günaydın,
dün akşam 19:30 da evdeydim eşim çok beğendi saçlarımı seni tanıdığım günlere dönmüşsün bende uzatayım saçlarımı dedi (ilk tanıştığımızda uzunduda )bende beğendim tabi
ben kuafördeyken baba oğlu gezmişler uzaktan kumandalı araba almışlar eymen bayıldı kapılarıma mobilyalarıma çarptıkça içim gitti ama ses etmedim dün renkli bantlarla yapıştırma yaptık ben bantları kestim eymen kartona yapıştırdı hoşunada gitti hani :)
çağana geömiş olsun denize aferin diyorum mertide öpüyorum
esincim ara ara hepimizde oluyo bitkinlik hemen toparlanırsın inş
eymen dün gece ağlayarak uyandı son bir haftadır yine uyanmalarımız başladıdün gece korktum korktum diye ağladı eşimde babacım biz burdayız anne desen hemen bakarız neden korktun biz yanındayız falan dedi sarıldı babasına uyudu ama çok ağladı üst örtmeme işi çok kötü korkup yanmıza gelince bizim üstümüzüde örttürmedi biz donduk bu çocuk nasıl üşümüyo ya :44:
aktıvitenizi en kısa zamanda uyguloamaya geçeceğim.aferin eymene sevdi bu işi...
nagihan mert'te bazı şeylerden korkuyor sonra korku korku diyor.mesele dun metroyla anneme gittim.yanımızdakı adama dokundu once.sonra adam ona bakıp,sevince.yuzune kapattı.akşam ben bu olayı babasına anlatırken dede korku dedi.yada değişikyuksek bir ses duyduğunda korku korku diyor

Son düzenleme: