım var borcam güveç die geçiyor tek kişilik miniğin yemeklerini onda yapmayı planlıyorum daha hijyenik ve sağlıklı olur diye
bence çok da üstüne düşme kendini yıpratırsın

borcamla yapcaksan hep fırında mı yapcan canım anlamadımbilmiyorumkismile
bide ben çoğunlukla hazır kavanoz meyve sebze püresi veriyom.
valla çok arştırdım kimi onlae organik olduğundan evde yapılandan iyi diyo. kimi evdekinin yerini hiç tutar mı diyo. boshayallersmile
siz napıyosunuz veriyomusunuz kavanoz püre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…