güle güle kullanın canım bende gittim ama kalmamıştı havuzuda sen büyükmü aldın ben küçüğe baktım ama almadım topta kalmamıştı
sağol canım,kuçukten aldım son bir tane varmış kaptım çıktım:))kuçuk dediğime bakma 8,9 yaşındakı çocuk bile girer içine...
selam kizlar oncelikle deryacigim cok gecmis olsun canim ne diyecegimi bilemiyorum ama artik eskileri konusup kotu enerji yaymayalim benim de aytes e hamileyken bir kaynana vakam olmustu hepiniz destek olmustunuz bana ve o sureci daha rahat atlatmistim kaynanama bizden kimse birsey beklemesin herkes kendi yagiyla kavrulsun yani kimse para istemesin demistim de deryacigim neredeyse ayrilma noktasina gelmistik genelde boyleler ve ya kabul edip politik olmayi bilecegiz yada gidecegiz ben de idare etme yoluna gidiyorum umarim senin de buna sabrin ve enerjin yeter cagan icin....
evet sebnemcim sevgi her zaman kurulmuyo ama onları mutlu etmek içinde yuvamı dağıtmak istemiyorum eğer ayrılırsam eşimden onların istediğini yapmış olurum ben eşimi düzelteme çabasındayım tabiki çağanın huzurunu mutluluğunu düşünüyorum kendimide çok düşünüyorum diyorumya canım bu sonduuuuuuu
selam kızlar,yaz geldi iyice ve artık kimseler uğramaz oldu buralara:)
ben ve oğluşum iyiyiz.bu gun mert uykusuzluktan bayıldı.yemeğini bile yiyecek halı yoktu bende uyuttum aç aç:))sabahtan yeni bir aktıvite yaptık.hani şu renklı kumlar varya cam vazolara konulan onlarla balkonda oynadı(k).evde vardı bir tane vazo çiçekleri bozulmuş attım,çiçeğini.kumları ne yapsam diye düşünürken,dedim kendi kendime çocuğu kumsala goturemedim bari kumsalı eve getireyım.kova kurekleri verdim elıne,kumuda doktum yayvan bir tepsiye,saldım mert'i de onune oynadı keyıfle...sonlara doğru çıldırdı avuçlayıp avuçlayıp havaya atmaya başladı:))aman olsun dedim kırlenmek guzeldir....
temmuz ortası gibi eşim izne çıkacakmış.tatıl yapamıyacağız gibi gorunurken boyle bir habere de sevindim.3,4 gunluğunede olsa yakın bir yerlere gideceğiz gibi.uzun seyehatleri goze alamıyorum şimdilik ve akdenize temmuzda gitmekte hiç mantıklı gelmiyor bana.mayısta gidip,nemden ve sıcaktan boğulmuştum,temmuzu düşünemiyorum bile..
bugun bimlerde havuz varmış.uşenmezsem çıkıp alacağım akşama doğru...
sizlerde ne var ne yok,yavrular nasıl..ya kızlar sız neler yapıyorsunuz çocuklarla aktivite anlamında.,,yazalım,fikir verelım birbirimize...
son günlerde birbirmizi yiyoruz sinirli agrasif oldu bağıryo çağırıyooo tv deki adamlara bişiler anlatı kızıo balkona çıkıo ordan aşşağı bağırıo kzııoo ofluyo pufluyo beni delirti ben hastaım evi topluom eşim izin alamadı çıldırmak üzereyimm çok yoruldummm bide nesliii bide evv offfffffffffff anammm offff bide bunları yerleştirmesi varrr o dahada stresli çünki eşim yanımda olmıcakk ben kayınvalidem kayınpederim olucak nesli zaten durmuooo
geçenlerde mertte oyleydi canım ya biraz suyuna gittım,duzeldi.hep ilgi istiyor,onunla oturcan,oynucan,kitap okuyacan sorun yok.ne zaman biraz iş yapayım desem yada pc'nin karşısına otursan kıyamat kopuyor::2 yaş sendrpmuna girdiler herhal bizimkiler.
birde ben ciddi ciddi her istediğini yapmakla yanlış mı yaptığımızı düşünmeye başladım.hayatı tehlike taşımıyorsa her istediğini veriyorum elıne,inatlaşmamak adına...ama korkuyorumda hayırdan anlamayan,arsız bir çocuk mu yetiştiriyorum diyeçocuk gelişimi kitapları alıp okumam lazım kafam karıştı,bazı durumlarda nasıl davranmalıyım bilemiyorum.
eşinin izin alamaması kotu olmuş,annen olsaydı ev taşıma işinde daha rahat ederdin.ev taşınana kadr sen iyileşirsin neslinin agresif durumları son bulur belkı canım ya çok kasma kendini...
sebnemcigin mircan icin hayat su an da zor dusunsene kendimi onun yerine koydum da isi zor ama yavas yavas kapmaya anlamaya baslar konusmak daha zordur ama halleder merak etme onlar bizim sandigimizdan daha gucluler...
cnmmm üzüldüm ya ben bu konuda yapıcı şeyler söylemem gerektiğini bilsemde içimden gelmiyo yangına körüklede gitmek istemem ama şebneme katılıyorum haftasonu eşim annesinin yanında azıcık sesini yükseltti hiç konusunu bile açmadım ama 2 gün gerekmedikçe konuşmadım aramadım ki ben gün içinde elli kere arayan cır cır hiç susmayan biriyim oğlumun ihtiyacı dışında yemek yapmadım o aradığında çok soğuk konuştum ahhh oda ne cnm eşim lokum kıvamında anladı hatasını işe yarıyo bak dene ben tepkimi anında koyarım 3.şahısların yanında değil ama baş başa kalınca acısını çıkarırım dediğin doğru eşin seni kayırmazsa onlar daha çok yüklenir zaten oğlumuz arkamızda diye
kreş sırası gelene kadar geç olacak anlaşılan dil kursuna göndersen cnm nasıl olur yada aktivite kurslarına türkiyedeki gibi özel kreş yok galiba burda kreş zebilliği varya :)
günde 1-2 saat gitse bile yeter yakışıklımın bunalıma girmesini engelle annesi gerçi sen bu konularda oldukça dikkatli bir annesin mutlaka bir yolunu bulursun bebebebemmmmm
selam kızlar nasılsınız derfat canım çok sevindim barışmanıza çocuğunuz içinde en iisi bu...kızlar ya aklıma bişey geldi bugün hamileyken bizim yazıştıklarımız nerde....bu topiktemi yazışıodukkk
selamarkadaslar bize bu tatil hic yaramadi 2. gun aytes i esek arisi soktu havuz kenarinda benim kucagimdaydi kiyafetinin ust dugmesini actim ya biraz aciklik vardi boynunun altina bir yapismaz mi offf elimle itmeye calisiyorum itemiyorum artik yere yatirdim da oyle ittim uctu o panikle ne olduguna da bakamadim ama ertesi gun esek arilarina baktim da koyu sari renkli ona benziyordu ama kucuktu yavruydu demek ki... babasi otel disina cikmisti yarim saat onun gelmesini bekledikten sonra hastaneye gittik doktor bakmis ignesini bulamamis bir krem verdi biz otele donduk 2 saat kadar sonra aytes selale misali 5-6 kez kusmaz mi emiyor kusuyor emiyor kusuyor rengi iyice gitti cok korktum basladim aglamaya babasi yine yok bu seferde at binmeye ormana gitti neyse onun gelmesini bekledik annemle gitsek aytesi alip bu sefer nartan bakiciyla kalmaz bizden birini arar cok aglar diye babasini mecbur bekledik sonra kemer de hastaneye gittik kadin bakti hemen yatirmamiz lazim dedi hic bir tahlil kan idrar gaita yok sinir oldum tabi ki yatirda bebegin nesi var turistik hastane ya turistleri de boyle kazikliyorlar en ufak seyde olmadik tahlilller rontgenler yatislar falan neyse hemen hastaneye akdeniz universutesine gidelim dedik 40-45 dk kadar orada hemen muayene ve idrar kesesi taktilar kan aldilar kan degerlerine baktilar iki kez gaita ya bakildi birsey yok yolda emdigini de kusmadi dr eve gonderebilirim dedikten sonra kustu tekrar sonra serum baglandi sabaha kadar bakacagiz dediler oyle masum ve halsiz yatiyordu ki cok kotu oldum cok korktum allahim cumlesinin cocuklarini da bizlerin yavrularni da korusun....
sonra sabah 8 e kadar hastanede idik sonra iki kez azar azar emdi kusmadi biraz kendine geldi hala cikarmayacaklardi ama biz cikalim birsey olursa getiririz dedik eve geldik dun aytes hic kusmadi masallah iyi sabahta su kraft dondiler var ya tekerlekli ona nartan i 6 ay kadar yatirmistim aytes sen sirt ustu ucuna kadar gel ve asagi at kendini yarim saat icinde inanamadim baktim yatakta yok aglama sesi asagidan geliyor offff aklim ucup gitti sanki ama sonra emdi ve kusmadi vucuduna baktim birsey yok doktor u aradim birsey olmaz dedi bir battaniyesi vardi o aytesten once dusup yumusak yapmis sanirim....
ben ise sabahtan beri su icsem kusuyorum ne oldu bana bilmiyorum dun butun gece uykusuz dun gunduz 1 saat uyuyabildim ancak ama bu kusma yapar mi bilmiyorum//?? DAHA KOTu olursam hastaneye gidecegim b arada babamiz da oglunu annesini babasini almaya memlekete gitti yaaani sonucta yine yok ne olsa babamiz yok kismet iste... bir de emziriyorum ya doktor a gitsem mi? bilemedim ki? annem de hasta cok fena faranjit olmus ayaklari bile tutmuyormus gelip bakamaz nartan i bakiciya biraksam aytes le nasil gidecegim hastane zaten mikrop yuvasi su an isim zor bir cozum bukursam acil e gideyim bakalim...
sebnemcim ben yanlış anlamadım seni çok iyi anladım evet haklsın kendimden ödün vermemem gerekiyo bu dayak olayını alışkanlık haline getirmemeli tavrımı koymalıyım ben sizi yanlış anlasam şekerim buraya yazıp sizlerle paylaşmam böyle bi olayı sizler benim kardeşim gibi bana yakınsınız fikirleriniz benim için çok önemli destekleriniz çok hoşuma gidiyo hepinizi çok seviyorum eşim şimdilik çok iyi inş bidaha yapmaz hatayı evet ben yemeğimi filan yaptım yapmasam anasına gidecekti ve daha çok kavga edecekti benimle onlara şikayet edecekti ve kavga büyüycekti sevdiği yemekleri hazırlayarak çayını yaparak ve hatta moraran yerlerimi göstererek ben ona cvbımı verdiğimi düşünüyorum
selamarkadaslar bize bu tatil hic yaramadi 2. gun aytes i esek arisi soktu havuz kenarinda benim kucagimdaydi kiyafetinin ust dugmesini actim ya biraz aciklik vardi boynunun altina bir yapismaz mi offf elimle itmeye calisiyorum itemiyorum artik yere yatirdim da oyle ittim uctu o panikle ne olduguna da bakamadim ama ertesi gun esek arilarina baktim da koyu sari renkli ona benziyordu ama kucuktu yavruydu demek ki... babasi otel disina cikmisti yarim saat onun gelmesini bekledikten sonra hastaneye gittik doktor bakmis ignesini bulamamis bir krem verdi biz otele donduk 2 saat kadar sonra aytes selale misali 5-6 kez kusmaz mi emiyor kusuyor emiyor kusuyor rengi iyice gitti cok korktum basladim aglamaya babasi yine yok bu seferde at binmeye ormana gitti neyse onun gelmesini bekledik annemle gitsek aytesi alip bu sefer nartan bakiciyla kalmaz bizden birini arar cok aglar diye babasini mecbur bekledik sonra kemer de hastaneye gittik kadin bakti hemen yatirmamiz lazim dedi hic bir tahlil kan idrar gaita yok sinir oldum tabi ki yatirda bebegin nesi var turistik hastane ya turistleri de boyle kazikliyorlar en ufak seyde olmadik tahlilller rontgenler yatislar falan neyse hemen hastaneye akdeniz universutesine gidelim dedik 40-45 dk kadar orada hemen muayene ve idrar kesesi taktilar kan aldilar kan degerlerine baktilar iki kez gaita ya bakildi birsey yok yolda emdigini de kusmadi dr eve gonderebilirim dedikten sonra kustu tekrar sonra serum baglandi sabaha kadar bakacagiz dediler oyle masum ve halsiz yatiyordu ki cok kotu oldum cok korktum allahim cumlesinin cocuklarini da bizlerin yavrularni da korusun....
sonra sabah 8 e kadar hastanede idik sonra iki kez azar azar emdi kusmadi biraz kendine geldi hala cikarmayacaklardi ama biz cikalim birsey olursa getiririz dedik eve geldik dun aytes hic kusmadi masallah iyi sabahta su kraft dondiler var ya tekerlekli ona nartan i 6 ay kadar yatirmistim aytes sen sirt ustu ucuna kadar gel ve asagi at kendini yarim saat icinde inanamadim baktim yatakta yok aglama sesi asagidan geliyor offff aklim ucup gitti sanki ama sonra emdi ve kusmadi vucuduna baktim birsey yok doktor u aradim birsey olmaz dedi bir battaniyesi vardi o aytesten once dusup yumusak yapmis sanirim....
ben ise sabahtan beri su icsem kusuyorum ne oldu bana bilmiyorum dun butun gece uykusuz dun gunduz 1 saat uyuyabildim ancak ama bu kusma yapar mi bilmiyorum//?? DAHA KOTu olursam hastaneye gidecegim b arada babamiz da oglunu annesini babasini almaya memlekete gitti yaaani sonucta yine yok ne olsa babamiz yok kismet iste... bir de emziriyorum ya doktor a gitsem mi? bilemedim ki? annem de hasta cok fena faranjit olmus ayaklari bile tutmuyormus gelip bakamaz nartan i bakiciya biraksam aytes le nasil gidecegim hastane zaten mikrop yuvasi su an isim zor bir cozum bukursam acil e gideyim bakalim...
nurancım hepinize çok geçmiş olsun evet bu tatil yaramamış sizede bide 2 çocukla yorgunluk uyksuzluk oda kusma yapmış olabilir dinlenemiyosun tabi.herşeyde üstüste gelmiş inş herşey yoluna girerde sende bi rahat nefes alırsın
canim benim yaaa basina gelmeyen kalmamis tatilin zehir olmus cok gecmis olsun...cok hassas bunyen olsa gerek yorgunluga gelememissin vucut boyle reaksyon gostermis azcik dinlenebilsen bir seyin kalmaz bazen bende oyle oluyorum iyi bi uyku duzeltiyor beni.. aytes nasil simdi bebisim yaa nasi acimistir o pamuk teni
yine herkesler pazar keyfinde ohhh ohhh derya da annesine gitti sanirim yok ben de aytes kucagimda birbakayim iki satir yazayim canlarima dedim ben de kaciyorum aytes mizlamaya basladi
yok canım anneme gitmedim annem evde yok düğünde hemde çağanın ateşi vardı sabah 39.3 ama neden olduğunu anlamadık tabi bu saat oldu 12 de uyuyan çocuk uyumadı çok huzursuz bakalım ne zaman yorgun düşecek
kızlar yarın eşim yıllık izine çıkıyo yaklaşık 12 gün sohbetlere pek dahil olamayacağım fırsat buldukça gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?