wannacım ben de merak ediyorum umarım farkederler olmadı şimci bbeklerimizin cicileri kısmına konu açıcam elbet bi bilen çıkacak dimi?
bilmem ki ne kadar tutucaz acaba alınca arastırırız artık bilmiyorumkismileanaaa, içine koyunca yarım saat çıkarmıycan mı?akannehir
ben oğluşa almamıştım ama kullanışlı bişeyse kıza alabilirim. bakalım ne diycekler.
bilmem ki ne kadar tutucaz acaba alınca arastırırız artık bilmiyorumkismile
zaman olarakta bizim akrabmız 4.aydan itibaren koymaya basladı
kız gün içinde toplam yarım saattir o.
5er 10ar dakika koymak gerekir.
yürüteçtede öyle.
öyle yaparız canım o zaman :)
nasıl nazın keyfi iyimi
http://www.enucuzreyon.com/?urun-de...r_Price_Sevimli_Gezegen_Jumperoo_Hoppala.html
wannaaa kenya bakın bi yaa çok şeker
http://www.enucuzreyon.com/?urun-de...r_Price_Sevimli_Gezegen_Jumperoo_Hoppala.html
wannaaa kenya bakın bi yaa çok şeker
wanna bizim oğlan da önceki gün komşuya çıktım bi şaşırdı ki sorma kadına bakıp bakıp gülüyo laf atıyo kucağına alsın diye hele akşam babası gelince dar atıyor kendini babanın kucağına ayakları görsen kıpır kıpır...
bugün daha iyi çok şükür.
akşam biberon bile almadı dişleri acıyodu herhalde.
bide annemler vardı ya, kalabalık görünce şaşırdı galiba. çocuk akşama kadar beni görmekten dünyayı sadece benden ibaret sanıyo.kaydirigubbakcemile3
asyam nasıl oldu?
geceleri falan düzene girdiniz mi tekrar?
5. ayı devirmişiniz bugun maşallah.
ay canım benim inş. sorunsuz atltırlar su dönemlerini
kaydirigubbakcemile3 bizimkide kalabaıkta kendine nazr degirmey ugrasıyo bayılıyo cocuklara falan kahkahalar atıyo sonra insanlar gidincede uyumuyo zilli
ayy daha iyi masallah su anda bi dün gece 4 5 kez kalktı oda eminm nazardan oldu
6. ayagirdik bugun portakal suyu veriyodum bikac kasık bugun biberona koydum ama beceremiyo biberonla içmeyi 10 cc içti aksama kadar bitirsin bişiolmaz artık herhalde bikac gundu veriyorum cunku
elmayıda severek yiyo artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?