kızkardeşim ve eşi sonunda herşeyini toplayıp kendi evlerine gitmişler annem akşamdan bu yana çok konuştuk diyor inş düzelir yarabbim bize yardım et ne olurrr
insallah canim allahim senin yuzune baksin.... hersey duzelsin....
kızkardeşim ve eşi sonunda herşeyini toplayıp kendi evlerine gitmişler annem akşamdan bu yana çok konuştuk diyor inş düzelir yarabbim bize yardım et ne olurrr
cok gecmis olsun sekerim ya umarim kis basinda boyle oldular butun kis ta son olur bu isallah bu arada ben de kirginim biraz sen de kendine dikkat et hamissin bir de pzt doktora goturecegim ikisini de....
su termal atlet ve altlardan aldik mother care den ikisine de cok hafif ince seyler ve vuct isisini koruyormus dun giydirdim uzerine de pijama umarim iyi olur cunku ikisine birer takim dunyanin parasi tuttu.... ne yapalim iyi olsunlar da onemli olan bu....
kızlar çocuklara kışın vitamin vermeyi düşünüyor musunuz. benim oğlumun direnci çok zayıf. hemen hastalanıyor.
arada bir vitamin vermeyi düşünüyorum.
geçenlerede yine hsatalanmıştı ilaçları almaya girdiğim eczane bana mr. tumee ekinezyayı önerdi . aldık kullandık onu. şimdi bide aynı firmanın vitaminini almayı düşünüyorum.
günaydın kızlarr nasılsınız?bizler iyiyiz çok şükür çağanında öksürüğü azaldı ama biraz var şu anda uyku modunda yastığını yere koydu yatıyo bu aralar ben ayağımda sallamıyorum saati geldiği zaman sütünü içiriyorum yastığını veriyorum kendi uyuyo inş hep böyle kendi uyur..
evet kızlar elimi çektim kardeşimgilden akşam yine tartışmışlar erkek kardeşimi aramışlar oda ben gelmiyorum kendiniz halledin demiş her tlf çaldığında bişeymi oldu idye tedirgin oluyoruz öylede oluyo zaten bende akşam boşansınlar bari dedim tedavi olsun diye söyledim ama kızkardeşim çok sorunlu olduğu için erkek kardeşim bu sefer hiç başedemeyiz diye söylemiş bakalım neler olacak ..
nagişim eşinede sanada çok geçmiş olsun evet salgın var canım dikkat etmek lazım ekmeği ve çağanın sütünü eşime aldırdım ben çıkmayayım dedim kış erken gelmiş çünkü çok soğuk hava..
meralcim tam yapacaktım çağan çok ağladı yaptırmadı ..
kızlar çocuklara kışın vitamin vermeyi düşünüyor musunuz. benim oğlumun direnci çok zayıf. hemen hastalanıyor.
arada bir vitamin vermeyi düşünüyorum.
geçenlerede yine hsatalanmıştı ilaçları almaya girdiğim eczane bana mr. tumee ekinezyayı önerdi . aldık kullandık onu. şimdi bide aynı firmanın vitaminini almayı düşünüyorum.
bende düşünüyorum seven seas var yarım o bitsin minadex gibi bir multıvitamin alıcam artık en iyisi hangisi ise siz neler önerirsiniz
Biraz geç farkettim ben burayı yeni geldim umarım aranıza kabul edersiniz uzun bir süre küçük bir kasabadaydık internetimiz yoktu ancak böyle güzel yerleri keşfedebiliyorum :) Geçen hafta kızım için aktivite araştırması yaparken keşfettim burayı
hoşgeldin canım biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni..
ben başlayayım istersen ismim derya 26 yaşındayım bir oğlum var adı çağan..ankarada yaşıyorum çalışmıyorum...
hoşbuldum :) benim adım suzan öykü duru isminde kızım var antalyadayız öğretmenim ama çalışmıyorum bende atanamadım çok güzelmiş kadınlar kulübü yeni yerler keşfediyorum kzımla aktivite yapmak için araştırma yapıyorum bir kaç örnek buldum bakalım onları deneyeceğim
Biraz geç farkettim ben burayı yeni geldim umarım aranıza kabul edersiniz uzun bir süre küçük bir kasabadaydık internetimiz yoktu ancak böyle güzel yerleri keşfedebiliyorum :) Geçen hafta kızım için aktivite araştırması yaparken keşfettim burayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?