2009 Kasm Anneleri

Nagihancigim eymen ne kadar mutludur anane dede ohhh ohhhis gibi de bakılıyor daha ne istesin bidik.... Sen de mutlusun tabi ne guzel canım ....

Yine mı demeyin lutfen ama anlatmam lazim nartan in aşağıya birseyler atma donemi su an biliyorum hepsi donemsel oluyormuş boyle tabi ananesi çok kızıp ellerine vuruyor anne yapma vurmayı da öğrendi zaten ornek olma sen de vurursan cocuktan ne farkın kalır dedim dun bugün yine hangi ekinler attın deyip eline vuruyor .... Beni hic dinlemiyor ben sizi boyle yetiştirdim diyor... Sizin anneleriniz boyle seylervyapiyor mü??? Bu dz mı bana hascbirsey kizlar ... Boyle vurarak egitim olmaz ki ??? İyice arsiz olur ben de deim ki aşağı birsey atarsa cocuğun eline vurmak yerine bana söyle ben inip alırım atlabdeve degil.... Hic o kadar da anlayissiz ve sabırsız olmadım ogluma karsı ve hic te öyle şımarık bir cocukta degil....

valla nagisi bende kiskandim nurancigim. ne guzel anasi babasi yaninda hasret gideriyolar bide eymene fistik gibi bakiliyor kiskanmayimda napayim ayol :P benimki taaa nerde seninkide yaninda ama uzak gel anam gel biz basbasa verip birlikte buyutelim cocuklarimizi :))) cnaim sIKma kendini bu kadar yaa alt ust bi araba yapilir allah buyuk belalardan korusun. nazarlik de gec yeni arabalarda genelde boyle denirde altina siginilir sende caktirma iste nazarlik de..annene soyle bir daha sakin elinie vurmasin cocugun. cok oldu bir yerde duydum yada okudum unuttum (ama asil yerler sabit kaliyor aklimda) el ustundeki beyne giden damarlara denk gelirse allah korusun felc kalma ihtimali oluyormus. bir ara ben acemilik donemimde mircana yapiyordumda sonra cok pisman oldum bir daha asla yapmadim. ya olursa diye.. terbiye amacli hafif bir sekilde poposuna vurulabilir mis ama daha cok arkasini toplamak yerine ona gorevler vermek veya yapmamasi gerektigini anlatmak daha iyi sonuclar veriyormus. anlamaz deyip vurmakta cozum degil ama cok sabir gerektirir cokk valla ben bazen popise vuruyorum buyuk seylerde benden beklemedigi icin hic bayagi bi etkileniyor bi daha yapmiyor :)

mide bulantisi kiz belirtisi demissin canim insallah bu gun ablama dedim kiz olursa dogumdan sonra baglattiricam kendimi yok gene erkek olursa kupa kizini bulana kadar devam :)))) ablam delisin kziim sen bune cesaret diyor al benimkini vereyim dedi yokkk senin son numara uc cocuga esit bana fazla gelir almiyim kalsin dedim :)) ehh seninki gibi olursa bende dogururum tabi pes pese diyor ama genede allah isteyenlere versin demi

meralcigim bi ara pc ye biseyler oldu dogru duzgun yazamadim snein cevaplarda arada kaynadi kusuruma bakma canim. arkadasini okudugumdan beri aklimda nasil istiyor yaniyordur simdi bir evlat icin tahmin edebiliyorum. rabbim en kisa zamanda en hayirlisindan ona gonlune gore bir evlat verir insallah. aslinda istemek cileleride beraberinde getirir derler ama olsun biz onun adina dua edelim o herseyi rabbime biraksin.

meralcigim bi ara pc ye biseyler oldu dogru duzgun yazamadim snein cevaplarda arada kaynadi kusuruma bakma canim. arkadasini okudugumdan beri aklimda nasil istiyor yaniyordur simdi bir evlat icin tahmin edebiliyorum. rabbim en kisa zamanda en hayirlisindan ona gonlune gore bir evlat verir insallah. aslinda istemek cileleride beraberinde getirir derler ama olsun biz onun adina dua edelim o herseyi rabbime biraksin.

şebnemcim onemlı değil canım ya tahmin ettim.aynı şeyleri yaşıyorum servisede goturemedim pc yı.haftaya bu sorunu hallletmem lazım yoksa çıldıracağım.yazmayı bırak birseyler bile okuyamıyorum:((:84:

nurancım,ellere vurulmamalı şebnemin dediği gibi bende duydum allah korusun felce sebep olabiliyormuş.sen açıklayınca neden vurulmaması gerektığını eminim vurmayacaktır.yazdıklarımın seni mutlu etmesine sevindim.guçlu annelerim benim,kendinize iyi bakın,opyorum....:54::54::54:

hayırlı ramazanlar arkadaşlar yine been :) karabatak gibiyim ya hep sizinle olmak istiyorum ama sadece yazdıklarınızı okumaya yetiyo zamanım yoksa ben hep buralardayım.. size son havadislerimi vereyim yawrum nihayet kreşe alıştı şimdilik çok mutlu çok şükür umarım ilerde bir sorun açmaz psikolojisine.. şarkı öğrenmeye, anne gel, baba kalk, dayı git, abi gitti gibi ikili cümleler kurmaya başladı.. herşey yolunda çok şükür geçen hafta ağzında aftlar çıktı doktorun yanlış teşhisiyle antibiyotik sıcak çorba vermeye çalıştım yawruma ama 1 gün sonra başka doktora götürerek yanlıştan döndüm çok şükür 1 günde kendine geldi bu ara salgın mı var anlamadım.. çocukların çoğunda aft çıkıyo :( he bu arada 26 ağustosta oğlumun pipisini kesitrmeye karar verdim idrar yolu enfeksiyonu geçirdi geçen ay erkeklerde olmaması gerekliymiş tekrar tekrarlamadan azcık ucundan kestircez bakalım hayırlısı.. hepinizin Allah yardımcısı olsun..

sen arada uğra,oğuzdan haberler ver bize yeter canım:))ne guzel kreş işe yaramış cumlelere bile başlanmiş,bundan sonrası çorap sokugu gibi gelir inş.
hadi bakalım sunnet de oluyormuş minik adam,hayırlı olsun şimdiden...

şebnem sen hamileyım dedin ya o zaman kız diye geçmişti içimden nedense.hayırlısı olsun allah gonlune gore versin ...
çin takvimişni biliyormusun son adet gununle yaşının karşılaştırıldığı tablo var bebeğin cinsiyeti çıkıyor.bizde tutmuştu. hatta dr ilk 7 ay kız dediğinde tablo erkek diyordu.sonrada erkekım çıktı işte:)))bir bak o tabloya bakalım ne çıkacakkkk...

ahanda boyle minik minik yazıyorum her an pc kapanır diye,vahim hallerdeyımmm..

deryaaaa geçmiş olsun,yıne hastalık:(((((

iyi yapmissin canim sen de birseyler yiyebilirsen daha cabuk toparlanirsin en azindan zorla da olsa yemeye calis... cagan aksam 9.30 da mi uyandi bidik yaaa naptin gece merak ettim sabah ta ugramadin...

offf nurancım hiç sorma canım bende hiç düzelme yok ilaçları kullanmama rağmen çağanda o gece 1 de babası tarafından uyutuldu tabi ben hasta olunca çocuğunda uyku düzeni mahvoldu dün eşim izin aldı o baktı bize akşama doğru biraz iyiydim ama gece yine ateşlendim şu andada boğazlarım çok kötü..
sen nasılsın canım ?nartan va aytes nasıl biraz seni üzüyolar galiba vallaha canım çağanda öyleydi bende çok çektim ağlamaktan bıkmıştım hiç susmuyodu hiç bişey memnun etmiyodu gerçi hala öylede

slm kızlar sıcaklar ve hastalıklarla uğraşan herkese geçmiş olsun diyorum
nurancım bu arada bakıcın ne zaman gelecek inan hem sana hem kuzularına üzülüyorum :(
derya çok geçmiş olsun şebo efe kreşe nasıl tepki verecek bakalım bende eymeni gönderirim belki
bizde ev kalabalık eymen çıldırık hep anne anne deli ediyo beni yemek yap bulaşık hadi baştan bir daha sahur derken uykusuzluktan ölüyorum annemle babam dün iftar sonrası eymeni dışarı çıkardılar ooo görseniz 22:20 de aramasam gelmicekler bir geldi hergün banyo diye ağlayan çocuk banyo istemiiii süt getiiii diyo :)yatağa yattı pestil gibi sütü içti sızdı bende annemlerle iki sohbet etme fırsatı buldum çok şükür ama hep dışarda olmak istiyo dün her çişte annem altını yıkamış 1 günde poposu toparladı az önce aradı bonya yapmış uyuyacakmış ah annem ah ne güzel bakıyo akşam gittim üstü başı tertemiz eli yüzü mis gibi kaynanam bakıyo ama işte öylesine

sağol nagihancım ..
eee herkes anne gibi olmuyo annen daha bi içten bakıyodur bence..bu 2 yaş sendromu bi bitseydi hem hastalık hem hırçınlık ben kaldıramıyorum vallahii..akşam geç yat gece kalk tekrar yat yemek hazırla geri topla derken hiç halimiz kalmıyo tabi canım sen bide çalışıyosun o dahada zor ALLAH yardımcımız olsun..ohh eymende gezmiş ananesiyle sonra yatmışş sizde iki laf etmeye fırsat bulmuşsunuz çok iyi olmuş canım senin içinde anne bi başka yaaaaa

gercekten karabatak gibisin sen bi bakiyorum yazilarin arasindan ceeeeeeeeee diyosun sonra yok oluyorsun :))) ama olsun sen gene ara sira ugra haberler ver.. ne guzel azcik ucundan aldiriyormussunuz hadi hayirlisi insallah sorunsuz atlatirsiniz bu donemide. darisi basimiza bende cok istiyorum ama bakalim ne zamana kismet.....

efe mircani goturdugumde her sabah kalmak istiyor ama is ciddiye binince bakalim napicak bende merak ediyorum :) pazartesi gunu basliyor sukur yer varmista abisiyle ayni yere gitdecek. aslinda eve uzak her gun gidip gelmek bunaltiyor ama napalim bunada sukur diyorum. okulda o tarafta yolumun ustunde olursa cok iyi olacak giderken birakir donerken alirim diyorum ama bakalim.. dun cok kotuydum yaa mide bulantisi bas donmesi acayip oldum..aslinda simdi bile midem bulaniyor digerlerinde boyle kotu olmamistim noldu boyle anlamadim yas ilerledikce hamilelikte degisti :)) uff disardan bi koku geliyoki sorma yemek kokusu ama alt ust etti midemi... bak sana ne dicem bence hemen yap sen ikinciyi hic beklme gercekten bir yas bile olsa gecince seneler vucut kaldirmiyor agirlasiyo hamilelik. ben bunu gordum daha ilk ayda sonralari nolucak halim bilmiyorum... heyyyy diger kizlarrr sizde beklemeyin hemen yapinnnnnnnnnnn demisti dersiniz sonraaaaaaa
oo sebocum bulantıların başlamış zor günler seni bekliyo ama inş kolay atlatırsın ..kız ben çağanda çok kötüydüm yaşla ilgisi yok bence her hamilelik farklı oluyoya bazen giyorum bi ikinci olsa oda kız olsa belki düşünürdüm ama kız olacağı ne malum diyorum ...çağandan bi tane daha istemiyorum çete çete...

Sebnemcigim bu mide bulantili haller kız hamilelegimde daha çok görülürmüş diye biliyorum hadi hayırlısı....

Ya ben burada hep guzel seyler paylaşmak istiyorum ama hayat öyle degil ki butun gün başardığı aytesin ağlamaları ile bogustuktan sonra eve gideyim de kendi yatağımda bari rahat yatayım dedim park yerinde arabanın tamponunu fema halde çizdim zaten agriyan ksfam oldu mü bir dunya offff yani offf araba da daga yeni iki araba koltuğu sığmıyor diye guzel olan arabamızı değiştirip buyuk birsey almıştık.... Diger iki arabamızın kılına bile zarar vermemiştim uzuldum.... Simdi uyuyp yarıma ve diger butun gunlerde de size guzel haberler yazmak istiyorum o kadar ....
M

geçmiş olsun nurancımm cana gelmesinde canım mala gelsin tekk.biraz streslisin bu aralar baş ağrındanda o yüzdendir bi dra gitsen canım bunun için

Nagihancigim eymen ne kadar mutludur anane dede ohhh ohhhis gibi de bakılıyor daha ne istesin bidik.... Sen de mutlusun tabi ne guzel canım ....

Yine mı demeyin lutfen ama anlatmam lazim nartan in aşağıya birseyler atma donemi su an biliyorum hepsi donemsel oluyormuş boyle tabi ananesi çok kızıp ellerine vuruyor anne yapma vurmayı da öğrendi zaten ornek olma sen de vurursan cocuktan ne farkın kalır dedim dun bugün yine hangi ekinler attın deyip eline vuruyor .... Beni hic dinlemiyor ben sizi boyle yetiştirdim diyor... Sizin anneleriniz boyle seylervyapiyor mü??? Bu dz mı bana hascbirsey kizlar ... Boyle vurarak egitim olmaz ki ??? İyice arsiz olur ben de deim ki aşağı birsey atarsa cocuğun eline vurmak yerine bana söyle ben inip alırım atlabdeve degil.... Hic o kadar da anlayissiz ve sabırsız olmadım ogluma karsı ve hic te öyle şımarık bir cocukta degil....

nurancım benim annemler vurmaz çağan evi dağıtır yerle bir eder bide üstüne döver annemi ısırır ama annem kıyamaz aslaaa..bi kere ben kızdım çok sinirliydimki bana kızdıı vallaha bidaha karışmam ben döverim seni dedi..annene neden zor geliyo torununa bakmak anlayamıyorum canım .bizimkiler illaki çağanı burda bırak bizimle kalsın gidin siz bidaha yapın gibi laflar söylüyolar yani çağana çok düşkünler .
ya bu arada nurancım sen böyle dert yanmışken bende derdimi anlatayım çağanda çok huysuz çok vuruyo,ısırıyo,saç yoluyo kimseye rahat vermiyo çok hırçınlaştı ve düzelmiyoo artk insanlardan utanır oldum ne yapacağımı bilemiyorum ..

ahanda boyle minik minik yazıyorum her an pc kapanır diye,vahim hallerdeyımmm..

deryaaaa geçmiş olsun,yıne hastalık:(((((

sağol meralcim evet yine hastalık ne yazıkki bu aralar çok iyi haberlerim yok bende iyi değilim çünkü ama bıktım inanki bide herşey bana bakıyo evde her dkka kim gelip bakacak bana,çağana bi gün annem geldi,dün eşim izin aldım eee bugün yine kötüyüm anneminde kendine göre işleri oluyoo bide gelince çok kalamıyo off ilaçlarımıda düzenli alıyorum ama hiç düzelme yok bu defa bayağı kötü yakalmışım anlayacağınız

gercekten karabatak gibisin sen bi bakiyorum yazilarin arasindan ceeeeeeeeee diyosun sonra yok oluyorsun :))) ama olsun sen gene ara sira ugra haberler ver.. ne guzel azcik ucundan aldiriyormussunuz hadi hayirlisi insallah sorunsuz atlatirsiniz bu donemide. darisi basimiza bende cok istiyorum ama bakalim ne zamana kismet.....

efe mircani goturdugumde her sabah kalmak istiyor ama is ciddiye binince bakalim napicak bende merak ediyorum :) pazartesi gunu basliyor sukur yer varmista abisiyle ayni yere gitdecek. aslinda eve uzak her gun gidip gelmek bunaltiyor ama napalim bunada sukur diyorum. okulda o tarafta yolumun ustunde olursa cok iyi olacak giderken birakir donerken alirim diyorum ama bakalim.. dun cok kotuydum yaa mide bulantisi bas donmesi acayip oldum..aslinda simdi bile midem bulaniyor digerlerinde boyle kotu olmamistim noldu boyle anlamadim yas ilerledikce hamilelikte degisti :)) uff disardan bi koku geliyoki sorma yemek kokusu ama alt ust etti midemi... bak sana ne dicem bence hemen yap sen ikinciyi hic beklme gercekten bir yas bile olsa gecince seneler vucut kaldirmiyor agirlasiyo hamilelik. ben bunu gordum daha ilk ayda sonralari nolucak halim bilmiyorum... heyyyy diger kizlarrr sizde beklemeyin hemen yapinnnnnnnnnnn demisti dersiniz sonraaaaaaa

ay anladığım kadarıyla hamilesin hayırlı olsun bende çok istiyorum kalabalık bir aile olmayı ama daha bir tanede perişan oldum :)) ikinciyi o 5 yaşına gelsin öyle düşünüyorum ama hayırlısı bakalım. İş, eş, çocuk, ev hepsi bir araya gelince sabah 7 akşam 11 bana dinlenmek yok şimdilik isyanlardayım ama herşeyin hayırlısı olsun senin adına gerçekten çok sevindim ya ne güsell 3. geliyo sanırım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

valla nagisi bende kiskandim nurancigim. ne guzel anasi babasi yaninda hasret gideriyolar bide eymene fistik gibi bakiliyor kiskanmayimda napayim ayol :P benimki taaa nerde seninkide yaninda ama uzak gel anam gel biz basbasa verip birlikte buyutelim cocuklarimizi :))) cnaim sIKma kendini bu kadar yaa alt ust bi araba yapilir allah buyuk belalardan korusun. nazarlik de gec yeni arabalarda genelde boyle denirde altina siginilir sende caktirma iste nazarlik de..annene soyle bir daha sakin elinie vurmasin cocugun. cok oldu bir yerde duydum yada okudum unuttum (ama asil yerler sabit kaliyor aklimda) el ustundeki beyne giden damarlara denk gelirse allah korusun felc kalma ihtimali oluyormus. bir ara ben acemilik donemimde mircana yapiyordumda sonra cok pisman oldum bir daha asla yapmadim. ya olursa diye.. terbiye amacli hafif bir sekilde poposuna vurulabilir mis ama daha cok arkasini toplamak yerine ona gorevler vermek veya yapmamasi gerektigini anlatmak daha iyi sonuclar veriyormus. anlamaz deyip vurmakta cozum degil ama cok sabir gerektirir cokk valla ben bazen popise vuruyorum buyuk seylerde benden beklemedigi icin hic bayagi bi etkileniyor bi daha yapmiyor :)

mide bulantisi kiz belirtisi demissin canim insallah bu gun ablama dedim kiz olursa dogumdan sonra baglattiricam kendimi yok gene erkek olursa kupa kizini bulana kadar devam :)))) ablam delisin kziim sen bune cesaret diyor al benimkini vereyim dedi yokkk senin son numara uc cocuga esit bana fazla gelir almiyim kalsin dedim :)) ehh seninki gibi olursa bende dogururum tabi pes pese diyor ama genede allah isteyenlere versin demi

vallahi aklımdan geçenleri yazmışsın bende kız çocuklara bayılıyorum hala bi mağazaya gittiğimizde direk kız çocuk reyonuna gidiyorum bunu bilen arkadaşlarım inş. Allah ikinciyi kız nasip eder diyor bende senin gibi olmazsa kız olana kadar yapmaya devam diyorum :)) Allah herkesin gönlüne göre versin...

sen arada uğra,oğuzdan haberler ver bize yeter canım:))ne guzel kreş işe yaramış cumlelere bile başlanmiş,bundan sonrası çorap sokugu gibi gelir inş.
hadi bakalım sunnet de oluyormuş minik adam,hayırlı olsun şimdiden...

yawrumun minik bi bamyası vardı oda gidecek şimdi ama herşeyin hayırlısı olsun bundada bi hayır vardır bi çok şey isteğim dışında gelişiyo ama sonucuna bakıyorum iyiki böyle olmuş diyorum herşeyin hayırlısı olsun inş. darısı hepinizin başına..

yawrumun minik bi bamyası vardı oda gidecek şimdi ama herşeyin hayırlısı olsun bundada bi hayır vardır bi çok şey isteğim dışında gelişiyo ama sonucuna bakıyorum iyiki böyle olmuş diyorum herşeyin hayırlısı olsun inş. darısı hepinizin başına..

2 yaşından once olması daha iyi bence birsey hatırlamayacak.birde 2 yaşla 6 yaş arası yapılmasını onermiyorlar belkı bu aradakı dilimde enjeksiyon yuzunden falan yaptırmak zorunda kalacaktınız.boylesi daha iyi olacak için rahat olsun.mert'inde gitti ucundan acık.ilk bir kaçgun zor oluyor sonra geçiyor hemencicik...:21::21:

slm kızlar nasılsınız?ben çağanı uyuttum geldim bişeyler yiyip ilaçlarımı almam lazım antibiyotiğin saati geçtii ya off çağan beni çok yoruyo hasta hastaaa
ha bu arada meralcim akşam çağan benim tlf oynarken sana boş msj göndermiş canım kusura bakma haber veremedim sanada

derya naberrr?dun aşkam 3 boş mesaj gondermişsin az once gordum,yanlışlıkla falan mı oldu,anlamadım birşey:44::44:

canım şimdiden hayırlı olsun bamyanız:1::1:bizdede öyle bi sorun var hemde bayağı büyük çağan kimi bulsa ayaklarından tutuyo pipisini yere sürtüyo kaşındığından krem kullandım geçmedi bakalım eşimle bi sonuca varamadık dr 12 sne kadar müsaitmiş 12nde izne çıkıyomuş 15 gün ee 15 gün sonundada bayram bende bayram arası yaptırmak istemiyorum

Back
X