2009 Kasm Anneleri

wannacım ben de merak ediyorum umarım farkederler olmadı şimci bbeklerimizin cicileri kısmına konu açıcam elbet bi bilen çıkacak dimi?

anaaa, içine koyunca yarım saat çıkarmıycan mı?akannehir

ben oğluşa almamıştım ama kullanışlı bişeyse kıza alabilirim. bakalım ne diycekler.
bilmem ki ne kadar tutucaz acaba alınca arastırırız artık bilmiyorumkismile

zaman olarakta bizim akrabmız 4.aydan itibaren koymaya basladı

öyle yaparız canım o zaman :)

nasıl nazın keyfi iyimi

bugün daha iyi çok şükür.
akşam biberon bile almadı dişleri acıyodu herhalde.
bide annemler vardı ya, kalabalık görünce şaşırdı galiba. çocuk akşama kadar beni görmekten dünyayı sadece benden ibaret sanıyo.kaydirigubbakcemile3

asyam nasıl oldu?
geceleri falan düzene girdiniz mi tekrar?
5. ayı devirmişiniz bugun maşallah.

wanna bizim oğlan da önceki gün komşuya çıktım bi şaşırdı ki sorma kadına bakıp bakıp gülüyo laf atıyo kucağına alsın diye hele akşam babası gelince dar atıyor kendini babanın kucağına ayakları görsen kıpır kıpır...

ne güzel insan sevicek demek ki.
benimkide biri agu desin hemen gülücük atıyo ve beni sinir ediyo.
nazar değiyo sonra.

ay canım benim inş. sorunsuz atltırlar su dönemlerini
kaydirigubbakcemile3 bizimkide kalabaıkta kendine nazr degirmey ugrasıyo bayılıyo cocuklara falan kahkahalar atıyo sonra insanlar gidincede uyumuyo zilli

ayy daha iyi masallah su anda bi dün gece 4 5 kez kalktı oda eminm nazardan oldu
6. ayagirdik bugun portakal suyu veriyodum bikac kasık bugun biberona koydum ama beceremiyo biberonla içmeyi 10 cc içti aksama kadar bitirsin bişiolmaz artık herhalde bikac gundu veriyorum cunku
elmayıda severek yiyo artık

portakal pişik yapıyo diyolar.
geçen gurbet vermişti, pişik yapmış.bilmiyorumkismile

bide portakal suyu durdukça vitaminini kaybeder. yani akşama kadar aynı şeyi verme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…