tesekkur ederim meralim bu mesaj bilesoylediklerin kendimi daha da iyi hissetmeme neden oldutesekkur ederim kelimelerin sihiri iste beni de sardiii
ben cocuklari icin cok cok iyi olmasi gereken guclu bir anneyim
bugun iki cocukla plaja gittim cocuklari buyuk bir arkadasim var sana yardim ederim gel dedi ben de gittim iki gundur gecmeyen basagrim gecti resmen rahatladim aytes sekerleme yapip baska uyumasa da nartan ogle uykusuna yatti birseyler atistirdi rahat anne stresinden uzak bir gun iyi geldi... surekli cocuklarimin yuk oldugunu bilmek stres yapiyor ben de birikip su an iki cocugu da dusa soktum ben de dus aldim aytes biraz durabilse yemek bile yaprim ama o kadarina izin yok nartan da onunla ilgilenen kmse yok anne kucagi hep dolu bunalima giriyor yapmadigi seyler yapiyor....
kizlar surati tup patlamis gibi olan sutbeyazi oglum aytes ti iyi sukur surati bugun kuvvetli bir gunes kremi aldim surdum...
mutluyum mutlluuuuuu mutluuuuuuu bizim kizlar nasil acep????
guzel gonullu guzel yuzlu arkadasim annenleri fazla kafana takma sen onlari oldugu gibi kabul etmeye calis fazla beklenti icine girme rahatlarsin. insan birilerinden beklenti icine giriyorsa ve karsiliginida gormuyorsa cok uzulup yipraniyor buna sebeb once allaha sonra kendine guven gerisini koyver gitsin.. sanirim onlarda kendi ailelerinden fazla sevgi gormemisler buda onlarin sucu degil iste ne almislarsa onu veriyorlar.. eski topraklar bazen ne yazikki boyle olabiliyor napican anne baba iste atsan atilmaz satsan satilmaz..... kendi derdine dermani ni bulmussun iste bak ne guzel. dermanin cocuklarini yuk olarak gormemekte. onlari artik etin tirnagin gibi oldugunu dusunmek ve onlarlada herseyi basarabilecegine inanmak...varsin bir iki sene kendine ayirma ilgilenme sadece onlara teslim ol sonra zaten kendine cok vaktin kalacak. bu kalabalik duruma aslinda bizde alisamiyoruz ilk basta kabullenemiyoruz yanliz bir hayattan cogul ve cok sorumlu hayat agir geliyor ama bunun ustesinden sadece ve sadece kabullenmek geliyor. ondan sonra hersey rayina oturuyor merak etme . ben bu sekilde dusunuyorum yoksa benim icinde cok zor olurdu tek basina cocuk bakmak. her istedigimde birakabilecegim kimsem yok biliyorsunki ama olsun kapi gibiyim herseye yeterim deyip ayakta kalmaya calisiyorum