Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
deryacım geçmiş olsun canım.allah şifa versin çağanıma ,sanada kolaylıklar.ateş sıcakda daha da zordur(
burdan o hastaneyi ve doktorlarıda kınıyorum ateşı kontrol altına alana kadr hastanede tutsalar ya...
mertde çok delık yatıyor.hatta bu gece çarşafına dolanmış,nasıl becerdiyse...![]()
nurancım,nartanın vucudundakı puturlu kızarıklıklar için gul suyu surmeni oneririm canım.pişik gibi birsey anladığım kadrıyla bunlar.mertinde bazı yerlerinde oluyor bunşlardan gulsuyu suruyorum iyi geliyor...
kızlar hiç gullaç yaptınız mı.annem yapmazdı hıç, eşimde seviyor dışardan almak yerine kendim yapıyorum.ama tarifımı kaybettım,paketlerin uzerindekiler çok tatlı oluyor. çok guzeldı tarifim ya sabahtan berı arıyorum bulamadım.netteydi,keşke not alsaymışım bulamadım![]()
Derya cigim çok gecmis olsun sana da cagan a da yavrum isallah bir an önce iyileşir kiyamam cengâverine ben
kizlarrrrrrrr ben HAMILEYIMMMMMMMMM ne guzel her kez burdayken paylastim :))
gecmisi okumadim sanirim cagan iycene hastalanmis gecmis olsun deryacigim... keske elimizden bi sey gelsede yardim edebilsek. dua etmekten baska bi sey gelmiyor elimden(
ayyy çok sevindim canım gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün sen isterken şaka yaptığını düşünmüştüm ama sen çok ciddiymişsinn ayy taze anne......![]()
amin canimcimmmmm.... taze anne miiiiii ne tazesi kizzzzzz kartlastik artikta son demlerimiz :))))) dusunuyorumda yirmili yaslara gelince cocuklar bana nene derse sasmam.... valla istesem mi istemesem mi diye dusunurken verdi bakalim bi tane daha :)) hayirlisi olsun ucledik sonunda.... allahin hakki uctur degil mi bizde yerine getirdik iste.. ama bu son artik baskada fazla gelir :))))
bu arada sac;arida kestirdim kica oldu biraz ama olssun cabuk uzuyor benim saclar hemen toplar. pek guzelde kesmediler ama napalim kotunun iyisi iste gozunu sevdigimin memleketim de herseyin en mukemmeli var yaa
deryacigim caganda ne derece etkili olur bilmiyorum ama benimkilerde iyi geliyo sabah oyle aksam yemek oncesi bir yemek kasigi limon iciririm ben grip olduklarinda. sifa allahtan sebeb limondan olsun bi dene bakalim iyi olur insallah. dualarimiz karsilikli olsun da yerini bulsun canim)
sebocum sen hep taze annesin canım bizim gözümüzde kaçıncı olursa olsun..nene der çocuklar annemi der onu zaman gösterecek.evet canım ALLAHın hakkı 3 tür bide tayyip erdoğanın dediği gibi en az 3 çocuk ve sende 3 ledin bakalım inş kız olur 2 abisi olur işte.
saçlarınıda güle güle kullan canım kökü sende zaten uzar yine düzeltirirsin bende altlarını toplattırıcam
bi deneyeyim bakalım canım etkisi olur inş seside gitmiş yavrumun ya
:)))))) tayyip amcadami soyledi aynisini.. bak ben soz dinlerim hemen ustume alirim lafi bana denmis gibi ucledim..
nasip kismet canim benimde gonlumde kiz var ama erkek olursada basim gozum ustune yari futbol takimi kurariz bizde kaleyede nurani transfer ederiz onun erkekleride karsi takima aliriz :))) dun cocuklarin abisinin yanina gittik havuz piknik ortaya karisik bi seyler yaptik gezdik dolandik geldik... ama efede mircanda cok seviyo abisini abii assagi abii yukariii diye diye olduler cocuklar. esime dedim michael artik bizi gorunce kacicak mircan cilkini cikardi cocugun dedim gulduk. ama tatli cocuk saolsun oda cok seviyor kardeslerini aksama kadar onlarla eylendi ilgilendi ama ucuncuye ne der bilmiyorum :)))) mircanin kafasi karisti biraz. michael senin abin diyorum evet abim diyo onun babasi kim diyorum bilmem diyo oglum onun babasida senin babanda efenin babasida mehmet diyorum yokk o benim abim diyo babasi baska diyo :)) onunda mehmete baba dedigini duyunca once afalladi sonra kabul etti :)) ama daha sonra michaelin annesini gorunce gene karisti kafasi anne abinin annesi baska evi baska abi gitti demeye basladi :))) vee sonunda gunun lafini patlatti oglum michael benim abim babamin oglu ama senle bi alakasi yok...... ayy olduk gulmekten esimde diyo bak oglum doguruyu soyluyo michaelin bizimle bagi var sneinle yok mircan cozdu olayi.... hay allahim yaaa nerden buluyo soyluyo bu laflari bilemedim cin degil cincin gibi cocuk yaa
kiyamam ben caganimaaaaa cnaim seside gitmis yaaaa... deryacigim ben cikiyorum tatlim efe uyuyo azcik is yapayim uyanmadan hadi allaha emanet olun optum ikinizide