Nagihancigim eymen ne kadar mutludur anane dede ohhh ohhhis gibi de bakılıyor daha ne istesin bidik.... Sen de mutlusun tabi ne guzel canım ....
Yine mı demeyin lutfen ama anlatmam lazim nartan in aşağıya birseyler atma donemi su an biliyorum hepsi donemsel oluyormuş boyle tabi ananesi çok kızıp ellerine vuruyor anne yapma vurmayı da öğrendi zaten ornek olma sen de vurursan cocuktan ne farkın kalır dedim dun bugün yine hangi ekinler attın deyip eline vuruyor .... Beni hic dinlemiyor ben sizi boyle yetiştirdim diyor... Sizin anneleriniz boyle seylervyapiyor mü??? Bu dz mı bana hascbirsey kizlar ... Boyle vurarak egitim olmaz ki ??? İyice arsiz olur ben de deim ki aşağı birsey atarsa cocuğun eline vurmak yerine bana söyle ben inip alırım atlabdeve degil.... Hic o kadar da anlayissiz ve sabırsız olmadım ogluma karsı ve hic te öyle şımarık bir cocukta degil....
valla nagisi bende kiskandim nurancigim. ne guzel anasi babasi yaninda hasret gideriyolar bide eymene fistik gibi bakiliyor kiskanmayimda napayim ayol

mide bulantisi kiz belirtisi demissin canim insallah bu gun ablama dedim kiz olursa dogumdan sonra baglattiricam kendimi yok gene erkek olursa kupa kizini bulana kadar devam :)))) ablam delisin kziim sen bune cesaret diyor al benimkini vereyim dedi yokkk senin son numara uc cocuga esit bana fazla gelir almiyim kalsin dedim :)) ehh seninki gibi olursa bende dogururum tabi pes pese diyor ama genede allah isteyenlere versin demi