2009 Kasm Anneleri

derya nerdesin canım annene gittin galıba,hım gez bakalım haketmişsiniz artık 4 gundur evdeymişsinn..

nuran,aytes'in ishalı ne durumda bahsetmemişsin,size gezmenizde iyi eğlenceler diliyorum.dağ havası iyi gelir bebişlere de..

şebnem nerelerdesin yıne sen kuzum,yıne mi kampanya başlatalımm

aytes hala sulu kaka yapiyor canimcim iyi olmadi umarim kilo alimini buyuymesini etkilemiyordur yoksa sorun degil artik anne sutu aliyor ondandir deriz.... ayni nartan da oyle yuksek sesten hoslanmaz kendisi avazi ciktigi kadar bagirsa daaaaa annesine cekmis iste....

canim mert sana temizlik yaptiriyor mu? bizim ki herseye saldiriyor resmen makinaya temizlik aletlerine nartan evdeyse temizlik yapilamiyor yardimciyi taciz ediyor resmen hic rahat vermiyor ancak ananesine birakirsam o zaman daha iyi oluyor....

valla nurancım yarım saatte yapcağım işi bir saatte yapıyorum.tahmin edersinkı süpurgeye çok meraklı.süpürgenin peşinden takıp ediyor beni.şimdi birde açıp kapamaya taktı.çok zor oluyor ama mecburum idare etmeye çalışıyorum.uyurkende gurultu olur uyanır diye yapamıyorum.silerkende park yatağına bırakıyorum mert'i,durmazsada o uyurken siliyorum.kapsamlı bir temizlik yapılcaksada annemi çağırıyorum,sağolsun o ilgileniyor mertle hemde bana yardım ediyor..

evet bende hiç sevmem yuksek sesi,kalabalığı mertde bana çekmiş demekki:))

ohh havuzlara gidilmiş bakımlar yapılmış tatil hazırlıkları başlamış ay bende tatil istiyorum özellikle şuanki psikolojimle yorgun ve bitap halde bunu çok istiyorum
benşim kuzzuda yüksek sesten nefret ediyor babannesi çok yüksek sesle konuşur çok kez ağlamıştır onun konuşması yüzünden biz sürekli uyarıyoruz sessiz die ama içinden geliyor kadının napsın
tuğkan bana kesinlikle temzilik yaptırmıyor oda herşeyi karıştırıyor o uyurken ne yaparsam bugünde uyuttum gibi mutfak halısını yıkadım ve merdivenleri yıkadım okadar yoruldumki anlatamam bugün arkadaşlar aradı konsere davet ediyolar akşamada ricky martın konserine gidicez tuğkanı babanneye bırakıp zaten 9 daymış konser uyur muhtemelen arkamızdan oda akşama erkenden yatmaktı niyetim yine olmadı

ay canım kusura bakmaa anca gördüm yazını ben saplarını koparıp her seferde ne kadarlık yapacaksam o kadar koydum poşetlere taze taze ii oluyor vişnelerin de çekirdeklerini ayırıyorum geççenden kalan vişneyle yaptım 1 kilo çok hoş oldu yenisi çıkıo diye eskiyi bitirdim afiyet olsun şekerim

geldim canım ama geç oldu biraz evet annemlere gittik bayağı iyi geldi

iyi aksamlar kızlar nasılsınız?ben çok yorulmuşum annemlere gittim sabahtan öğle uykusuna kadar çok şımardı çağan komsunun torunuyla filan oyandı sonra annemlere bankaya ordanda markete gittik gezdik dışarda filan saatlerce..eve gelirken eşim aradıı tlf konusurken bi baktım eşim karsımda çok şaşırdım cumartesi günü fazla çalıştığı için bugün erken göndermişler çokta iyi oldu bahçede oturduk çay keyfi yaptık o sırada çağan yine kendinden büyük çocuklarla oynuyo tabi arada bide dövüyoo neyse bende yemekleri hazırladım eşim arabayı yıkıyodu bende yanına çıktım annem çağan durmuyo diye yanımıza getirdi arabaya oturdu anahta içerdeymiş camlarda kapalı çağan kendisini arabaya kilitledi eşim söyledi ben farketmedim ama çok kötü oldum açmaya çalışıyoruz yok açılmıyoo çağan her zaman kapının kollarını açarken bugün açmayacağı tutttu erkek kardeşimi aradım hemen geldi evde yedek anahtar varmış eşimle ikisi eve geldi bende annemle çağanın başında durdukk ama herkes bize bakıyo ben yardım istiyorum o sırada 5dkkya kadar eşim geldi açtı kapıyı hemen çağanı aldım kucağıma sarıldımm ama çok şükür ağlamadı çağan eve girdik yemek yedik ama çağan annemin evini alt üst etti saat erkendi ordan çıktık hadi yürüyüş yapalım dedik eşimle dondurma ısmarladı eşim gelirkende çağan uyud banyosuda kaldı artık sabaha kısacası dolu dolu bi gün yaşaıdm ama çok iyi olduuu

günaydın
hepsini tam okuyamasamda keyifler yerinde maşallah
bu aralar iş yerinde çok yoğunum işler başlamadan slm vereyim dedim
dün eşimin mahalleden arkadaşına gittik onlarında 5 yaşında süper sonik bir oğulları var o bağırdıkça eymen dudağını büküp ağlamaya başlıyo anne diye kucağıma gömülüyo ne olcak bu çocuğun hali alışkın değil biri bağırınca kavga var sanıyo babasıda ee gelince çok üzüldüm korkmasına diyo eve gelince direk banyo ya zorla çıkardım ağlaya ağlaya haftasonu havuza yada köye denize gidicez şart oldu artık öpüyorum herkesi

slm kızlarrrrr neasılsınızzz çok uykum var bademciklerim ağırıyooo (
meral canım sen nasılsın verdiğin linke baktım canım eşimede gösterdim izmire gidince ikeaya gideriz bakarızzz dediii havalr çokkk sıcak yanıyoruz dün nelsinin biberonunu kırdımmm akşam çıkıp biberon aldıkkk bide havuz alıcaktım yoktuu migrostaaa sonra parka gittikk ordan da bim e gittik nesli çıldırdı kinderin süt dilimi için aç aç aç aça aç die ağlıo inat ettim açmadımmm her istedği olsun isitoyo eve geldi çorba içiridm sonra sosnr averdim eline süt dilimini dünn akşam balkonda bişişler konuyoduk neslide o arada bana bişiler anlatııyoo ama ben dinlemdimmm gittii sonra takrar geldi ben yine dinleyeemdim sonra geldi anlattı ne dion anlamaıdm annecimm anlamdım ki dediii offfffffffffffffffffffff dediiii elinide iki elinide birden kaldırarak çok komiktii yaaa. bide nesliye ilk kelimlerim 1 2 3 serisini aldıkk neslinin ilgsini çektii bayaaa kendi bildiklerini gösteri anne bakkk çıpoo çorapmış bi dergideki çorabı gösterio bide kendi ayağındakii çoraplarıı zilliii dergide kilere bakıyo sonra evde olanları gösterioo annee bakk anne bakkk dieee cadı bu yaaaa

ohh ne güzel kemeraltına gitmişsin meral üstelik mideyeleride görmüşssün aklına ben gelmişim benimde dışarda aklıma geliy
orsunuz valaa gülümsüyorum eşim ne olduu diyooo yine kk dan kim aklına diyoo benim karım kk yla yaşıyooo artık dio bi ara ne güzel unutmuştun girmiodun diyoooo

günaydın kızlarrr
minecim geçmiş olsun canım..
nagihan,gamze,nuran,meral,bircan,sebnem nerdesiniz yahu?

tesekürler canımmmm....kızlar yukkkk

geçmiş olsun canım,soğuk soğuk yıyoruz,içiyoruz bademciklerde şişiyorsenin kız oldurcek beni valla:))boyundan buyuk laflara başlamış,maşallah.

o yatak kenarları ikeada daha farklıydı,tahta gibi.her yatağa uyar mı kendi yataklarına mı uyar tam bilmiyorum.kipalara yada kemeraltında bebek arabaları,beşikleri satan yerlere bakın mine'cim daha garanti olur.

he valla benimde aklıma geliyor dediğiniz birsey bende sırıtıyorum oyle boş boş:))

parka gittik sabahtan gelince mert'i yıkadım,yemeğini yedirdim,uyuttum.acayıp terledim,duşa girmem lazım

teşekurler zeynepcim dediğin gibi yaptım..opuyorummm

slm hanımlar bugün giremedim akşamın yorgunlu geçkalktık geç kalkıncada işler bitmiyor bugecede arkadaşımızın düğünü var ünv.den oraya gidicez giyeceklerimizi hazırladım akşamüzeri giyinip çıkıcaz hemen vallhi hafta arası gezmeleri çok yorucu oluyor ama napalım mecbur gidicez kaldımıda kalıp gidiyor
tuğkanda iyi sayılır huzursuzlu diz boyu ama bütühn gün balkonda durmak istiyor bende tek başına güvenemiyorum o balkonda olunca benim bütün işler sarkıyor bir bulgur pilavı yaptım bol sebzelisinden akşama birer tabak yer çıkarız başkada bişey yapmıycam sizde durumlar nasıl

ohh afiyet olsun gamzecim eşim şimdi çıkacak işten ama bend eyemek yok çünkü pikniğe gidecektik olmadı yemekte yapmadım o yüzden bende bi çay koyarım patates filan kızartırım ..biizde iyiyiz çok şükür bendede çok halsizlik var sebebini bilemiyorum sende düğüne gidecekmişsinnn ohh ikide göbecik atıver benim yerime..iler ve yorgunluklda hiç bitmiyo canım fazla yorma kendini

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzuları hergün yıkamaya başladınızmı ve içllerine çıtçıtlı bady giydiriomusunuz hala...

selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzuları hergün yıkamaya başladınızmı ve içllerine çıtçıtlı bady giydiriomusunuz hala...

slmmm bircan her gün yıkıyorum canım burası çok sııcak malum diyarbakırdayız sadece atlet giydiiryorum canım yada çıtçıtlı badi kısa kollu ince olanından bu günde koskoca bi havuz aldımm karı koca nesli sığarız yani ailece gircezz:))) sudan çıkmak istemio ziilli bıcı bıcı die ağlıyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…