aytes hala sulu kaka yapiyor canimcim iyi olmadi umarim kilo alimini buyuymesini etkilemiyordur yoksa sorun degil artik anne sutu aliyor ondandir deriz.... ayni nartan da oyle yuksek sesten hoslanmaz kendisi avazi ciktigi kadar bagirsa daaaaa annesine cekmis iste....
canim mert sana temizlik yaptiriyor mu? bizim ki herseye saldiriyor resmen makinaya temizlik aletlerine nartan evdeyse temizlik yapilamiyor yardimciyi taciz ediyor resmen hic rahat vermiyor ancak ananesine birakirsam o zaman daha iyi oluyor....
minecim allah kolaylık versin az kalmış taşınmanıza,havalarda ıyıce ısındı zor olacak...verdiğim linke baktın mı,nasıl işe yararmı sence?
keyifler yerindeymiş,super.dun kemeraltına gittik.uzun suredir uğramamışım,gozum gonlum açıldı valla.midye satan her yerden geçerken sen aklıma geldin
akşama doğru kayınpederin babalar gununu kutlamaya gittik.eşim 5 kardeş,hepsi evli çocuklar falan derkenyaklaşık 28 kişi vardı vemert en kuçuk olduğundan tum ilgi onun üzerindeydi.başta mert'in hiç hoşuna gitmedi bu durum içeri girmek ıstamadı,kimseye elletmedi kendini,yuzunu kapattı.5,10 dk sonra alıştı...aşırı gurultu ve kalabalığı sevmiyor mert.avm gibi yerlerde sorun olmuyor ama ev ortamında sevmiyor işte.sosyal bir çocukta aslında ama kalabalığa tepkili:))birde ilk defa gorduğu bağırarak konuşan kişilerdende hoşlanmıyor,yuzunu kapatıyor bir sureonun dişında çocuklarla,normal davranan buyuklarle iyi anlaşıyor:))
sabahtan mertle evi sıldık,süpurduk,o uyurkende balkonları,mutfağı ve banyoyu hallettim.şimdi uyandı oynuyor kendisi,meyve yedireceğim...
zeynep çilekleri kışın reçel yapmak için buzluğa atıyorum demiştin.eşimdi dun almış çilek tam reçellık minik minik çok hoşuma gitti.evdede reçel var çeşit çeşit,yazın yenmiyorda zaten bende senin yontemini uygulayayım dedim.yıkayıp,temizleyıp,suzdukten sonra oylece mı atacağız buzluğa.ben vişneleri oyle yaparım komposto için.çileklerde oyledir deme...
derya nerdesin canım annene gittin galıba,hım gez bakalım haketmişsiniz artık 4 gundur evdeymişsinn..
nuran,aytes'in ishalı ne durumda bahsetmemişsin,size gezmenizde iyi eğlenceler diliyorum.dağ havası iyi gelir bebişlere de..
şebnem nerelerdesin yıne sen kuzum,yıne mi kampanya başlatalımm
günaydın kızlarrr
minecim geçmiş olsun canım..
nagihan,gamze,nuran,meral,bircan,sebnem nerdesiniz yahu?
tesekürler canımmmm....kızlar yukkkk
ay canım kusura bakmaa anca gördüm yazını ben saplarını koparıp her seferde ne kadarlık yapacaksam o kadar koydum poşetlere taze taze ii oluyor vişnelerin de çekirdeklerini ayırıyorum geççenden kalan vişneyle yaptım 1 kilo çok hoş oldu yenisi çıkıo diye eskiyi bitirdim afiyet olsun şekerim
slm hanımlar bugün giremedim akşamın yorgunlu geçkalktık geç kalkıncada işler bitmiyor bugecede arkadaşımızın düğünü var ünv.den oraya gidicez giyeceklerimizi hazırladım akşamüzeri giyinip çıkıcaz hemen vallhi hafta arası gezmeleri çok yorucu oluyor ama napalım mecbur gidicez kaldımıda kalıp gidiyor
tuğkanda iyi sayılır huzursuzlu diz boyu ama bütühn gün balkonda durmak istiyor bende tek başına güvenemiyorum o balkonda olunca benim bütün işler sarkıyor bir bulgur pilavı yaptım bol sebzelisinden akşama birer tabak yer çıkarız başkada bişey yapmıycam sizde durumlar nasıl
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzuları hergün yıkamaya başladınızmı ve içllerine çıtçıtlı bady giydiriomusunuz hala...
teşekurler zeynepcim dediğin gibi yaptım..opuyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?