- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
ay kızlaar. bir yorgunum ki anlatamam. şöyle picamalarımı giyip yatağa girip günlerce uyuyasım var. ama nerdee.
öğlen arası gidip bi 20 dk uyusam diye nasıl dua ettim ama canım oğlum beni gördü kalktı bidada uyumadı. sonra bakıcısı geldi hemen uyku moduna geçti bilmiyorumkismile
kenya ben yürüteç almıycam yürüteçe alışan bebekler parmak ucunda yürüyormuş bu da yürümeyi geciktiriyor diye biliyorum ama sen bilirsin
darksea selam cnm
ya karakız nane anne sütünü azaltır içmesin bence nane filan onun yeri,ne boılca ıhlamur içsin:)
cnm ya sana naz yapıyo yaramazay kızlaar. bir yorgunum ki anlatamam. şöyle picamalarımı giyip yatağa girip günlerce uyuyasım var. ama nerdee.
öğlen arası gidip bi 20 dk uyusam diye nasıl dua ettim ama canım oğlum beni gördü kalktı bidada uyumadı. sonra bakıcısı geldi hemen uyku moduna geçti bilmiyorumkismile
kızlar meraba benim oglan 500 gr zayıflamış ve dr ek gıdaya geçirdi ve normal ögün olarak verebilirsin dedi ve bi liste yaptı ve velet iştahsız iştahsız yiyo haftaya kontrolümüz var almassa kilo idrar ve kan tahlili yapılacak inş alır....
cnm üzülme bişey çıkmaz diş çıkarıyor mu o zaman da işthsız oluyolarmış
itek napıyon kız. bebişler nasıl
sağol canım.ayy walla canım cıktı haa bugun kendime zor geliim ben artık dün cok agır misafirlerim vardı ondan önceki gündekiler dahada agırdı :))))))
neyse atlattık arkadasım esiyle gelmek istiyodu pastalar varken bugun yarın gelselerde aradan cıkarsam süper olurdu ama aramadılar
aksamada annemleri cagırdım güya ben gidecektim ama hava buz gibi cesaret edemedim
wannam Allah kavustursun canım tekrar
kızlar yaa ben yürüteç alıcam aksam gelen misafirim yürüteciyle gelmiş bizimkinide bindirdik bayıldı bayıldı artık bindirebiliriz herhalde
sabah 7ye kadar uyuyosa daha ne istiyon öğleye kadar yatmasını mı?:mymeka:slm kıslar ben geldimkaydirigubbakcemile2
nasıl uykusuzum anlatamamakannehir
ensar bu aralar sabah 7 den sonra hiç uyumuyor cırcır böcüğüm kendi kendine konuşup gülüyor tabii bu seste gelde uyukaydirigubbakcemile3
wannacım napıyon. herşey yolundadır inş
sağol canım.
yuruteç çok fazla koymamak kaydıyla olabilir.
bazen kurtarıcı oluyo içine azcık koydukmu.kaydirigubbakcemile3
sabah 7ye kadar uyuyosa daha ne istiyon öğleye kadar yatmasını mı?:mymeka:
öğleye kadar yatsa akşama kadar yatsın dersin.
iyiyim canım, benim kız diş çıkarıyo. onunla uğraşıyorum.
çıkarıyo sankim çünkü köpek dişleri baya kabarmış dün sorduk dr a dişi konusunda bişey demedi .
bide burası çook sıcak o yüzden iştahsız olabilir .
birde kakasını haftada 1 yapmaya başlamıştı dr ondanda olabilir dedi ve bagırsak düzenleyici şurup verdi onu veriyoruz 1 hafta devam edeceğiz ek gıdalarla felan haftaya 200 gr almassa idrar ve kan tahlili yapılacak onun üzerinde çok durdu.zaten sütümüde or alıyodu zaten...
bide çok hareketli onndanda olabilir tam da doymuyosa....
evet cnm nane ve maydonoz sütü azaltıyormuş ben çıkardım hayatımdan:)kenya canım ben yürüteç almayı düşünmüyorum açıkçası ne bilim pek sevmiyorum ben ama asyamız sevdiyse sen bilirsin tabikide canım
şekercik canım ben naneyi bilmiyodum sütü azaltıcı etkisini bak iyi oldu söyledğin
evet cnm yaaa artık öyle oldu maalesef...şekercik sen nasılsın. ayy görüşemiyoz ya artık.
ben çocukların düğün hazırlıklarınıda konuşuruz diyodum ama biraz zor gibi..
hiç karşılaşamıyoz ya boshayallersmile
benim eşimde istiyo yürüteç ama bende iyi olmadığını duydum oyüzden almicaz bizde
hangi sebzeler cnm tek tek mi başladın ben de başlıcam sebze püresine ama önce usyu sonra püresi veriliyomuş şimdilik meyve suyuna alıştırıyorumdarksea canım bende tam sana cevap yazacaktım canım daha başlamadık öyle kahvaltıya cuma kontrolümüz var dr ne diyecek bakalım şimdilik sebzeler haşlayıp veriyorum püre şeklinde elma suyu veriyorum elmanın kendisini rendeleyip yediriyorum patates havuç kabak enginarr haşlıyorum ne bilim şimdilik böle cuma sanırım netleşecek herşey
siz havucun suyunu nasıl veriyosunuz kızlar. neyle sıkıyosunuz.
ay ben herşeye yetişecem diye çok yıpratıyom ya galiba kendimi. bakıcım iyi ama annelik bu ya. yoğurdunu kendim yapıyom. suyunu kendim kaynatıp koyuyom şişesine. öğlen eve gidince poposuna ben masaj yapıp kakasını yaptırıyom. çorba daha 2 defa yaptım bakıcıya hiç yaptırmadım. ee nasıl başlicak bu bebiş kahvaltıya. uf ya kadını seviyom ama...
şimdi yumurtayı eliyle filan yedirirse. parmağını ağzına sokarsa. ya peyniri büyükçe koyarsa ağzına boğulma tehlikesi yaşarsa...
sebze çorbasını çok kaynatıp vitamini öldürürse......
bu liste böyle uzar gider. napcam ya ben. kendimle sorunum var bilmiyorumkismile-tatlicadiarzu-
evet cnm nane ve maydonoz sütü azaltıyormuş ben çıkardım hayatımdan:)
evet cnm yaaa artık öyle oldu maalesef...
:)konuşalım bacım ayıp ettin:)))
ben de almıcam ama eşim hoppala mı alsak diyor o konuda kararsızım?
hangi sebzeler cnm tek tek mi başladın ben de başlıcam sebze püresine ama önce usyu sonra püresi veriliyomuş şimdilik meyve suyuna alıştırıyorum
enginar dün tıkıştırdım ben yediğimiz yemekten baya sevdi
cnm havucu cam rendede rendeliyorum sonra cam bir bardağa temiz bir tülbentin içine koyup sıkıyorum en kolay yöntem bu bence:) elmayı da öyle yaptım tüm yiycekleri öyle yapıcam ama sebzeleri sanırım önce haşlıycaz sonra sıkıcaz
ayrıca benim minik bir borcam kabım var borcam güveç die geçiyor tek kişilik miniğin yemeklerini onda yapmayı planlıyorum daha hijyenik ve sağlıklı olur diye
bence çok da üstüne düşme kendini yıpratırsın
benim oğlanda daha diş miş yok bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?