2009 Kasm Anneleri

AnnemBirMelek, cerin, dilmuh, gurbetyaren, mart09, sgumus, unique öptüm hepinizi oğlanlara kızlara iyi bakın tamammı iyiki varsınız şahsen tanışmasakta birbirimize verdiğimiz destek çok önemli bence insan en yakınlarından bulamıyo bunu çoğu kez hepinizi seviyorumm muccuuukkka.s.

bende seni öptüm canım.sende iyi bak kendine ve bebişe emi.bende seviyorum sizi:1hug:

AnnemBirMelek, cerin, dilmuh, gurbetyaren, mart09, sgumus, unique öptüm hepinizi oğlanlara kızlara iyi bakın tamammı iyiki varsınız şahsen tanışmasakta birbirimize verdiğimiz destek çok önemli bence insan en yakınlarından bulamıyo bunu çoğu kez hepinizi seviyorumm muccuuukkka.s.

ayy canım çok tatlısın okuyunca ağlıcaktım yaa gercekten senağlamaben bile yakınlarımla bile paylaşamadıklarımı paylaşamıyorum sizleri çok özlüyorum bir gün girmeyınce.iyi ki sende varsın ebisce,iyi ki hepiniz varsınız kızlarr bende hepinizi çokk seviyorummhihoyyyt

2373.jpg

kızlar bu resim nasıl çıktı bilmiyorum ama... nazlım sakın yanlış anlama canım senı asla kırmak istemem herseyı Rabbım bılır sadece duarım hepimiz için.iyi düşünelım hersey güzel olacak canımmm...

bebişko yaaaa ne şiwin şeyler bunlarr maşallahh ay durun ya yavruşumu ösledümmm kalkıp fotosuna bakem bareee :))naniknanik

Herkese merhabaaaa,
Nazlımmmmm lütfen kendini böyle seyler için üzme, bu tarz seylere inanıp hem kendini hemde bebişini yıpratma. ınsallah Allahın izniyle hepimiz saglıklı bebişlerimizi alırız kucaklarımıza....

Ben bugün izinli oldugum işime gittim herkese yaydım hamile oldugumu, artık herkes sahalardan 1 yılı askın bir süre daha uzak kalacagımı anlamış oldukaydirigubbakcemile3

Dönüştede, bugünün pazarı olduğu için pazarı gezdim. Ve günlerdir sırf bebişe ilk ne alıcam krizi yasadığım için bebişime 2 tane body aldım hemide en ucuzundan, çünkü kendi kendime böyle batıl seyler yapmaktan hiç hoslanmıyorum, yok su bana uğur getirir, yok bu süs benim için cok degerlidir gibi seylerden hayatım boyunca kactım şimdi baktımki yine ilk nereden alırsam bebiş hayat boyu oradan giyinir takıntısına kapılmış gibiydim ki bu hamlemle bu inancımı kendim tüketmiş oldum.

Allah izin verir paramız olursa en güzellerini alırız paramız olmazsa en ucuzlarını alırız, ne giydikleri değil, sağlıkları, huzurları, kaderleri önemli. Onlar hep güzel olsun inşallah...

2373.jpg

kızlar bu resim nasıl çıktı bilmiyorum ama... nazlım sakın yanlış anlama canım senı asla kırmak istemem herseyı Rabbım bılır sadece duarım hepimiz için.iyi düşünelım hersey güzel olacak canımmm...

Bitanem neden kırılayımki ben anlamadım fisfisfis Kesinlikle herşeyin en iyisini Allah bilir bu konuda hemfikiriz ve kesinlikle herşey çok güzel olucak..YA tatlı tatlı yazdıklarınıza bakıyorum birtanem nede tatlı çıkmışlar ultrasondada Allaha emanet hepsi:nazar::nazar:Şeniz

ANNEMBıRMELEK canım o ne şeker şey öle ooooyyy maşallah kız bunnar yarın öbürgün büyüyüp okular bitirip evlenip ana baba olceklersenağlama

Bitanem neden kırılayımki ben anlamadım fisfisfis Kesinlikle herşeyin en iyisini Allah bilir bu konuda hemfikiriz ve kesinlikle herşey çok güzel olucak..YA tatlı tatlı yazdıklarınıza bakıyorum birtanem nede tatlı çıkmışlar ultrasondada Allaha emanet hepsi:nazar::nazar:Şeniz

hamişiz ya hassas olabiliriz yaa hiçbirinizi kırmayı asla istemem de farketmeden yazdığım msjla kırdıysam die düşündüm canım ondan çok değerlisiniz benım için hepiniz ondan gercekten,yürekten canım...:1hug:

Herkese merhabaaaa,
Nazlımmmmm lütfen kendini böyle seyler için üzme, bu tarz seylere inanıp hem kendini hemde bebişini yıpratma. İnsallah Allahın izniyle hepimiz saglıklı bebişlerimizi alırız kucaklarımıza....

Ben bugün izinli oldugum işime gittim herkese yaydım hamile oldugumu, artık herkes sahalardan 1 yılı askın bir süre daha uzak kalacagımı anlamış oldukaydirigubbakcemile3

Dönüştede, bugünün pazarı olduğu için pazarı gezdim. Ve günlerdir sırf bebişe ilk ne alıcam krizi yasadığım için bebişime 2 tane body aldım hemide en ucuzundan, çünkü kendi kendime böyle batıl seyler yapmaktan hiç hoslanmıyorum, yok su bana uğur getirir, yok bu süs benim için cok degerlidir gibi seylerden hayatım boyunca kactım şimdi baktımki yine ilk nereden alırsam bebiş hayat boyu oradan giyinir takıntısına kapılmış gibiydim ki bu hamlemle bu inancımı kendim tüketmiş oldum.

Allah izin verir paramız olursa en güzellerini alırız paramız olmazsa en ucuzlarını alırız, ne giydikleri değil, sağlıkları, huzurları, kaderleri önemli. Onlar hep güzel olsun inşallah...

Ahh canımmmm aldın demek ilk giysilerini Allahım yaa yerim ben onu o giysilerin içinde çok iyi yapmışsın annesi nasip olsun güzel sonuçlar alalım teyzesi bizde gidip birşeyler alacağız bebişimize :Saruboceq::Saruboceq:Şeniz

Haklısın cnm hepiniz haklısın dedim ya büyük eşşeklik yapıp kendimide bebişide çok üzdüm ama olur arada affedin..Şimdi süperim yaa baksana hepiniz güzel haberler getirdiniz nasılo mutlu olmam birde bizde iyiyiz şükür ara ara bulantım ve çıkarmak dışında benimde bir sorunum yok inşallahta olmayacakkkk yerimseniben :Saruboceq::Saruboceq:

hamişiz ya hassas olabiliriz yaa hiçbirinizi kırmayı asla istemem de farketmeden yazdığım msjla kırdıysam die düşündüm canım ondan çok değerlisiniz benım için hepiniz ondan gercekten,yürekten canım...:1hug:

Yok ben ikili test harici hiçç kimseye hiç birşeye kırgın değilim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Sizler bugün Canımdınız bütün morali gücü sizlerden topladım bugün ben ve yaptığım hatayı kabul edip oturdum dua ettim Allaha :Saruboceq::Saruboceq:

annem bir melek canım gözün aydın ne güzel gördün bebişi haftaya ben gidiyom hem ikili hemde kontrol için bişey sorucam ikili için ücret ödedinizmi????

Herkese merhabaaaa,
Nazlımmmmm lütfen kendini böyle seyler için üzme, bu tarz seylere inanıp hem kendini hemde bebişini yıpratma. İnsallah Allahın izniyle hepimiz saglıklı bebişlerimizi alırız kucaklarımıza....

mrb mart cınııımm ohh herkeşler duysunnn :CüvCüv: olduğunu :))

bu arada şu kıyafet konusunda çok haklısın takıntı haline getirmemek lazım bi tanıdık vardı amerikada yaşıyo allahım bebişin herşeyine o kadarrrrrr önem veriyolardıki herşey marka herşey kalite herşey % 100 pamuklu orjinal vs. olcak diye hatta türkiyeden gelen hediyeleri falan hiç kullanmadılar aa bu çorapta % bilmem kaç oranında pamuklu diil olmas falan abarttılar yane allahım sen koru bak şimdi çocuk sonradan özürlü oldu hemde ciddi yani sen naparsan yap fanusa bile koysan pamuklara sarsan olacak olan oluyo o yüzden abartmamak lazım tabii ki de en iyisini istemek hakkımız ve en güzeli ama herşeyin bi sınırı varr....
Afrikada çocuklar açlıktan ölürken bir yudum yemeğe muhtaçken bu kadar bencil olamayız dimi senağlama

Herkese merhabaaaa,
Nazlımmmmm lütfen kendini böyle seyler için üzme, bu tarz seylere inanıp hem kendini hemde bebişini yıpratma. ınsallah Allahın izniyle hepimiz saglıklı bebişlerimizi alırız kucaklarımıza....

güle güle güzel günlerde giysin bebeişin.ben bebekle ilgili kıyafet veya beşik fln suan bakmıyorum.bılıyorum tutamayıp saldırırım bi kaç parca bişi alırım diye.ama cinsiyetini öğreneyım çıtçıtlı badi ve çorap alcam o minik çoraplara çok özenirim hep.ondan sonra 7.aydan sonra artıkın...paramı biriktireyım bebiş için
canım yaa ne derler bebeğe ne yedirsen sevap ne giydirirsen haram mı derler.sağlıklı olsunda bebişlerimiz elbette herseyın en iyisini yapmaya çalışıcaza kendimize göre...CERıNin dediklerine %100 katılıyorum tatlım.eskiler nasıl büyütmüş çoçuklarını bizim çoçuklarımız çok şanslı olacak..herseye şükretmek lazım...

Son düzenleme:
annem bir melek canım gözün aydın ne güzel gördün bebişi haftaya ben gidiyom hem ikili hemde kontrol için bişey sorucam ikili için ücret ödedinizmi????

ben öğretmen olduğum için herhalde hiç para almadılar ki özel hasteneye gidiyorum. gerçi ben urfadayım ve burada özel hastene çok fazla belki de ondan almıyorlardır rekabet yani. ama sanırım 90-100 arası

cınım ben özele gidiom sigortalı olarak 100 lira bayıldım :) ama bende ikili testin yanı sıra ekstra testler falan da vardı guatr ve uyuşmazlıkla ilgili falan testlerde vardı

güle güle güzel günlerde giysin bebeişin.ben bebekle ilgili kıyafet veya beşik fln suan bakmıyorum.bılıyorum tutamayıp saldırırım bi kaç parca bişi alırım diye.ama cinsiyetini öğreneyım çıtçıtlı badi ve çorap alcam o minik çoraplara çok özenirim hep.ondan sonra 7.aydan sonra artıkın...paramı biriktireyım bebiş için
canım yaa ne derler bebeğe ne yedirsen sevap ne giydirirsen haram mı derler.sağlıklı olsunda bebişlerimiz elbette herseyın en iyisini yapmaya çalışıcaza kendimize göre...CERİNin dediklerine %100 katılıyorum tatlım.eskiler nasıl büyütmüş çoçuklarını bizim çoçuklarımız çok şanslı olacak..herseye şükretmek lazım...

Valla bende burada yasıyo olsam belki hiçbirsey almazdım ama bir daha ağustosta gelecegim tatil için, eylülde 1 aylığına işe gidecegim yani alısveriş için son 1 ayda kosturmam gerekecek benneyaptımki
Birde su var tabii, simdi aldığımız seyler ancak yazlık olabiliyo oysaki bizim bebişler tamda kış bebekleri olacak. O yüzden alısverişte çok mantıklı değil tabii...
Bu arada bu kadar konustum bebişimin varı yogu tanesi 2,5 liradan 2 body:roflol::roflol::roflol:

Valla bende burada yasıyo olsam belki hiçbirsey almazdım ama bir daha ağustosta gelecegim tatil için, eylülde 1 aylığına işe gidecegim yani alısveriş için son 1 ayda kosturmam gerekecek benneyaptımki
Birde su var tabii, simdi aldığımız seyler ancak yazlık olabiliyo oysaki bizim bebişler tamda kış bebekleri olacak. O yüzden alısverişte çok mantıklı değil tabii...
Bu arada bu kadar konustum bebişimin varı yogu tanesi 2,5 liradan 2 body:roflol::roflol::roflol:

olsun tatlımm yaa aaa bende o pazarda hep gördüğüm minik çoraplardan alcam...:tomato:

Back
X