cnm zencefille limonu balı ben çok acımtırak buluyorum ama böyle çorbanın içinde anlaşılmıyo fazla tadı:) benim çok işime geldi açıkçası:)))

hee ben her kaka yapışta yıkıyorum altını, önce su ısıtıyorum kettleda, sonra kovada ılıştırıp banyoda yıkıyorum şimdi yalnızım ya annem de yok tek başıma zor oluyo aslında ama ben söyledim bak bana yardımcı ol altını yıkayalım tutun die valla tutunuyo düşecek die ödü kopuyo:) her şeyden anlıyolar sonra da yumuşacık bi havluyla kuruluyorum oh mis gibi pişik kremi filan ben hemen hiç kullanmadım bi kutu almıştım öyle duruyodu işte sünnetten sonra pipisine sürüyoruz öyle kullanılıyo arada pembesi olunca poposuna da sürüyorum ama çok nadiren. gene de altına kakasını bari yapmasın diyorum daha rahat edecek kendsi ben her halukarda poposunu yıkıcam:) bana değişen bişi olmayacak.

hiç rahat durmuyolar hakikaten de yatak odasında yatak düzeltiyodum o da yanımdydı süpürgeye saldırdı hayır dedim bikaç kez didişdik:) sonra gözümün içine baka baka sırf ben gıcık etmek için gitti çamaşır çekmecemi açtı birden tüm çamaşırları yere fırlattı ama safi gözümün içine bakıyo gıcık olayım die yapıyo yani belli.

bizim bilg bi tek ben açıyorum eşim işte bilg la olan işlerini hallediyo bana çalışıyo bilg bi tek:) ben de her defasında çocuk uyudu mu açabiliyoırum acaba ben de uyusam mı yoksa kızlara baksam mı diyorum sonra siz ağır basıyosunuz açıyorum ama denk gelemiyoruz.
ben çok çekiyorum bu uykusuzluktan dün gece gene çok uyandı sıpam, artık göğsüm açık yuyuorum onu da aldım yanıma sımsıkı da sarıldım ki düşmesin

yani napıcağımı sapıtmış durumdayım biliyorum bi gün bunlar da geçecek.

bu sabah kahvaltısını tam olarak yaptı, uyudu içim rahat birazdan yumurta kırmayı düşünüyorum hem oı hem ben yeriz çorba çorba bıktı çocuk şöyle bandıra bandıra yediricem:)
oohhh büyüdüler artık her şeyden yerler. nolcak ki... normalde sevmiyo pek yumurtayı belki böyle sever bi denicem bakalım baktım yemiyo patatesle karıştırıp vericem bi şekilde yediricem başka yolu yok