2009 Kasm Anneleri

aaaa meral gelmis ama pc basinda mi bilinmez.... bende huylu aytes kucagimda bir gazete ve kahve keyfi yaptim nasil olduysa artik tahmin edersin

vallaha canım bilmiyorum neden ateşi var uzun zamandır ateşlenmiyodu o yüzden götürmedim boğazları şiş galiba yutkunurken zorlanıyo biraz yarım saat oldu daha yatalı yoruldum iyice daha hiç bişey yiyemedim .aytesde büyür annesi bı bıdıkları nasıl büyüttüysek oda büyür kocamannn delikanlı olur ikiside .tabi canım arada girerim sizi unutmak ne mümkün ya biz diğer kızlarla tlf numaralarımız verdik birbirimize ben benim noyu sana özelden atıyorum canım sende yazarsın bana dostluğumuz netten ibaret kalmasın

yazdim canim noyu ozelden

iyi geceler kızlar yazamadım size ne zamandır perşembe akşamı benimm cadım o LANET kalorifer böceklerinden kurtulmak için aldığımız ze hri yaladı kaşla göz arası bütün gece hastanedeydik kan alımı serum derken inim inim inlettik orayı şükür rabbime birşey olmadı ama ömrümüzden ömür gitti.. acleden telleri evde unuttuk ailemizde meraktan mahvoldu hemşiremiz sağolsun arattı başından da ayrılamıyoruz birimiz tutuyor birimiz serumu çıkarmasına engel oluyoruz ..kızım niye belaya düşkün bu kadar anlamıyoröum saniye gözümüzü ayıramıyoruz yüzü çarşamba pazarına döndü çizik morarık şiş okula gittik 1 hafta beraber orda nazarlandı galiba bu hafta götürmicem halada uyumadı bekliom ne zaman pes edicek bizde böyle büyük bir badire atlattık allahım korusun hayırlısıyla büyüseydi karnımdakinide fena yoruyor zilli ii geceler öptük

zeynepcim çok geçmiş olsun canım çok şükür bişey çıkmamış şimdi durumu nasıl?

ah yaaa bak sen su bidigin yaptigina rabbim korumus minisimi cok suku. anam bunlara dort goz degil sekiz goz anca yeter bir snaiye ayiramiyosun gozunu hepsimi boyle mubarek. neyse bisey yokmus allahtan bi an cok korktum okurken.. gecmis olsun zeynep aman dikkat et madem cok hareketli hep takip istiyor demekki..

sanada kizip kizip kizamiyorum deryacigim :)) buda nasil oluyosa... gecmis olsun caganima canim uzun zamandir atesi cikmiyordu duzeldi diyordum nerden cikti simdi bu atesssssssss.... rabbim korusun cumlemizin bebelerini

besin zehirlenmesi olabirlirmiydiki acaba. bir kere benimde mide bulantisi, kusma ve ishal ucu bir arada olmustu su icsem cikariyordum uc dort saat mahfomustum kramplar vs. neyse gecmis ya iyisin ya sorun yok. nazar duasi okumasi iyi olmus annenin

ben uzagim diye kimse beni kaale almamis ne tel yazan var ne bisey
cok teessuf ederim cokkkk birbirine tel veren arkadaslari eshefle kinim kinim kiniyorum :84::84:

günaydın kızlar
derya,zeynep,nuran çokk geçmiş olsun canlarım Rabbim beterinden korusun Biz üstlerine titredikçe gelip buluyo bütün aksilikler
deryacım çok özür diliyorum numaranı aldım ama ne aramaya nede msj atmaya vaktim kaldı bir gün arıcam inş
şebnemmm tek değilsin şekerim banada bitek derya gönderdi hadin bakalım dökülünnnnn
haftasonu oğlumu denize götürdüm ilk işi kumun ve denizin tadına bakmak oldu

Ahhh canım yaaa kiyamam sana kiyamam ama o kucuk kerataya degil onlar yapıyorlar ediyorlar sonucta allahım yardim ediyor melekler koruyor ama o anlarda ömrümüzden ömür gidiyor resmen..... Birsey olmamasına çok sevindim canım bu arada karnındaki nasil etkilendi kim bilir o haldeyken sen... Nartan hep karnımı sever okşar operdi ama o da uç ay önceydi simdi çıplak tene vurmak hosuna gidiyor belki de nartan da vururdu su an icin olsa....

Nartan da otelde ne varsa ağzına aldı resmen ondan bir mikrop kapma falan beklerken aytes ters kose yapti... Nartan tehlikeli isler yapar biryerlerden düşer derken bu uç aylık aytes yine bize ters kose gösterip yataktan düştü yaaani senin nasil olacak bakalım canim

ben uzagim diye kimse beni kaale almamis ne tel yazan var ne bisey
cok teessuf ederim cokkkk birbirine tel veren arkadaslari eshefle kinim kinim kiniyorum :84::84:

Sebnemmm cancazim daha biraz önce düşünmüştüm şebnemin telini aksamda aramak zor olur diye sen yazmissin sen de ver telf bunu canım ararız Amerika'ya gelince heeeeheee biz kardesimle msn kullanıyoruz görüntülü ses var görüntü var seninle de yapabiliriz hem cocukları görürüm sana da msn verelim tatlimmm benim uzulmeee

aaaa meral gelmis ama pc basinda mi bilinmez.... bende huylu aytes kucagimda bir gazete ve kahve keyfi yaptim nasil olduysa artik tahmin edersin

tahmin etmezmıyım canım:))mert şimdi bile hiç rahat vermiyor,o uyurken anca okuyabiliyorum şoyle yayıla yayıla:))

nurancım çok geçmiş olsun neler neler yaşamışsınız.ben diyordum ne guzel nuran geziyor,gittiği,gorduğu yerlerde foto çekerde inş koyar kk'ya,megerse sen hastanelerdeymişsinallah beterinde korusun canım,neysekıçok çok onemlı sonuçlara yol açmamış,tahliller temiz çıkmış.

sen şikayetlerin geçtı mi?yediğin birsey mi dokundu acaba nurancım?

Kocam da yazık supriz yaptığına yapacağına pisman oldu bir daha da yapmasın valla otel boştu genelde at binmeye geliyorlar ormana falan çıkmaya nartan sıkıldı tabi heryere saldırdı kırdı döktü cocuk napsin?? Bir daha tatil koyü bizi laklar dedik en azından cocuk kulubü olur arkadas olur degil mı ?

canım ya uzuldum şimdihay allah yediğinden olsa o kadr uzun surmez..stressten herhalde aytese çok uzuldun,onunla uğraştın kendini ihmal ettın...

Olabilr tatlim çok uzuldum tahmin edersin ki iğneler serumlar daha el kadar bebek bir de gözün gibi bakıyorsun ki sonuc ta boyle oluyor...

Sen nasılsın yakışıklı Mert nasil bu arada???

bendede sadece deryanın nosu var):)benim telefonda yok 2 gundur annemde kalmış,yani o kadar ilgiliyım telefonla:))beni ararlar yada mesaj gonderirler benim 2 gun sonra haberim olur,eşim çok kızıyor ama ne yapayım ben boyleyım,bir oğrenemedim cep telefonu külturunu:)))

facede gordum kum yerkenkı fotoyu ve diğerlerini çok tatlı maşallah.çok da eğlenmiş,ne ıyı etmişsiniz,gitmekle...

Bu arada da kocam oglunu annesini babasını getiriyor aksama buradalar su halde dinlenemeyen ben ne yaparım bilemiyorum simdiden hakkınızı helal edin kizlarrr

Olabilr tatlim çok uzuldum tahmin edersin ki iğneler serumlar daha el kadar bebek bir de gözün gibi bakıyorsun ki sonuc ta boyle oluyor...

Sen nasılsın yakışıklı Mert nasil bu arada???

iyiyiz canım biz,mertte pek keyıflıydi dun tum mgun babasıyla olunca:)şimdi mızlıyor acıktı,kahvaltısını yaptırayım gelirim,opuyorumm.

amann nurancım dikkat et,iyi beslen biran once toparlan,iki minik oğluşun sana ihtıyacı var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…