iyiyiz canım biz,mertte pek keyıflıydi dun tum mgun babasıyla olunca:)şimdi mızlıyor acıktı,kahvaltısını yaptırayım gelirim,opuyorumm.
amann nurancım dikkat et,iyi beslen biran once toparlan,iki minik oğluşun sana ihtıyacı var...
Kocam da yazık supriz yaptığına yapacağına pisman oldu bir daha da yapmasın valla otel boştu genelde at binmeye geliyorlar ormana falan çıkmaya nartan sıkıldı tabi heryere saldırdı kırdı döktü cocuk napsin?? Bir daha tatil koyü bizi laklar dedik en azından cocuk kulubü olur arkadas olur degil mı ?
bir kaç arkadaşı olsaydı,animasyonlar falan yapılan bir yer olsaydı eğlenirdi,sorunda çıkarmazdı.birde bu donemlerde yeni bir yere gittiklerinde bir sure yadırgamama,alışamama durumları olabiliyor,ondanda huzursuz olmuştur.
bizde dun bir piknık alanına gittik,hen ata binebiliyorsun,hemde çok buyuk bir park vardıı,etrafı çevrili çitlerle içeri, biletle giriliyor her oyuncağın başında gorevlı ablalar var çocuklarla ilgileniyorlar.anneleri içeri almıorlar mert kuçuk olduğundan ben girdim orda epey vakıt geçirdik.sonra atları gordu delirdi,hiçde korkmuyor,babasının kucağında elledi onları:))ben elleyemem hayatta,o maşallah benden cesur:))
Gunaydin kizlarr nagihan Meral nasılsiniz ??? Ben hala iyi degilim yataktan telf bağlanıyorum size...
valla gitmeden azıcık öksürüyodu ammannn dedim çivi çiviyi söker deniz suyu soğuktu birkez girdi çıktı ama kumla çok oyalandı denizi gördü anneeee banyo banyo diyo tabi eymen kaç kez elbise değiştirdi bilmiyorum bir çamta dolusu elbiseyi giydik ıslanık vs demekki neymiş tatile giderken bolca kıyafet alıyomuşuzbendede sadece deryanın nosu var):)benim telefonda yok 2 gundur annemde kalmış,yani o kadar ilgiliyım telefonla:))beni ararlar yada mesaj gonderirler benim 2 gun sonra haberim olur,eşim çok kızıyor ama ne yapayım ben boyleyım,bir oğrenemedim cep telefonu külturunu:)))
valla bende meral gibiyim eve girince dünyayla bağım kopuyo tel no msn versemde vaktim yok girip uğraşmaya eymen çıldırık yetişemiyorum hızına ve hep anne anne
facede gordum kum yerkenkı fotoyu ve diğerlerini çok tatlı maşallah.çok da eğlenmiş,ne ıyı etmişsiniz,gitmekle...
Bu arada da kocam oglunu annesini babasını getiriyor aksama buradalar su halde dinlenemeyen ben ne yaparım bilemiyorum simdiden hakkınızı helal edin kizlarrr
Kizlar tlf ve msn verirseniz özelden paylaşırız valla arada görmeyen olursa merakta kalıyoruz meral iki gün sonra bakıyormuş ama tlf hiiiii kocasına katılıyorum
Nagihan canım eymen denize girdi mı??? Aferin ona nartan önce bir itiraz havuza da öyle girmek istemiyor tepkili ama sonra da bici bici diyor ama ilk basta hep oyle
guzel dusunceli arkadasim yuvani boz manasinda demedimki ben :)) bi laf var eger caresizseniz care siz'siniz.. cok sevdigim bir laftir bu. care sende fazla dusunmuyeceksin takmiyacaksin hirslanmiyacaksin ofkeyle kalkan zararla oturu misali olmus seninki. o yuzden fevri davranma mumkun oldugunca sakin olmaya calis bazen bende kocama vir vir edip onu cileden cikariyorum ama sonra dusundumku is bende bitiyor o sinirlendiginde ben alttan alirsam zaten yapi itibariyle esim on dk sonra biseyi kalmaz hic bisey yokmus gibi davranir. ben biraz daha miz mizim ya diyorum ben sussam daha kolay atlatiriz. evlilik kolay bir olay degil kabullenmek gereken seyler her daim oluyo hele cocuk olunca biraz daha odun vermek lazim cabalamak lazim ama bunu yaparkende kendini kaybetmemek lazim manasinda demistim. esini tanidin icin en guzelini yapmissin yemek hazirlayip guzel cvp vermisisn esinde anlamis insallah herseyin kiymetini bilir de sende oda ona gore davranirsiniz bundan sonra. caganida senide cok opuyorum cnaim... ( ya ben boyle yazincakendimi bi kose yazari vardi adini unuttum ya atiyorum ayse abla. gibi hissediyorum ) offff annememi benziyorum yaslandik ca neee :))
ohhhhhhhhhhhhhhh sefaniz olsun ana ogul ne guzel yapmissiniz canimcimm... ne guzel artan seylerle aktivite yapman. biz genelde hep disarda oluyoruz ya bahcede yada su siralar siki fiki oldugum arkadasin evinde (daha dogrusu bahcesinde ) vakit geciriyoruz. orasi cocuk parki gibiiki bende iki onda ikide hemen yan tarafinda oturan eltisinde var etti 6, uc yukardaki komsuda, 3 ust yukardaki komsusunda birde arap bebesi var toplamda 13 turk arap kanadali ortaya karisik cocuk var saliyoz cayira mevlam kayira yari dovuserek yari oynayarak yari aglayarak geciyor gunler.. ama en cokta ben cirliyorum gozum cocuklarin ustunde bekci gibi her heze herseye karisiyorum... evde oldugumuz zamanlarda da kuveti dolduruyoruz oyuncaklariyla oynuyorlar efeyle mircan. komsumuz izabel kocaman bir havuz almis mircaninda kullanmasinda bi skainca olmadigini belirterek bahceye koydu hava sicakken orda oynuyolar. tamda ben havuz alacaktim gerek kalamdi cunku ev sahibi ikimize birden izin vermez. ama kucuk bir havuz alacagim efe icin onuda balkona koyarim oda orda oynar. gerci burda pek havuza gerek yok genelde cocuk parklarinda havuzlar var yazin aciliyo onlar isimizi goruyo bir suru oyuncakta atiyolar icine... bai parklarda buyukler icinde oluyo havuz gecen sene kiyisinda kosesinde oturmustumda girememistim bu sene naparim bilmiyorum... esim ikide bir gidelim snaada banada sort mayo alalim diyip duruyor tesvik var israr yok
onun disinda aksamlari kitap okuruz, bazi hazir setler var burda sadece yapistiriyorsun onu yapiyoruz kulak burun dudak vs ler var boya yapiyoruz yemek yapiyoruz hamur yoguruyoruz camasir topluyoruz bahce suluyoruz toz toprakla oynuyoruz biz biraz kirlenmeyi seviyoruz galiba :))) efe abisinin akulu motoruna takiliyo bu siralar saga sola carpa carpa suruyo iste.
tatil uc gunde olsa bir gunde olsa guzel yaa valla tadini cikarin derimmmm
minecigim bu siralar sen streslisin ya cocukcagizda etkileniyo. sende takma bu kadar yahu birak herseyi oluruna.. niye boyle dusunupte kendini bunaltirsin bilmemki
o soyledigin kitaplari oku, uygula ise yararsa bizede anlat bizde yapalim
sağol canım çok şükür şimdi ii ama çok huysuz az da devam eden ateşi var neden acaba bilmiom???zeynepcim çok geçmiş olsun canım çok şükür bişey çıkmamış şimdi durumu nasıl?
sorma şebnem haftasonu annnemlere gittik bir dünya millet var onlarda hızına yetişemiyorah yaaa bak sen su bidigin yaptigina rabbim korumus minisimi cok suku. anam bunlara dort goz degil sekiz goz anca yeter bir snaiye ayiramiyosun gozunu hepsimi boyle mubarek. neyse bisey yokmus allahtan bi an cok korktum okurken.. gecmis olsun zeynep aman dikkat et madem cok hareketli hep takip istiyor demekki..
Ahhh canım yaaa kiyamam sana kiyamam ama o kucuk kerataya degil onlar yapıyorlar ediyorlar sonucta allahım yardim ediyor melekler koruyor ama o anlarda ömrümüzden ömür gidiyor resmen..... Birsey olmamasına çok sevindim canım bu arada karnındaki nasil etkilendi kim bilir o haldeyken sen... Nartan hep karnımı sever okşar operdi ama o da uç ay önceydi simdi çıplak tene vurmak hosuna gidiyor belki de nartan da vururdu su an icin olsa...
sağol canım sorma hep yaramazlığa çalıştırıyolar kafayı ne zaman akılları baki olcak bilmiom hayırlısıyla iyiyi kötüyü ayırabilseler
Nartan da otelde ne varsa ağzına aldı resmen ondan bir mikrop kapma falan beklerken aytes ters kose yapti... Nartan tehlikeli isler yapar biryerlerden düşer derken bu uç aylık aytes yine bize ters kose gösterip yataktan düştü yaaani senin nasil olacak bakalım canim[/QUOTE
sağol canım sorma hep yaramazlığa çalıştırıyolar kafayı ne zaman akılları baki olcak bilmiom hayırlısıyla iyiyi kötüyü ayırabilseler karnımdakide çok yoruldu teyzesi harketleri azaldı uyuyor galiba anca atar yorgunluğunu cemre başta kay diye seviyor karnımı sonra tokatlamaya çalışıo hep zararcı eşşek..sizede çok geçmiş olsun birşeyi yok değilmi aytesin canım ya kıyamam sende hastaymışsın galiba alahım yardım etsin nasıl başedicen minişlerle sağlamımız başedemio(allahım tüm anneleri ve miniklerini korusun
Gunaydin kizlarr nagihan Meral nasılsiniz ??? Ben hala iyi degilim yataktan telf bağlanıyorum size...
Bu arada da kocam oglunu annesini babasını getiriyor aksama buradalar su halde dinlenemeyen ben ne yaparım bilemiyorum simdiden hakkınızı helal edin kizlarrr
Ayy ne yapıcan nuran artık yardım etsinler bu kadar vukaatla senden gelinlik beklemezler umarım..ne kadar kalıcakalar zamanlamada müthiş yani aytes babaanne nartan da dedeye satış ohhh yardımcın yemek falan yapıosa bu durumu lehine çevirebiilirsin
zeynepcim çok geçmiş olsun.okurken bittim ben siz kim bilir neler yaşamışsınızdır.bunada çok şukur neler gorup,okuyoruz.allah miniklerimizi bize bağışlasın...
tatlım benim ya demek damar yolu falan açıldı,hiç kıyamam ben ona ne kadr zor olduğunu bilirim merte de serum takılmıştı geçen sene bu zamanlar
ben uzagim diye kimse beni kaale almamis ne tel yazan var ne bisey
cok teessuf ederim cokkkkbirbirine tel veren arkadaslari eshefle kinim kinim kiniyorum :84::84:
günaydın kızlar
derya,zeynep,nuran çokk geçmiş olsun canlarım Rabbim beterinden korusun Biz üstlerine titredikçe gelip buluyo bütün aksilikler
deryacım çok özür diliyorum numaranı aldım ama ne aramaya nede msj atmaya vaktim kaldı bir gün arıcam inş
şebnemmm tek değilsin şekerim banada bitek derya gönderdi hadin bakalım dökülünnnnn
haftasonu oğlumu denize götürdüm ilk işi kumun ve denizin tadına bakmak oldu
sağol cnım en korktuğum şeydi serum onuda yaşadık bir daha yaşamayız inş.2 eli iki koluda delindi bir iğneyi içerde yamulttu 2.ye taktı 2 hemşire babası ben zaptedemedik düşün yani kuru kızım ama kuvvetli bir genleştimi düzeltene aşk olsun.. bunla atlatalım inş. normalde polisde ifade alıyomuş biliomusun ben bilmiodum gözden kaçmışız allahtan dokunsan ağlayacaktım zor tuttum millet görmesin diye birde ifade mahvederdi bizi ..diyarbakırdaki lanet ilk evimizden bulaştı pis böcükler dahada kurtulamıyoruz az daha kızımın hayatını mahvediyodu bizimde tabi neyse sadaka vermeli çok beladan nsubetten kurtulmak için
slm kızlar nasılsınız?ben sinirden çatlıyorum kaç gündür çağanda uyku düzeni diye bişey kalmadı 1 saattir sallıyoruz bi eşim bi ben bizi uyutur yinede o uyumaz benimde sabah sabah bi burnum kanadıki sormayın sanki musşuk açıkmış gibi...hasta olan bebeklere ve annelerine çok geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum.. ben eskisi gibi giremiycem sizden ayrı kalacağım içinde üzülüyorum malum eşim izine çıktı 12 gün
ne yapsın yavrum canı bir kere yanınca ikinciye taktırmak istememiştir.oylemiymiş hiç bilmiyordum ifade verildiğini,aman o dertten kurtulmuşsunuz birde o halde polısle uğraşmamışsınız.
zeynepcim ozel ilaçlama şirketleri oluyor onlara ilaçlatsanız belkı daha etkili olurda kurtulursunuz.bizim apartmanda vardı hamile olduğumuz yaz.ben ne kadr ilaçlasamda onune geçememiştim sonra tum apartman ilaçlandı da kurtulduk.artık her bahar ilaçlanıyor karınca bile olmuyor valla...
slm kızlar nasılsınız?ben sinirden çatlıyorum kaç gündür çağanda uyku düzeni diye bişey kalmadı 1 saattir sallıyoruz bi eşim bi ben bizi uyutur yinede o uyumaz benimde sabah sabah bi burnum kanadıki sormayın sanki musşuk açıkmış gibi...hasta olan bebeklere ve annelerine çok geçmiş olsun diyorum ve acil şifalar diliyorum.. ben eskisi gibi giremiycem sizden ayrı kalacağım içinde üzülüyorum malum eşim izine çıktı 12 gün
valla o kadar siteme bi tek derya cvp vermis :))) ben telimi versemde sizin beni aramaniz cok kulfetli olur ama ben burdan ikibucuk dolara bir kart aliyorum saatlerce konusabiliyorum ama cep tel olunca yari yariya dusuyor sure. aslinda turkiyede de var ptt de satiliyo alo kart diye ben esimi onla arardim hep alin arayin diye demiyorum tabi bilginiz olsun lazim olursa diye :)) ya aslinda teknoloji ilerledi ya msn var goruntulu konusma varrrr varda var :)) yakisiklinin deniz fotoloru da yakiyo yaniii. ama cok guldum senin kac kere ustunu degistirmene titiz itfaiyeci seniiiigünaydın kızlar
derya,zeynep,nuran çokk geçmiş olsun canlarım Rabbim beterinden korusun Biz üstlerine titredikçe gelip buluyo bütün aksilikler
deryacım çok özür diliyorum numaranı aldım ama ne aramaya nede msj atmaya vaktim kaldı bir gün arıcam inş
şebnemmm tek değilsin şekerim banada bitek derya gönderdi hadin bakalım dökülünnnnn
haftasonu oğlumu denize götürdüm ilk işi kumun ve denizin tadına bakmak oldu
Sebnemmm cancazim daha biraz önce düşünmüştüm şebnemin telini aksamda aramak zor olur diye sen yazmissin sen de ver telf bunu canım ararız Amerika'ya gelince heeeeheee biz kardesimle msn kullanıyoruz görüntülü ses var görüntü var seninle de yapabiliriz hem cocukları görürüm sana da msn verelim tatlimmm benim uzulmeee
Olabilr tatlim çok uzuldum tahmin edersin ki iğneler serumlar daha el kadar bebek bir de gözün gibi bakıyorsun ki sonuc ta boyle oluyor...
Sen nasılsın yakışıklı Mert nasil bu arada???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?