2009 Kasm Anneleri

portakal pişik yapıyo diyolar.
geçen gurbet vermişti, pişik yapmış.bilmiyorumkismile

bide portakal suyu durdukça vitaminini kaybeder. yani akşama kadar aynı şeyi verme bence.

dogru canım hemen tüketmek gerekiyo vitamini gitmesin diye
bakalım pişikyapıcakmı ben daha öncede verdim özellikle demirle birlikte kana daha cabuk karısıyormus ama bugun biraz fazla içti inş. olmaz pişik falan

kızlar biz daha ek gıdaya geçmedik dr daha erken dedi
ben arada bişiyler veriyorum ama midesi bulanıyo yemek istemiyo bi de demir ilac bizde alerji yaptı dr başka vericek

kızlar biz daha ek gıdaya geçmedik dr daha erken dedi
ben arada bişiyler veriyorum ama midesi bulanıyo yemek istemiyo bi de demir ilac bizde alerji yaptı dr başka vericek

slm canım ya bence sütü yetenler süt versin ve öğün olarak değilde taatırarak ek gıdada versinler sonradan alışması sor oluyo

slm arkadaşlar bende bugün kızıma muz maması yaptım içine armutta koydum çok severek yedi çok güzel oluyo tavsiye ederim...

offff kizi uyuttum ama bi yerden matkap sesi geliyo.
deli olucam.
zaten uyuycagi yarim saat onunda icine ediyler.klava:

günaydın ben burdayım amma kimse girmiyo ne yapıyonuz

günaydın hanımlar. cidden niye kimse yok günlerdir. bebişler benimki gibi mi oldu :)

valla kızlar milleti bilmiyorum ama benim oğlum artık yatmıyo hep kucak istiyo hep oyun istiyo biraz mız mız bu aralar bide ev temizledim 2 gündürde misafirim vardı onun dışında iyiyiz sizler nasılsınız

ben de sıkıldım çok kimse yok
dr a gidip geldim anlattım kimse yoktu ayol:)

ya benim oğlan dün gece birbuçuk saatte bir uyandı az önce bi topikte okudum da 6. ayda artık bu sıpalar bizi kullanmaya başlıyolarmış normalde bebekler 4. aydan sonra gece acıkmazmış sadece anneni orda olduğundan emin olmak için ağlarlarmış ağlatma yöntemini uygulayın diyyler bi de bizim oğlan dün gece ilk kez kendi odasında benden ayrı yattı önce hepimiz yatak odasında yatıyoduk iki haftadır da oğlanın odasındaki kanepede yatıyoduk ama tutuldu her yerimiz mecbur dün gece denedik acaba diyorum onu mu hissetti de zırt pırt ağladı ayol

Emzirme, sallama, emzik, mama vs her türlü uykuya dalmayı kolaylaştırıcı yönteme uyku yardımcısı denir. Bunlarsız, bebeğin kendi kendine uyuması için ona fırsat tanımalı ve yüreğinize taş basıp biraz ağlamasına izin vermelisiniz.(2) ılk gece birkaç defa 3-5 dakika fasılalarla ağlayan ve yardım edilmeden dalan bebek daha sonra da kendi başına uyuma yeteneğini sürdürebilir. Her 3-5 dakikalık ağlamanın ardından bebeği alıp sadece 1 dakika kadar emzirmeksizin, kucaklayıp tekrar yatağa koyun. Bunu art arda birkaç kez yaparsanız bebek bundan iki mesaj çıkarır: 1- Annem burada 2- Kendi başıma uyumalıyım. Birkaç gecelik sabrın sonunda gece aralıksız uyuyan ve daha huzurlu bir bebeğiniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…