menün güzel canım yeter bence bide hafifinden tatlı yaparsın yanına ohh miss gibi işte.şimdi kızlar akşama anneciğim ve çokkk sevgili babacığım kısmetse burdalar
yemek için sebzeli (oğlumuda düşünerek)
süzme mercimek çorbası
zeytinyağlı taze fasülye (babacığımın kalbi için)
fırında körili tavuk (buda hepimiz için )
pilav
salata yapıcam başka ne yapayım şöyle hafifinden
bide eşime akşama annenleride çağıralım hep beraber yeriz dedim aslında yanlız kalmak işime gelir ama ayıp olur diye düşündüm ne kadar üst katımda da olsalar ben çağırmadan gelmezler yememiz içmemizde ayrıdır sizce çağırmakla iyi mi etmişim
dün halılarım geldi pırıl pırıl olmuş çok sevindim eymenin sürekli üstünde olduğu halının üstünü örttüm (normalde hiç sevmem)ramazan misafirlerimi bitirinceye kadar kimse yokken örteyimben ramazanda kalabalık sofra severim çok misafir alırım her ne kadar kayınvalidem gereksiz görsede
yaptığım çeşite bile çok der kendisi ne yapayım onunda huyu böyle huy işte he diyorum geçinip gidiyoruz
![]()
kaynananlar üst katında oturuyo canım çağırmazsan ayıp olur bence daha annenler sende nasılsa yalnız kalırsınız elbet bu arada başta söylemem gerekeni ortada söyliyeyim bari gözün aydın canım .halılarınıda güle güle kirlet canım bende örtü örtmeyi hiç sevmem ama annem hep çocuğun var batıyo örtü ört bi misafirin geleceği zaman aç der ama ben hiç söz dinlemem hiç hoşlanmam çünkü..ramazanda bende kalabalığı severim canım ama eşim geç geliyo iftar yemeğini nasıl yaparız bilemiyorum