2009 Kasm Anneleri

Kizlar tlf ve msn verirseniz özelden paylaşırız valla arada görmeyen olursa merakta kalıyoruz meral iki gün sonra bakıyormuş ama tlf hiiiii kocasına katılıyorum

Hadi bakalım etsin kahvaltısını tostos ac kalmasın sonra gel gorusuruzzz

bir kaç arkadaşı olsaydı,animasyonlar falan yapılan bir yer olsaydı eğlenirdi,sorunda çıkarmazdı.birde bu donemlerde yeni bir yere gittiklerinde bir sure yadırgamama,alışamama durumları olabiliyor,ondanda huzursuz olmuştur.

bizde dun bir piknık alanına gittik,hen ata binebiliyorsun,hemde çok buyuk bir park vardıı,etrafı çevrili çitlerle içeri, biletle giriliyor her oyuncağın başında gorevlı ablalar var çocuklarla ilgileniyorlar.anneleri içeri almıorlar mert kuçuk olduğundan ben girdim orda epey vakıt geçirdik.sonra atları gordu delirdi,hiçde korkmuyor,babasının kucağında elledi onları:))ben elleyemem hayatta,o maşallah benden cesur:))

Nagihan canım eymen denize girdi mı??? Aferin ona nartan önce bir itiraz havuza da öyle girmek istemiyor tepkili ama sonra da bici bici diyor ama ilk basta hep oyle

Çok iyi yapmışsınız canım iyi gelmiştir sana da
Mert e bak dokundu demek hemen nartan da atların konulduğu yere gittik atlar bizi görünce kafayı çıkarıp baktılar bize ama baya yakındık sen nap beğenirsin gözlerini kapatıyor çok ama çok güldük haline ama Midillileri sevdi ve sonra da at at diye sevdi kerata bdn de dokunamam öyle isallah bana çekmez bitti böcekten bile korkmaz...

Gunaydin kizlarr nagihan Meral nasılsiniz ??? Ben hala iyi degilim yataktan telf bağlanıyorum size...

çok geçmiş olsun cnm işin zor valla e sevgili kocan ne diye annelerini getiriyoki zaten sen helak durumdasın nasıl bari kayınvaliden yardımcı olurmu ?

valla gitmeden azıcık öksürüyodu ammannn dedim çivi çiviyi söker deniz suyu soğuktu birkez girdi çıktı ama kumla çok oyalandı denizi gördü anneeee banyo banyo diyo tabi eymen kaç kez elbise değiştirdi bilmiyorum bir çamta dolusu elbiseyi giydik ıslanık vs demekki neymiş tatile giderken bolca kıyafet alıyomuşuz

Bu arada da kocam oglunu annesini babasını getiriyor aksama buradalar su halde dinlenemeyen ben ne yaparım bilemiyorum simdiden hakkınızı helal edin kizlarrr

Kizlar tlf ve msn verirseniz özelden paylaşırız valla arada görmeyen olursa merakta kalıyoruz meral iki gün sonra bakıyormuş ama tlf hiiiii kocasına katılıyorum

Nagihan canım eymen denize girdi mı??? Aferin ona nartan önce bir itiraz havuza da öyle girmek istemiyor tepkili ama sonra da bici bici diyor ama ilk basta hep oyle

girdi deniz suyu yaladı kafayı bir gömdü suya nefessiz kaldı

oh daha ne olsun,gunleriniz dolu dolu geçiyormuş.izebel'in havuzu omurluk zaten.ne guzel bir seymiş o oyle,mircanda pek eğlenmiş,ağzı beş karış açıktı.ah ah bizim yok kı izabel gibi bir komşumuz,alsada oyle birsey bizde sebeplensek:)))

şebnemcim hangi kitabı alacağımı buldum da kitabı bulamıyorum.bir bulsam,hemen okuyup sizede ozetını geçeceğim:))

zeynepcim çok geçmiş olsun.okurken bittim ben siz kim bilir neler yaşamışsınızdır.bunada çok şukur neler gorup,okuyoruz.allah miniklerimizi bize bağışlasın...
tatlım benim ya demek damar yolu falan açıldı,hiç kıyamam ben ona ne kadr zor olduğunu bilirim merte de serum takılmıştı geçen sene bu zamanlar

zeynepcim çok geçmiş olsun canım çok şükür bişey çıkmamış şimdi durumu nasıl?
sağol canım çok şükür şimdi ii ama çok huysuz az da devam eden ateşi var neden acaba bilmiom???

sorma şebnem haftasonu annnemlere gittik bir dünya millet var onlarda hızına yetişemiyor
et et üstüne koymaması normal bu harekete canmı dayanır diyolar..galiba yeni nesil veletleri böyle canım canavarrrr

sağol cnım en korktuğum şeydi serum onuda yaşadık bir daha yaşamayız inş.2 eli iki koluda delindi bir iğneyi içerde yamulttu 2.ye taktı 2 hemşire babası ben zaptedemedik düşün yani kuru kızım ama kuvvetli bir genleştimi düzeltene aşk olsun.. bunla atlatalım inş. normalde polisde ifade alıyomuş biliomusun ben bilmiodum gözden kaçmışız allahtan dokunsan ağlayacaktım zor tuttum millet görmesin diye birde ifade mahvederdi bizi ..diyarbakırdaki lanet ilk evimizden bulaştı pis böcükler dahada kurtulamıyoruz az daha kızımın hayatını mahvediyodu bizimde tabi neyse sadaka vermeli çok beladan nsubetten kurtulmak için

ben uzagim diye kimse beni kaale almamis ne tel yazan var ne bisey
cok teessuf ederim cokkkk birbirine tel veren arkadaslari eshefle kinim kinim kiniyorum :84::84:

aaa aşkolsun sen bu topiğin annesinin şekerim başta sana vermek lazımdı tlf nosunu hemen yazıyorum şekerim özelden

aa bak şimdi oldumu nagiş ben gönderdim sadece ama sen daha göndermedinn:84::84:

slm kızlar nasılsınız?ben sinirden çatlıyorum kaç gündür çağanda uyku düzeni diye bişey kalmadı 1 saattir sallıyoruz bi eşim bi ben bizi uyutur yinede o uyumaz benimde sabah sabah bi burnum kanadıki sormayın sanki musşuk açıkmış gibi...hasta olan bebeklere ve annelerine çok geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum.. ben eskisi gibi giremiycem sizden ayrı kalacağım içinde üzülüyorum malum eşim izine çıktı 12 gün

ne yapsın yavrum canı bir kere yanınca ikinciye taktırmak istememiştir.oylemiymiş hiç bilmiyordum ifade verildiğini,aman o dertten kurtulmuşsunuz birde o halde polısle uğraşmamışsınız.

zeynepcim ozel ilaçlama şirketleri oluyor onlara ilaçlatsanız belkı daha etkili olurda kurtulursunuz.bizim apartmanda vardı hamile olduğumuz yaz.ben ne kadr ilaçlasamda onune geçememiştim sonra tum apartman ilaçlandı da kurtulduk.artık her bahar ilaçlanıyor karınca bile olmuyor valla...

salm derya'cım hasta olunca çocuklar uyku düzenide kalmıyor malesef.çok geçmiş olsun...

sen eşinle olmanın tadını çıkar biz burdayız arada bekleriz şekerim:)))

canım ilaçlama şirketinin kullandığı ilacı aldık netten tatilde evi ilaçlayıp 1 hafta gelmeyeceğiz inş. yok ederiz o zaman

slm kızlar nasılsınız mevzey çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm valla dikkat istiyo çok bu çocuklar of of allahım beterinden korusun...bizde 1 2 gündür kusuyoruz balgam çıkartıyo dr u gayaben verdi bakalım bide arkadaşlar size bişi sorucam benim kızım pütürlü yiyemediği için ben ona yaptığım yemeklere patates koyuyorum ama tesadüfmü anlamadım her patates yiyişinde kusuyo ya o an yada 2 3 saat sonra geçen yedirdim banyo yaparken çok korktuğu için stresten kusuyo bende banyoya sokucaktım kustu...bugünde yedirdim muhallebi yiceği zaman kustu acaba patates gerçekten dokunuyo olabilirmi ki...

sen icini ferah tut canim benim gelmesende gonuller bir olsun esinle guzel vakitler gecirmeye bak sen.. firsat bulursan arada iki satir yaziverirsin. bebekler buyuyene kadar surekli degisim olacak az kaldi sabredin iki uc yasta duzelicek insallah

valla o kadar siteme bi tek derya cvp vermis :))) ben telimi versemde sizin beni aramaniz cok kulfetli olur ama ben burdan ikibucuk dolara bir kart aliyorum saatlerce konusabiliyorum ama cep tel olunca yari yariya dusuyor sure. aslinda turkiyede de var ptt de satiliyo alo kart diye ben esimi onla arardim hep alin arayin diye demiyorum tabi bilginiz olsun lazim olursa diye :)) ya aslinda teknoloji ilerledi ya msn var goruntulu konusma varrrr varda var :)) yakisiklinin deniz fotoloru da yakiyo yaniii. ama cok guldum senin kac kere ustunu degistirmene titiz itfaiyeci seniiii

evet ordan pahali olur nurancigim bana verirseniz ben ararim arada bir..
Olabilr tatlim çok uzuldum tahmin edersin ki iğneler serumlar daha el kadar bebek bir de gözün gibi bakıyorsun ki sonuc ta boyle oluyor...

Sen nasılsın yakışıklı Mert nasil bu arada???

ayyy igne denildimi mircanimin ellerindeki izler aklima geliyor hep ( canim yavrum dogum sariligi olmustu dogum yaptim hic eve gitmeden lohusa halimle 15 gun hastanede kalmistik mircan kuvezde ben sandalye tepesinde 15 gun.. her gun uc defa kan aliniyodu eli delik desik olmustu ve hala izleride var..ayyy bide bazen damar bulamadilarmi hele hele acemi salak hemsirelere denk geldimi cildiriyordum.. aytesimde gozumnun onune geldi simdi serumlar falan ayy ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…