selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzuları hergün yıkamaya başladınızmı ve içllerine çıtçıtlı bady giydiriomusunuz hala...
kızlar ben çok hastayım bi bakanım bile yokkkksesim travesti gibi çıkıyooo öksürük tıskırık nefes alamıom bedemcikler patladı galiba
hepinizi öptüm hoşçakalınnn
geçmiş olsun minecimtabi yedin bu sıcakta dondurmaları yada neslinin havuzu doldurdun girdin içine üşüttün
şaka bir yana bu sene havalar çok değişken birgün sıcak birgün yağmur dikkat et cnm neslimede iyi bak ne zaman dı eşinin bursa görevi
selam kızlar nasılsınız biz iyiyiz çok şükür kuzuları hergün yıkamaya başladınızmı ve içllerine çıtçıtlı bady giydiriomusunuz hala...
kızlar ben çok hastayım bi bakanım bile yokkkksesim travesti gibi çıkıyooo öksürük tıskırık nefes alamıom bedemcikler patladı galiba
hepinizi öptüm hoşçakalınnn
dondurmayı 15 gün önce yedim kızzanca çıktı heralde arkadaşım gelicekti ankaradan gelemicekelrmişş kızı hastaymışş bende o kadan masraf yaptım et kıyma mangallıklar almıştım evi full doldurdum... eşimde pazar günü izmree gidecek 1 haftalığına ben ne yapcam okadar malzemeyi yaaa tek başıma sabah ö-ğğle akşam et yesem yine bitmezzz ahhh benim tez canlı kişiliğimmm et kıyma tavuk isteyemn varmıııı
sende benim gibisin mineecim biz bugün pikniğe gidiyoruz ete,tavuğa ben talibim
vereyim canım 15 gün sonra taşınmasak sorun diilde etlerr neyse artık eşimde evde yok 1 hafta o etleri tek basıma yicem eşim gelcek 3 gün sonra ev taşıncakk:26::26:neyse artık yapcak bişi yokkksana verm yakalaaa etlerii
hopppppppppp yakaladım afiyetle yerim hepinizin yerineşaka bi yana dolapta dursun canım yiyebildiğni yersin geriside dursun bişey olmaz ama taşınırken sorun olur
kızlar arkadaşım gelmiooo bende izmire gidiyorum yani kısaca taşınıyorumm eşyaların hepsi topluydu zatenn bi kaç bişi var onları topluyorum yıkıyorumm pazar günü gidicem eşimle birliktee eşylarıda eşim diyarbakıra tekrar gelicek temmuz 2 yada 3 gibi eşylar da 7 sinde göndercek aydınaaa bende gidip bi hafta kalcam eşimle kayınvalidecğimle sonrada eşim gittikten sonra annemlere geçiçem bir haftada orda kalıcam eşyalarda o arada yola çıkmış olurr kısacası elveda diyarbakır seni özlücem çok şeyler alıp götürdün benden ruhumu piskoljimi alt üst ettin iki yıl sonra görüşmek üzereeee diyorum sanaa....
bu arada kayın validemlerde net yok anca annemlerre gidince yazabilirm size orda net var çünkü çok özlicem hepinizi evimede nezamn net bağlanır bilmiyorum ama kalbim aklım hep sizde olucakkk çok dua edin bana sorun yaşamayıyam izmirdeee herşey güzellikle geçsinn benim içinnnşimdiden izmir stresi bastı beniii:2::2::2:
iyi aksamlar kızlar aksam saat 9 a kadar herşey güzelken birden herşey kötüye gitmeye başladı kaynananın gelmesiyle pikniğe gittik geldik çağanı banyo yaptırdık karnını doyurdum uyuttum laptopu aldım geldim çağana bisiklet bakmak için bi tane buldum eşime göstermek üzere yanına oturdum kaynanaya sordu anne çay içermisin diye ilk başta burun kırın etti ama eşim ısrar edince koyarsanız içerim dedi zaten koyacaktım çay ki her zaman yaparım eşim beni ayağıyla itekledi kalk çay koy diye bozzuldum bende koymuycam dedim laptou aldım yere indim kalk çay diyorum sana dediki eşim bana böyle davranmaz sadece kaynanamgil gelince g.... kalkıyo bende koymuycam dedim eşim yerinden kalktı laptopu elimden aldı fırlattı benide tartakladı kaynananın yanında çok kötü oldum sonrada anasını aldı gel anne sizde içerim dedi ve çıktı gitti biraz önce aradım nerdesin dedim bildiğim halde annemgilde senin içirmediğin çayımı içiyorum dedi sinirden,üzüntüden ağlıyorum halbuki eşime ben sürekli çay yaparım hep annesigilin yanında beni aşağılıyacak bişey buluyo beni en çok üzende bu oluyo eşim onların yanında bana bunu yaparsa onlar neden yapmasınki ben hiç sevmem yapmamda böyle davranışları hatta dahada iyi davranırım ama eşimin böyle yapmasına dayanamıyorum artık
kızlar arkadaşım gelmiooo bende izmire gidiyorum yani kısaca taşınıyorumm eşyaların hepsi topluydu zatenn bi kaç bişi var onları topluyorum yıkıyorumm pazar günü gidicem eşimle birliktee eşylarıda eşim diyarbakıra tekrar gelicek temmuz 2 yada 3 gibi eşylar da 7 sinde göndercek aydınaaa bende gidip bi hafta kalcam eşimle kayınvalidecğimle sonrada eşim gittikten sonra annemlere geçiçem bir haftada orda kalıcam eşyalarda o arada yola çıkmış olurr kısacası elveda diyarbakır seni özlücem çok şeyler alıp götürdün benden ruhumu piskoljimi alt üst ettin iki yıl sonra görüşmek üzereeee diyorum sanaa....
bu arada kayın validemlerde net yok anca annemlerre gidince yazabilirm size orda net var çünkü çok özlicem hepinizi evimede nezamn net bağlanır bilmiyorum ama kalbim aklım hep sizde olucakkk çok dua edin bana sorun yaşamayıyam izmirdeee herşey güzellikle geçsinn benim içinnnşimdiden izmir stresi bastı beniii:2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?