ya çok zor bişey elin kolun bağlı oturup beklemek cumayı beklicem kurbanlık koyun gibi gerçi doktor ölçümü çok zor yaptı bebek pozisyonunu değiştirmedi baya bi döndürdü beni sağa sola öksürttü dürttü sadece bi kere şöyle bi döndü başka yok doktor yeri şu an rahat istifini bozmuyo bu dedi ondan da korktum millet gelip bebekim kolbastı oynuyo diyodu ya bu niye yatıyo ölece offf allahım sen aklıma mukayet ol yaaa
ya çok zor bişey elin kolun bağlı oturup beklemek cumayı beklicem kurbanlık koyun gibi gerçi doktor ölçümü çok zor yaptı bebek pozisyonunu değiştirmedi baya bi döndürdü beni sağa sola öksürttü dürttü sadece bi kere şöyle bi döndü başka yok doktor yeri şu an rahat istifini bozmuyo bu dedi ondan da korktum millet gelip bebekim kolbastı oynuyo diyodu ya bu niye yatıyo ölece offf allahım sen aklıma mukayet ol yaaa
Sakin ol Lütfen!!!!!!!!!!!
Günlerdir bak bekliyorum dahada 21 mayıs ön tahlil sonra amnyosentez sabır sabırla bekleyeceğiz..
İlk duyduğunda ne kadar kötü olduğunu anlayabiliyorum şuan yaşadıklarınıda ama zaman var zamanı düşün bunu bildikçe sabır ekleniyor çünkü bebeğini üzeceksin onu şuan yıpratıyorsun..
İyi düşüneceksinki iyilikler gelsin bizi bulsun bak az sonra dua edeceğim bi duş alıp hepimize ederim Allahım öyle büyükki yüzümüzü güldürecek yeterki emin ol...
kızlar ya bişey sorucam epilasyonu kendinizmi yapıyosunuz birinemi yaptırıyosunuz. şimdi eğilmek bebeğe zararlı olurmu acaba çünki ben çok yavaş yapabiliorum 1 saatimi alıyo yani
kızlar meraba napıyonus benim canım çok sıkkın dün doktora gittim ya bebişimi gördüm çok tatlıydı ama bu sabah ikili teste gittim ense kalınlığı 2.4 mm çıktı senağlama doktor tüm tahlillerini yap öyle gel dedi daha doktora gitmedim ama biliyorum çok normal bi durum değil kadın doğumcu bi arkadaşım var onu aradım sınırda çıkmış dedi üzme kendini kan tahlilleri çıksın öyle daha sağlıklı değerlendirme yapılır dedi ama çok üzülüyorum ya başım midem heryerim ağrıyo senağlama
arkadaşlar 2 li test yaptırıp sonuç alan varmı.lütfen cevap yazın.benim ikili test sonuçlarımı eşim almaya gitti bugün.doktora göstermiş sonuçları.doktor kan değerinin beklediğinin biraz altında olduğunu söylemiş.3 lü testi kesinlikle atlamayalım demi.ama eşimin şimdilik bana söylememesini söylemiş biraz panik bir yapım olduğu için.lütfen souçlatdan anlayan varsa yazarmısınız.çok telaşlandım.....
kızlar meraba napıyonus benim canım çok sıkkın dün doktora gittim ya bebişimi gördüm çok tatlıydı ama bu sabah ikili teste gittim ense kalınlığı 2.4 mm çıktı senağlama doktor tüm tahlillerini yap öyle gel dedi daha doktora gitmedim ama biliyorum çok normal bi durum değil kadın doğumcu bi arkadaşım var onu aradım sınırda çıkmış dedi üzme kendini kan tahlilleri çıksın öyle daha sağlıklı değerlendirme yapılır dedi ama çok üzülüyorum ya başım midem heryerim ağrıyo senağlama
ya kızlar iyiki varsınız yaa hepinizi çok sefiyomm..annemle hastaneden çıktık ben salya sümük surat beş karış annem hadi bize gidelim dedi yok anne dedim evde bi sürü iş var ben eve gidim sanki iş yapcamda ... kadını da üzmim dedim hem hemen eve gelip sizle dertleşmek istedim
ayy ne şanslısın görüntüler elindeekızlar selaaaaaammmm....
beni unutmadınız dimi sırnaşık şey
uzun zamandır giremedim. nasılsınız herşey yolundadır umarım.
ben ikiliyi yaptırdım. herhangi bir sorun çıkmadı. benim minik sıpa 5 gün önceden gidiyomuş buna göre 14. haftamdayım. ama hala cinsiyet belli değil. haziranın 2sinde kontrol var o zaman söylicem dedi doktor. bakalım hayırlısı... bu arada ikili test sonucu renkli ultrason görüntülerini cdye kaydedip verdi doktor durmadan izliyorum miniğimi :ecrin_bebek:
ben de öyleyim valla azcık yemek yiyom bol bol meyveekızlar bişey sorcam yine.ben çok iştahsızım ama meyve falan yiyorum ve bebğimi besleyemiyorum gibi hissediyorum.sizde öylemisiniz.hamilelik zormuş ya valla herşeyden korkuyom
oof o da ayrı dert ben kendim yapıyom ama canım çıkıyoookızlar ya bişey sorucam epilasyonu kendinizmi yapıyosunuz birinemi yaptırıyosunuz. şimdi eğilmek bebeğe zararlı olurmu acaba çünki ben çok yavaş yapabiliorum 1 saatimi alıyo yani
üzülme şekeeer sonraları zaten mutlaka o da gelmek isticek bak işi yoğunmuş yoksa neden gelmesinben ikiz istiyom yaaa :CüvCüv:
off cok mu sey istiyorum sengözlerimebaksanab
sinirlerim tavan yaptı
bizim krize giren işler şimdi acıldı
eşimin işleride cok yoğun yarın doktora gelemicem
fotosunu getirirsin bana dedi
küstüm:çok üzgünüm:
ya kızlar bende 3lü teste gerek duymadı doktor yaptırmam gerekmi ??
canım ben 3 testın 2 den cok daha önemlı oldugunu bılıyorum ama doktorun neden öle dedıkı şaşırdım :1shok:
selam kızlar günaydın herkese.kaydirigubbakcemile3
internetten baktığıma göre ikili test türkiyede daha yeni yeni yerleşen bişeymiş eğer sonucları normal cıkarsa bazı doktorlar 3lüye gerek duymazlarmıs öle diolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?