selam kizlar nartan im dun yine ateslendi ilac vermeden atlatmayi denedim ama artik aksam 6 olunca ilik bir dus ve zorlaaaa agzina kalpol fistirttim yarisini icti
boyle yapmak hic mi hic hosuma gitmedi ogluma istemedigi bir seyi zorla yaptirmak;;(((( sonra ayteste ateslendi ona da zorla icirdim ayy bunlar topyekun
ilac sevmez olmuslar bir iciriyorum bir cikariyor alnina islak mendil koydurmuyor ciyak ciyak bagiriyor butun gece de aytes atesliydi yine nobetteydik 3-5 nobeti
sukur su an itibariyle iyiler bidiklarim......iki gundur okuyup yazamiyorum ki iki satir catladim valla

bakicimiz aytes e meyve suyu yediriyor ciyak ciyak
dun severek yiyor ayni meyveler bugun ciyak ciyak... bir saglik ocagina goturecegim ek gidalardan sonra kilo alimi nasil merak ediyorum...
eymen e gecmis olsun diyorum ama gecti sanirim nagihan takip edemedim ya pek aktiviteler yapilmis keyifler de iyi sanirim
meralcigim diyorum ya topigimizin arastirmadci gazetecisi meral ne guzel seyler bulmussun oyle bir de ben bakayim yapabileceklerimize....
antalya da hala sicak ama korkumdan pek disari cikarmiyorum bugunlerde ama yarin iyi olsunlar parka gidebiliriz
nurancım geçmiş olsun minik aytes de ateşlenmiş.evde biri hastaysa herkes hastaklanıyor malesef

geçsin gitsin artık şu ateş
ocakta pişen kekı merak ettim ben şimdi nasıl birsey o.duydum daha oncede hiç yapmadım,yemedimde.vaktın olduğunda yazıversende mertte nasiplense:)nete baksan tarif vardır da denenmişi daha iyidir her zaman.