slm kızlar
dün dr gittik kuzucuğumu üşütmüşüz hafif soğuk algınlığı ilaç yazdı ama şimdi kullanma akıntı ve öksüürk şiddetlenirse kullan dedi bu ay 550 gr almış oğluş anne sütüne devam ek gıdaya geçme dedi boyu bu ay yarım cm uzamış yavrumun 62,5 olmuş anası ve babası gibim kısa olvak herhalde diyorum oğlum dayı uzun dedeler uzun hala uzun çeksene onlara yok anacım laf dinlemiyo bu...
gelişim herşey normal dedi rotaiximiz,de yaptı ....
benimkide hala dönmüyo uzanıyo alamazsa babsıyor yaygarayı dötü okadar ağırkı hiç kıpırdatmıyo dr normal dedi her çocuğun kendine göre gelişimi var dedi .Yabancılara tepki olayını sordum onada anne ve babaya dönemin döngü tepkilerini veriyorsa sorun yoktur dedi.beselnmeyle ilgili bir kitap tavsiye etti onu aldım ama hala okumadım 99 sayfada bebk beslenmesi gülbin gökçay bide ben oaad bi kitap bulup aldım bebk oyunları jackie silberg başka bir kitap vardı 2 yaşa kadar oynlar diye pahalıydı biraz yanımdada fazla para olmayınca alamadım ama onu da alcam
ev dandini bugun hiç ev işi yapmadım offffffffffffffffff sadece annelik yapmak istiyorum