şebnem sen hamileyım dedin ya o zaman kız diye geçmişti içimden nedense.hayırlısı olsun allah gonlune gore versin ...
çin takvimişni biliyormusun son adet gununle yaşının karşılaştırıldığı tablo var bebeğin cinsiyeti çıkıyor.bizde tutmuştu. hatta dr ilk 7 ay kız dediğinde tablo erkek diyordu.sonrada erkekım çıktı işte:)))bir bak o tabloya bakalım ne çıkacakkkk...
civciv cikacak kus cikacak dur bakalim sebnemden ne cikacakkkkkkk :)) o takvimi biliyorum efede mircanda bakmistimda tutmustu bunda hic aklima gelmedi du bi bakayim kiz ne cikacak. ama herkez belirtilerin kiz oldugunu soyluyor belki iki oglandan sonra gene erkegi yakistiramiyorlar belkide allah soyletiyor ne bilim bende merak ediyorum artik zamanda gecmez simdi heee...
oo sebocum bulantıların başlamış zor günler seni bekliyo ama inş kolay atlatırsın ..kız ben çağanda çok kötüydüm yaşla ilgisi yok bence her hamilelik farklı oluyoya bazen giyorum bi ikinci olsa oda kız olsa belki düşünürdüm ama kız olacağı ne malum diyorum ...çağandan bi tane daha istemiyorum çete çete...
hic sorma yaa hemde nasil bulanti bas donmesi bide gozumde simsekler cakiyo isiklar yaniyo bu ne len hamilelikten ote bi sey mi bu diye dusunmeye basladim :)) canim yaaa cagan nasil korkutmus gozunu allah hayirlisini versin insallah. cete deme kiz benim yakisiklimaaaaaa operim onu bennn
ay anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı olsun bende çok istiyorum kalabalık bir aile olmayı ama daha bir tanede perişan oldum :)) ikinciyi o 5 yaşına gelsin öyle düşünüyorum ama hayırlısı bakalım. İş, eş, çocuk, ev hepsi bir araya gelince sabah 7 akşam 11 bana dinlenmek yok şimdilik isyanlardayım ama herşeyin hayırlısı olsun senin adına gerçekten çok sevindim ya ne güsell 3. geliyo sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
5 yas cokkkkk asil o kadar yas farki koyarsan araya cok cekersin bence... arada fazla fark olmasa ikisi birbirini buyutuyo ilk zorlanirsin ama azcik buyusunler iyiki yaptim dersin ..bak benden belli olmuyomu :))))
oturup dusununce hersey cok zor geliyor ama herseyi oluruna birakinca sen bile sasarsin nasil ustesinden geldim diye zamanda su gibi akip gecer bi bakmissin 4 5 yasina gelmisler :))
bu arada guzel dileklerin icin cok tesekkur ederim canim darisi basina....
vallahi aklımdan geçenleri yazmışsın bende kız çocuklara bayılıyorum hala bi mağazaya gittiğimizde direk kız çocuk reyonuna gidiyorum bunu bilen arkadaşlarım inş. Allah ikinciyi kız nasip eder diyor bende senin gibi olmazsa kız olana kadar yapmaya devam diyorum :)) Allah herkesin gönlüne göre versin...
amin canim seninde gonlunde yatan sirineyi nasip etsin sana. alisveriri hic sorma valla ben almadan duramiyorum begendigim seyleri. ya yiyenime yada arkadasin kizina aliyorum. ama oyle tatlilar ki dayanamiyorum napayimmmmmmmmmmmmmm. simdi nasip olursa kendi kizceme alirim artik :)))
yawrumun minik bi bamyası vardı oda gidecek şimdi ama herşeyin hayırlısı olsun bundada bi hayır vardır bi çok şey isteğim dışında gelişiyo ama sonucuna bakıyorum iyiki böyle olmuş diyorum herşeyin hayırlısı olsun inş. darısı hepinizin başına..
emin ol bizim isteklerimiz disinda gelisen hersey cok guzel ve hayirli oluyor. dedigin gibi bundada vardir bi hayir. benimkiler nasil olucak ben nasil kiyacam onu dusunuyorum.. biri 4 yasina geldi efede iki yas gelmeden yaptirsak bari
çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun seni çok iyi anlıyorum valla benim annemler kayınvalidem yakın ama annemlere zaten bişey diyemem zaten görme engelli kadın kendi işini zor yapıyo e üstüne babamda diyalize giriyo onunla ilgileniyo ama çağırsam 5 dk durmaz gelir elinden geleni yapar kıyamam onlara.. kayınvalidem bir üst sokakta ama çok dalgın ve dahası var ama neyse hasta hasta iyice canını sıkmayım seninde çok şükür şu ana kadar hepsinin üstesinden tek başıma geldim eşimde yardımcı oluyor Allah kimseye muhtaç etmeden sağ sağlim büyütmeyi nasip etsin.. oğuz bartu ma haksızlık mı ederim bilmiyorum ama ikinci olunca bende işten ayrılmayı düşünüyorum birazcık bebeğimin geleceği için çalışmam lazım ..
He bu arada sanırım soğuk algınlığın var annem daha yakalanacağını hissettiği an iki kaşık elma sirkesi içer ve hemen iyi gelir. Bende salatalara sirke katmaya başladığımdan beri çok şükür hasta olmuyoruz bi dene istersen bi zararı yok çok geçmiş olsuuun..
cok severim boyle dogal tavsiyeleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. aklimda bulunsun bende uygulayim bunu.. aklima ne geldi bizimkiler sirke icerken gayri muslimlerde sarap iciyorlar ya onun icin muzelik gibi kaliyorlar heralde :)) senler gecsede cinar gibi yikilmadik ayaktayiz diyolar
kızlar mertte de uyku duzeni diye birsey kalmadı şaşıyorum şu yabancılara ya bebelerini 7 dedimmı uyutuyorlar,bizimkiler maşallah bıraksak hiç uyumayacak 10.30 dan once uyutamıyorum halıyle geç kalkıyor ,oğlen uykularıda 2,5-3 saat oluyor bu dongu boyle devam ediyor.şoyle 9 da uyusa kışın olduğu gibi çok iyi olacak.
onlarin sirlarini sana aciklayim mi.. onlarin bir cogu cocuk kucaga ve anneye alismasin diye emzirmiyorla. veriyolar biberonu almiyolar hic kucaklarina bitti. cocuk yitsada kendini donup almiyolar haliyle aksam uykularida kendi kendilerine biberonla oluyor. bire bir sahidim buna. birde cok disiplinliler bir seyi yapmicam dedimmi cocuk paralasa kendini otorite hic birakmiyolar. ama bizde sevgi var merhamet var kiyamiyoruz iyi mi ???? cok sukur iyi bence. olsun boyle olsun ruhsuz olmasin demi. parkta 5 6 yasinda cocuk goruyorum guluyorum tebessum ediyorum donuk donuk bakiyo yuzume yada yalandan guluyo ama hemen ciddilesiyo hani korku filmleri olurya onun gibi bende donup kaliyorum o zaman ama sicak kanli cocuklarda var onlarin aileleride bos vermis umursamaz ama takipci oluyo.. mahallemizde o kadar cok karmasik aile varki hepsini gozlemliyorum
donem donem uyku gecisleri oluyo fazla ustune durma sonunda aslina donecektir ya sicaklar yada donemsel etkenler olabilir. sen asil bana bi care bul ben uyuyamiyorummmmm gece zombi gibiyim cildiriyorum uyuyamiyorummmm
derya su benim kocakari ilaci varya onu yapsana kendine bir ikitatli kasigi bala bir tatli kasigi karabiber koy sirtina sursun esin sifa olur insallah. ben esime yaparim bunu ertesin gun kismen iyilesir sende dene
tembel mi dedinizzzz buyrun benimmmmmmmmmmmmmmmmm.... cis icin en uygun yas iki ikibucukkkkkkkk dediydi dersinizzzz

bizde hala parayi cope atanlardaniz...bu gidislede daha bes sene daha atmaya devam edicez :))
selam kızlar nasılsınız evime geldim bugünlük nefes aldım valla bigün annemde bigün kayınvaldemde kalıorum depresyona girdim yoruzu günler çok kayınvaldem rahatsız olduğu için tek bırakamıoz mahvoluyorum çocukla yemio uyumuyo zaten 1ay nasıl dayanıcam bilemiyorummm
kayinvalidene allah sifalar versin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun diyim.. cocuklada zor oluyodur simdi sanada allah kolaylik versin.
artık çıldırmak üzereyimm 2 yaş sendromumudur ne zıkkımdır bitsin artık yoksa ben biteceğim hiç susmadan ağlıyo hiçbişey memnun etmiyo insan çocuğundan bıkarmı ben bıkıyorum ya ne yapsam ağlıyo susmuyoooooooooo kafayı yiycem ne olur bi çıkış yolu gösterin kızlarrrr
canim onun hircinligi konusamadigi icindir sabret konussun gecer mircanda boyleydi konusmaya basladiginda daha bi sakinledi emin ol. ama bu arada sen kendini kaybetme sabirli ol sabret o an annene birak imkanin varsa cagandan uzaklas on onbes dk bile toparlanmana yardimci olur. siz boyle olunca ben cok uzuluyorum kizlar yaaa yapmayin guclu olunnn azcik silkelenin toparlanin yapanlar nasil yapmis elbek sizde basarirsiniz hemen yenilgiyi kabul edip pes etmeyin yaaa.. bakin bana beni ornek alin delirin cildirin ama guzel seylerde olsun cesaretinizi kaybetmeyin