ben de açık tenliyim canım kötü durmadı..benim hoşuma gitti... bi de ben de çil problemi olduğu için baya araştırdım herkes bunu önerdi...her yaz bi ton para verip değişik kremler aldım ama hiç fayda etmedi...bakalım inş bu işe yarar....
leyyacım ben 2 den önce yatmazdım tabi eskilerde kaldı artık
bıdıkcanlar, bugün ölçümler yapıldı gayet normal ve sağlıklı görünüyor dedi doktorcağızım. 25'inden sonra yapacakmış üçlüyü, o da hani usuldendir didiyerimseniben
ben dememiş miydimsengözlerimebaksanab
Destna ben gecmişi okuyayım dedim hos yarısındada pes ettim zaten ama ben gelene kadar sen gitmişsin:çok üzgünüm:
Evet Allah nasip ederse kızım oluyormuş, bugünde bir sürü mağaza dolastım çok güzel seyler var ama ben nedense hiçbirsey alamıyorum. Sanırım nereden baslayacagımı bilememekten. E birde bizimkiler kıs bebeği olacak şimdi hersey yazlık :çok üzgünüm:
Kendime 1 siyah hamile pantalonu birde kot kapri aldım ikisi 110 a. Ama işin aslı ikiside hiç içime sinmedi ben böyle bol cepli spor birseyler istiyordum ama o kadar moralim bozulduki magazalarda en sonunda o ikisini alıp cıktım, hiç biryerde istediğim gibi birseyler yok:çok üzgünüm:
ewet ewet yarın gidiyorum bu gece nasıl uyuyacağım bilemiyorum dualarınızı bekliyorum canlarım
ay çok sevindim demek seninde prensin olucak hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağımıza aldığımız günleride görürüz inş canımkaydirigubbakcemile2
yaaa pipiş istiyom ben banane beeeeeepipi duasına çıkcam delikafadulden
kızlar ben geldiiiiiiiim çok mutluyum herşey normal çıktı Allaha şükürler olsunki kan verdim. pipi gördük %90 erkek dedi. gelişimide 1 hafta ilerdeymiş nasıl duygulandım gözümden yaşlar otomatik olarak aktı ya önce dönmedi doktor biraz sallayınca hareket etti ay ne güzel bişeydi yaaaa. eşimde çok duygulandı oğlum olcak diye çok seviniyo doktordan önce işte bu pipi diye atladı ya delikafadulden
annembırmelek nasılsın canım ben ıyıyım allah sukur.evet dr um bugundu ama ısım cıktı yarına aldırdım.yanı bıcoğumuzun yarın bakalım hayırlı haberler ınsallah.ıyıgeceler canım cok opuyorum
nerdeyse 1 saattir geçmişi okudum başım ağrıdı kızlar ammada yazmışınız he bende örgü öğreniyorum bbeişime ebruli iplerden aldım mavili beyazlı azda sarı var içinde komşu teyz öğretiyor saolsun arapçayada başladım haftada 3 gün gidicem hamilleik yangelip yatma yeri deil dimii kaydirigubbakcemile3 bu arada nesliden haber varmı geldimii
ya hakketen kızlar bebek için neler almak gerekıyo acemıyız bide pek yardımcı olacak kımse de yok birimiz liste yapsa başka bi başlık acıp iyi olmaz mı acaba kızlar yaa...
canım oxxo dan bikaç arkadaşımız güsel pantalon almıştı sende bak istersen oraya tatlımm...kıyamam ben sana.
annen nasıl oldu martcımm ii mi?
meraba aranıza yeni katıldım canım ya ne güzel örgü öğreniyon bende örmek istiyom ama biraz daha beklicem cinsiyeti kesinleşsin diye asıl senin avatar resmindeki patikler varya onlara bayılıyorum ben çok şekerler
arapça kursuna gidiyomuşsun çok güsel ya en çok öğrenmek istedim dil arapça Allah muvaffakiyetler nasip etsin :CüvCüv:
günaydın kasım annişleri a.s. a.s.
günaydın kızlar bugun nasılsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?