2009 Kasm Anneleri

gunaydınnnn şekerlerrrr;

oh topik enerji dolu maşallahhh:nazar::nazar::nazar:
deryacım yeni yaşın kutlu olsun canım:70::70::70:bunlar senin içinnnn:71::71::71::71::71:

veee şebnemmmmm;çok sev,indim hayırlısı olsun,bebişini nsağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım,gel senide opeyım:70::70::70::70:
boşver sen şimdi şelaleyı,tatılı hamişliğin ilk aylarını dinlenerek geçir,oyle uızun yolculuklar risklı olabilir biliyorsun canım.

nurancım,iyi yapmışsın annene gitmekle,iki çocuk zor olurdu.yardımcınız gelince bıraK aytesi ona.çık nartanla sahile,biz cumartesi 1 satlık yolu goze alıp çeşmeye gittik,mert sevdi denizi diye sen evinin karşısında bulmuşun deniz üşeniyorsun cık cık cık.

mert herşeyı sayıyor bir,iki,uç diyor sonra baştan başlıyor birde anne,baba,bebi diye tekrar ediyor sureklı bu sıralarda:))bir seye şaşırınca elıni ağzına göturup aaaa diyor:)))kızdığında alla alla diyor.hergun 2 yada 3 kelıme oğrenmeye başladı.ama oyle 3,4 kelımelık cumleleri yok.derdini yarı tarzanca yarı kelımelerle anlatıyor.pazar gunu puzzle aldım tahtalardan 4 tane minik tahta var herbirindede 4 tane farklı hayvanlar onlarla meşkul 2 gundur:)

lazımlığa oturmak istemiyor,anne kaka,çiş diyor ama lazımlığa oturmuyor.çokda ustelemıyorum arada teklıf ediyorum sadece.hazır olunca isteyerek oturur.busene olmazsa seneye ne yapalım..

gunaydınnnn şekerlerrrr;

oh topik enerji dolu maşallahhh:nazar::nazar::nazar:
deryacım yeni yaşın kutlu olsun canım:70::70::70:bunlar senin içinnnn:71::71::71::71::71:

veee şebnemmmmm;çok sev,indim hayırlısı olsun,bebişini nsağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahım,gel senide opeyım:70::70::70::70:
boşver sen şimdi şelaleyı,tatılı hamişliğin ilk aylarını dinlenerek geçir,oyle uızun yolculuklar risklı olabilir biliyorsun canım.

çok sağol meralcim ALLAH razı olsun canım

kızlar çook sinirliyim eşim kalktı oturdu çağanla oynadı filan ama doğum günümü hatırlamadı işe gitti yine yok baktım yüzüne belki hatırlar diye yok ..sinir olmanın yanında birazda kendimi kötü hissettim:14::14::14::14::14:

kızlar çook sinirliyim eşim kalktı oturdu çağanla oynadı filan ama doğum günümü hatırlamadı işe gitti yine yok baktım yüzüne belki hatırlar diye yok ..sinir olmanın yanında birazda kendimi kötü hissettim:14::14::14::14::14:

dur bakalım acele etme belki akşama hatırlar dicem ama sen yine çok beklenti içine girme erkekler böyle işte :14:

dur bakalım acele etme belki akşama hatırlar dicem ama sen yine çok beklenti içine girme erkekler böyle işte :14:

bilmiyorum nagişcim bişey beklemiyorum zaten akşam eve gelince biraz tartıştık çünkü haklıydı aslında ama kendime engel olamıyorum sus kızım konuşma ne yaparsan yapsın diyorum ama uygulayamıyorum

derya'cım sıkma canını akşama kadr hatırlar,olmadı sen hatırlatırsın.insanlık halı unutmuştur olabilir.bende eşimin doğum gununu unutmuştum mert2 aylıktı o zaman yorgunluktan hiç aklımın ucuna bile gelmemişti.ordan biliyorum yani unutulabiliniyor...

bilmiyorum nagişcim bişey beklemiyorum zaten akşam eve gelince biraz tartıştık çünkü haklıydı aslında ama kendime engel olamıyorum sus kızım konuşma ne yaparsan yapsın diyorum ama uygulayamıyorum

tutamıyoruz ama tutmalıyız sonra halıyken haksız duruma düşüyoruz ben artık öğrendim tutuyorum kendimi zamanı gelince yani ben sakinleşince konuşuyorum tavsiye ederim işe yarıyo :34:

derya'cım sıkma canını akşama kadr hatırlar,olmadı sen hatırlatırsın.insanlık halı unutmuştur olabilir.bende eşimin doğum gununu unutmuştum mert2 aylıktı o zaman yorgunluktan hiç aklımın ucuna bile gelmemişti.ordan biliyorum yani unutulabiliniyor...

fazla ümitlenmeden bekliycem canım belki akşam eve gelince kutlar ama ben akşama kadar hatırlatmam tabi insanlık hali unutabiliyoruz bakalım bekliyorum

tutamıyoruz ama tutmalıyız sonra halıyken haksız duruma düşüyoruz ben artık öğrendim tutuyorum kendimi zamanı gelince yani ben sakinleşince konuşuyorum tavsiye ederim işe yarıyo :34:

kesinlikle haklısın canım oda aynısını söylüyo zaten haklıysan bile çok konustuğun için haklı olduğunu söylemiycem diyo ve yine ben haksız durumda oluyorum tavsiyen için sağol canım deniycem yine

ayyy sebnemcm ben baştan değil sondan başlamak istiyorum cvplara türkiye demişsin ben ankaraya kim gelirse bekliyorum unutmayın..mutlaka görüşmek isterim .canım keşke otel parasını vermeseydiniz ya iptalde olmuyomuş tühh ama herşeyde bi hayır vardır şekerim ..arkadasının kzııda çağan gibiymiş demek çok zor oluyo emin ol ..
ordada maşallah nikahsız filan yapıveriyıolar çocukları ben cesaret edemezdim çok genişler belli
turkiyeye gelirsem zaten ankarada gorumcem var onlara giderim sanda ugrarim canim insallah.. valla nihaksiz yasiyor burda millet sonrada iki uc cocuk yapiyolar kimsenin bisey dedigi yok burada cok normal yani boyle seyler tabii turkler icin degil :)) yaslilar hala 80 li yillarin kafasinda gencler ise iki arada bir derede kalmis bi taraf turk baskisi bi taraf yabanci ulkenin hafifligi. aslinda ilerde bende korkuyorum cocuklari nasil bizim turk orf ve adetlerine alistiracagim diye hayirlisi olsun bakalim
kızlarrr bende artık yaşlanıyorum bugün 26 yı bitiriyorumm yuppiiiiiiiiiiiiii

cok guldum yaaaa hani yaslandigina bu kadar sevinenide ilk defa goruyorum :)))

meralcigim nagihancigim guzel dilekelriniz icin cok tesekkur ederim canlarim darisi sizin basiniza dicem ama bilmem bana kufur mu edersiniz sovermisiniz siz bilirsiniz :))) bazi bazi korkular geliyor icime nasil buyutucem tamda rahatlicaz falan derken ama bi yandanda sirin bir kiz cocugu cezb ediyor beni :)) kizlar dilli duduk gibi olurmus bide vidi vidi konusursa hic susmadan ayyyyy valla korkuyorum yaaa

meralcigim nagihancigim guzel dilekelriniz icin cok tesekkur ederim canlarim darisi sizin basiniza dicem ama bilmem bana kufur mu edersiniz sovermisiniz siz bilirsiniz :))) bazi bazi korkular geliyor icime nasil buyutucem tamda rahatlicaz falan derken ama bi yandanda sirin bir kiz cocugu cezb ediyor beni :)) kizlar dilli duduk gibi olurmus bide vidi vidi konusursa hic susmadan ayyyyy valla korkuyorum yaaa

canım bende kız çocuklarını çok seviyorum bazen kendi kendime düşünüyorum 2nci kız olacak deseler hamile kalırmıydım istermiydim ikinciyi diye bi tarafım evet derken bi tarafım hayır diyo ve her zaman hayır diyen taraf ağır basıyo ne yazıkki..bence sen 3ncüye çok güzel bakarsın hiç endişlenme sebocum

kızlar iftara yakın eşimden tlf geldi ben doğumgünü kutluyacak diye beklerken aşkım gece çalışması varmış gece geç gelicem beni bekleme demezmi işte koptuğum an ağlamaya başladım sinirlerim boşaldı kapattım bi süre sonra tekrar aradı eşim çok sinirlenmişti bu duruma ..bende o sırada bugün bana söylemek istedğin bişey varmı dedim oda yok dedi ii tamam dedi noldu filan yaptı bende bugün ayın 2si dedim nolmuş 2sne yaptı bugün benim doğumgünümdü dedim ilk başta ya çok üzgünüm çok yogunum filan yaptı baktıı ben çok bozuldum ya nasıl unuturum dedi akşam için sana süpriz hazırlıyodum dedi ama arzu hanım(müdürü olur kendileri)gece çalışmasına bıraktı sinirden ağlayacağım neredeyse dedi eğer geldiğimde uyumuş olursan şimdiden tlfda bari kutlayayım dedi eğer sana bişey belli etseydim süpriz olmayacaktı o yüzden hiç bi tepki vermedim nasıl unuturum aşkım ama yinede süpriz diye bişey kalmadı dediii off ya ikimizinde moralimiz bozuldu bu teknosa bizi çok yıpratıyo neredeyse hiç görüşemiyoruz camdan bakıyorum herkes eşiyle geiyo sürekli beraber akşam erken geliyolar biz ise hiç bi özel hayatımız yok sanki sadece teknosadan ibaretiz hemen hemen her gece diyeyim artık camda eşimi bekler oldum ya

Deryacigim yeni Yasin kutlu vede mutlu olsun canım... Ahhh yani sen de benim gibi 7aylik benim de kocam bir supriz falan yapacak olsa ben de herseferinde berbat ederim
Halbuki hic unutulur mü ??? Telf var alarmı var bir gün onceden iter benimki haber veriri butun dogum günlerini.. Eminim kocan da akşamları eve gelmek ve sizinle vakit geçirmek ister o yüzden bu sitemlerini ona etme sakin uzme onu da ne yapsın ki sizin icin uğraşıyor ..

Sebnemcigim üçüncü konusunda şakaydı saka allahım olmayanlara nasip etsin bana iki mucize nasip etti yeter degil mı??? Aslında en ideali uç cocukmus paylasimcilik acısından falan diyordu kocam bilimsel olarakmis... Ben de tabi dedim zaten aytes i gören bunda kız güzelliği var arkasından kız getirir diyorlar hahaha diyorum ben de...

Kizlar annemin oruç oruç demeyip plaja gidelim ısrarlarına gittik nsrtan öğle uykusunu bile orada uyudu tabi aytes te guzel oldu valla pufur pufur esiyordu deniz kenari nartan la bol bol oynadık deniz de yüzdüm biraz sonra havuzunu doldurduk oynadı ben de eve gidip bir ayse kadın pişirdim nartan a getirdim yedi masalla... Ve aksam 5 gibi kalktık guzel bir gün oldu..

Ve bugün yuzerken sanırım kulağıma su kacti agriyor yarin bir kbb ye bakalım ne diyecek ....

Back
X