Herkese merhabaaaa,
Nazlımmmmm lütfen kendini böyle seyler için üzme, bu tarz seylere inanıp hem kendini hemde bebişini yıpratma. İnsallah Allahın izniyle hepimiz saglıklı bebişlerimizi alırız kucaklarımıza....
Ben bugün izinli oldugum işime gittim herkese yaydım hamile oldugumu, artık herkes sahalardan 1 yılı askın bir süre daha uzak kalacagımı anlamış oldukaydirigubbakcemile3
Dönüştede, bugünün pazarı olduğu için pazarı gezdim. Ve günlerdir sırf bebişe ilk ne alıcam krizi yasadığım için bebişime 2 tane body aldım hemide en ucuzundan, çünkü kendi kendime böyle batıl seyler yapmaktan hiç hoslanmıyorum, yok su bana uğur getirir, yok bu süs benim için cok degerlidir gibi seylerden hayatım boyunca kactım şimdi baktımki yine ilk nereden alırsam bebiş hayat boyu oradan giyinir takıntısına kapılmış gibiydim ki bu hamlemle bu inancımı kendim tüketmiş oldum.
Allah izin verir paramız olursa en güzellerini alırız paramız olmazsa en ucuzlarını alırız, ne giydikleri değil, sağlıkları, huzurları, kaderleri önemli. Onlar hep güzel olsun inşallah...