2009 Kasm Anneleri

merhaba kızlar. derfat senin oğlanda daha konuşmuyodu dimi. onun için özel yaptığın aktiviteler var mı.

evet canım konuşmuyo ama özel bişey yapmıyorum yalnız bi bölüm varmış gelişimsel pediatri diye ona götürmeyi düşünüyorum canım randevu almaya çalışıyorum..senin varmı peki?

geçen sene kızım hastaydı kutlama yapamadık ama bu sene güzel bir doğumgünü yapacağım çok içimde kaldı ufak da olsa yapmak lazım

bende seninle aynıyım canım geçen sene yaptık ama kendi aramızda bu senede öyle yapabilirim

amannn boşversene mutfağı da olmayı versin sağlıklı bir aile mutlu huzurlu en güzel hediye değilmidir siz yanındasınız ya gerisi hikaye benim oğluma öyle hediyeler gelmez diyemem tek olduğu için gelir ama herkesin alım gücü var varda ben gereksiz buluyorum el kadar çocuğa ne gerek var bayramda bile az harçlık verin nasıl olsa zamanı gelince siz vermesenizde o isticek dedim

evet canım konuşmuyo ama özel bişey yapmıyorum yalnız bi bölüm varmış gelişimsel pediatri diye ona götürmeyi düşünüyorum canım randevu almaya çalışıyorum..senin varmı peki?

bolca konuşup, soru soruyorum ama ıh mıhlarla geçiştiriyor. ama bikaç gündür konuşuyormuş gibi sürekli birşeyler geveliyor....

benim oğluşum erken doğduğu için doğum günü bu cuma. geçen sene güzel bir kutlama yapmıştık ama bu sene niyeyse hiç içimden gelmiyo.
oğlum ben babası bir pasta alıp kutlarız diye düşünüyorum :97:

bolca konuşup, soru soruyorum ama ıh mıhlarla geçiştiriyor. ama bikaç gündür konuşuyormuş gibi sürekli birşeyler geveliyor....

bende çok konusuyorum soruyorum ama yok yok..ya çağanın ağzı laf dolu çok şey anlatıyo ve hiç susmuyo biz anlamıyncada kızıyo bize

suzancım senin kız konuşuyomu. neler söylüyo
bugünlerde kafama çok takıyorum (( herkese sorup fikir almaya çalışıyorum bu konuda

Kızım biraz birşeyler diyor derdini anlatıyor en çok pepee diyor mesela çok seviyor herşeyin ilk hecesini söylüyor ama hala cümle kuramıyor ben anlıyorum ama ne demek istediğini

hediye içinde öyle elbette biz alırız kızıma ne isterse ama insan ilgi sevgi bekliyor ailesinden annem doğumda geldi 5 gün kaldı gitti güya yalnız kalmaz loğusalar aman ne yapayım böyleler bu yaştan sonra düzeltemem ya :)

bende çok konusuyorum soruyorum ama yok yok..ya çağanın ağzı laf dolu çok şey anlatıyo ve hiç susmuyo biz anlamıyncada kızıyo bize

bizimkide başaldı konuşur gibi gevelemeye ama hiç mantıklı bi kelime çıkmıyo ağzından.
bi anne yaaa diyerek her işini hallediyo sıpa.
uf bi sabah kalksam onu konuşuyo bulsam :97:

kızlar aktiviteler nasıl gidiyor. bu öğlen arası oynadıklarımız: oyuncak fil ve deniz top oynadılar :))
çay kaşıklarını ve tatlı kaşıklarını büyük küçük diye ayırdık. ayakkabı bağcığına araba tekerleği geçirdik, ve ayakkabı kutusunu delip içine makarna atmaca oynadık. bugünden sonra o uyanıkken hiç tv açmayıp sadece oyun oynayalım diyorum. inş uyabilirim buna :95:

hadi bakalım canım ne güzel şeyler yapmışsınız bugün bende ayakkabı kutusunu deneyeceğim

bizimkide başaldı konuşur gibi gevelemeye ama hiç mantıklı bi kelime çıkmıyo ağzından.
bi anne yaaa diyerek her işini hallediyo sıpa.
uf bi sabah kalksam onu konuşuyo bulsam :97:

ne güzel biz de başladık ama geç kalmışım diyorum ya öğretmenim sözde hiç dünyadan bir habermişim biz kürdan tuzluk yaptık, sürpriz sepet yaptım onu çok sevdi kızım, boya aldım şimdi karalama yapıyor aktarma yapmak istedim istemedi ısrar etmedim bende şimdi parmak boya alayım diyorum elma baskısı yapalım boyalarla daha ilgili sanki Öykü

evet canım genelde öyle olurmuş. inş en yakın zamanda benim oğlumda konuşur. kurban adadık zaten. bi konuşsa konu komşu et yicez

kız sen çok takmışsın kafana çocuk hiç konusmuyo değilki evet banada hep diyorlar erkek çocuk geç konusur diye pek dert etmiyorum ya tek tük konusyo çünkü

suzan hoşgeldin...bende meral oğlum mert....aktivitelerle ilgilenmene çok sevindim birbirimizden birseyler oğreniriz:)almınanın bloğunu biliyorum bende annesi arkadaşım netten.çok guzel şeyler yapıyorlar bizde zaman zamna uyguluyoruz.son yaptıklarını yapacağız yarın...

kız sen çok takmışsın kafana çocuk hiç konusmuyo değilki evet banada hep diyorlar erkek çocuk geç konusur diye pek dert etmiyorum ya tek tük konusyo çünkü

evet biraz takıntılıyım bu konuda.
ya benim eşim şehir dışında görev yapıyo. annemler filanda yok yanımda. ne varsa oğlum. e haliyle biraz fazla düşüyorum galiba üstüne.
yani uğraşacak başka birşeeyim yok ondan heralde :)))

darksea sen çalışmıyomuydun nasıl oyun oynuyosun ki :44:

wuwwww meralcim gelmiş süper annem sende olmasan aktiviteden vs bir haber kalacaktım cnm arkadaşım

memnun oldum Meral ya ne güzel demek arkadaşsınız valla çok güzel şeyler yapıyor annesi bayılıyorum yorumda yazdım bazı yazılarına ben de elmayı denemek istiyorum yaprak toplarsak ağaç da yaparız çalışıyor anladığım kadarıyla Almina nın annesi ama ne güzel ilgileniyor ben tüm evde olmama rağmen yeni yeni başladım ama artık sıkı bir şekilde yapacağım aktivite buradan da fikir alırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…