kaydirigubbakcemile3yok kıs öğlen değilde 9 a kadar uyusa razıyım
akşam 12 de yatıyorum gece 2 de enes uyanıyor buda yeni huyumuzakannehirbenim uykuyu toplamam 3 ü buluyor deken uykusuz kalıyorum eskisi gibi güzellik uykusuda yapamıyorum çok mu şey istiyorum yav:sinifsinif:
borcamla yapcaksan hep fırında mı yapcan canım anlamadımbilmiyorumkismile
bide ben çoğunlukla hazır kavanoz meyve sebze püresi veriyom.
valla çok arştırdım kimi onlae organik olduğundan evde yapılandan iyi diyo. kimi evdekinin yerini hiç tutar mı diyo. boshayallersmile
siz napıyosunuz veriyomusunuz kavanoz püre
kıyamam güzellik uykusuda yapamıyomuş.kaydirigubbakcemile3
enes niye kalkar oldu ki geceleri?
ensar kaç kere kalkıyo?
tamam canım kabak yesin bugün bizimkigurbet, bu domates çorbası güzele benziyo ama domates ilk sene yasak. dokunmasın sonra.bilmiyorumkismile
günde 30 dak. geçmeyecek şekilde kullanabilirmişizayy walla canım cıktı haa bugun kendime zor geliim ben artık dün cok agır misafirlerim vardı ondan önceki gündekiler dahada agırdı :))))))
neyse atlattık arkadasım esiyle gelmek istiyodu pastalar varken bugun yarın gelselerde aradan cıkarsam süper olurdu ama aramadılar
aksamada annemleri cagırdım güya ben gidecektim ama hava buz gibi cesaret edemedim
wannam Allah kavustursun canım tekrar
kızlar yaa ben yürüteç alıcam aksam gelen misafirim yürüteciyle gelmiş bizimkinide bindirdik bayıldı bayıldı artık bindirebiliriz herhalde
wanna canım bende domates şuan mevsimi değil diye vermıyorum gurbetcim sende verme istersen şuanda hepsi hormonlu bildiğim kadarı ile zamanı olan meyve ve sebzeleri vermek en doğrusu sanırım
aman şu diş dönemi ne zor ya.mafoldumben
cnm ben hazır verme taraftarı pek değilim açıkçasıborcamla yapcaksan hep fırında mı yapcan canım anlamadımbilmiyorumkismile
bide ben çoğunlukla hazır kavanoz meyve sebze püresi veriyom.
valla çok arştırdım kimi onlae organik olduğundan evde yapılandan iyi diyo. kimi evdekinin yerini hiç tutar mı diyo. boshayallersmile
siz napıyosunuz veriyomusunuz kavanoz püre
cnm ben de aldım ama vermedim dışarı çıkınca çok sıkışırsam vericem benm bbek bişey de yemiyor daha sadece emiyor ama her yerde de emzirilmiyor ya ondan dedim gerekirse veririm yoksa yemeye başlayınca dışarı çıkmadan hazırlar kavanoza koyarım gene bişilervalla açıkıçasını söylemek gerekirse ben zorda kalmadıkça kullanmam kavanoz mamaları
ama dışarı çıkınca mecbur yanna lıyorsun o zaman kullanışlı oluyor
ay ne şanslısın ben dün gece kaç kez kalktım hatırlamıyorum bi de yıkayıp yatırdık heeeenes sanırım diş çıkaracak diş çıkarma zamanı hep böyle yapıyor:gitme:
ensarda en fazla 2 kez uyanıyor
sagolun kızlar alıntı yapamadım kusura bakmayım sımdı nane lomon apıcam
ne bileyim kenya yürümeyi geciktiriy diyler
kociş de hoppala mı alsak diyo o konuda bilginiz var mı
anaaa, içine koyunca yarım saat çıkarmıycan mı?akannehiryaa artık tutmak cok zor hep hoplamak istiyo zilli kollarım kopuyo gezdircem diye hoppalayıda bi akrabadan isticem tavanıda delicez ::) yarım saat hoppala yarım saatte yürüteç kazandırır bir saat :))
walla wannacım ben kasım analarına sordum ama online kimsecikler yok bilmem bakalım ne diycekler yavrulara aldıklarımız kısmına yazdım onlar daha tecrübeli ne de olsa
ay bu hoppalayı bende düşünüyorum ama bir tanıdığımız daha cok erken alma dedi onun kızının vardı binerdi çok severek bende o yüzden erteledim şuan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?