2009 Kasm Anneleri

kızkardeşim ve eşi sonunda herşeyini toplayıp kendi evlerine gitmişler annem akşamdan bu yana çok konuştuk diyor inş düzelir yarabbim bize yardım et ne olurrr

insallah canim allahim senin yuzune baksin.... hersey duzelsin....

inş canım inş ..
kimsecikler yok bugün ..bende çağanı zor uyuttum 11 de uyudu eşim geldi yemek yedik erkek kardeşimle midye yemeye gittiler veee evde tek kaldım yine ve her zaman olduğu gibi .hava çok soğuk ve yağmurlu insanın içi kararıyo hiç bişey yapası gelmiyo bu havada..neyse herkese iyi gecelerrr........................

kızkardeşim ve eşi sonunda herşeyini toplayıp kendi evlerine gitmişler annem akşamdan bu yana çok konuştuk diyor inş düzelir yarabbim bize yardım et ne olurrr

amin canım hayırlısı olsun.

sende arada kalmışsın ama eşinde haklı sen ablalığını,kardeşlığını fazlasıyla yaptın canım.ama karşı tarafta olumlu yonde bir değişme olmamış hiçbir eşinin dediği gibi yap bakalım..

derya ballı karışımı vucuda uyguladığında sabaha o baldan eser kalmıyor vucut hepsini emiyor,ciltde kaymak gibi oluyor.

şebnemcim amerikaya gidebiliyorsunuz,eşin iş bulabilecekse vs hiç durma git canım.yanında ailenle daha kolaylaşır hayat.allah gonlune gore versin super annem:)

efeyle,mircana geçmiş olsun artık daha ıyılerdir inş.kusma olduğu zaman sut verilmemıymiş ,sen biliyoresundur da ben yeni oğrendim paylaşayım istedim....

cuma oğlen uyutamamıştım ya merti o oğlenden sonra gece uykularını öne almayı başardım.her şerde bir hayır varmış demek.

Son düzenleme:

nurancım şu termal atlet olayı ozellıkle kreşe giden çocuklarda çok işe yarıyormuş okulda terleyınce atlet değiştırme derdi ortadan kalktığından çok modaymış son yıllarda.ve bunu kullanan anneler çok memnunlar...gulle gule kullansın nartan ve aytes cicilerini.hastalıklar onlardan uzak dursun inş..

günaydın
hasta olan yavrularımıza çok geçmiş olsun
şebnemcim hakkınızda hayırlısı olsun işin zor olan yanı karar vermek gitmek mi kalmak mı :44:
deryacım senin huzuzrun için bir süre karışma arama sorma
nuran güle güle giysin paşalarım daha dün gece eşim bahsetti kendinin vardı birtane termal atleti eymenede alsakya iyi olmaz mı dedi bende ben nerden bulucam dedim oda ben bulurum falan dedi sen dene işe yararsa alayım
esin,meral,mine,serap,zeynep ve unuttuklarım hepinize günaydın hayırlı bir hafta diliyorum
bizde durumlar bildiğiniz gibi eşim hastaydı bulantı kusma salgın varmış bende aynıydım inş paşama geçmez haftasonu evde miskin miskin yattık dün mecburen eymene bez vs almak için carrafeura gittik ayyy bin pişman oldum bu ne kalabalık yani mecbur olmasak bırakıp çıkacaktık

kızlar çocuklara kışın vitamin vermeyi düşünüyor musunuz. benim oğlumun direnci çok zayıf. hemen hastalanıyor.
arada bir vitamin vermeyi düşünüyorum.
geçenlerede yine hsatalanmıştı ilaçları almaya girdiğim eczane bana mr. tumee ekinezyayı önerdi . aldık kullandık onu. şimdi bide aynı firmanın vitaminini almayı düşünüyorum.

günaydın kızlarr nasılsınız?bizler iyiyiz çok şükür çağanında öksürüğü azaldı ama biraz var şu anda uyku modunda yastığını yere koydu yatıyo bu aralar ben ayağımda sallamıyorum saati geldiği zaman sütünü içiriyorum yastığını veriyorum kendi uyuyo inş hep böyle kendi uyur..
evet kızlar elimi çektim kardeşimgilden akşam yine tartışmışlar erkek kardeşimi aramışlar oda ben gelmiyorum kendiniz halledin demiş her tlf çaldığında bişeymi oldu idye tedirgin oluyoruz öylede oluyo zaten bende akşam boşansınlar bari dedim tedavi olsun diye söyledim ama kızkardeşim çok sorunlu olduğu için erkek kardeşim bu sefer hiç başedemeyiz diye söylemiş bakalım neler olacak ..
nagişim eşinede sanada çok geçmiş olsun evet salgın var canım dikkat etmek lazım ekmeği ve çağanın sütünü eşime aldırdım ben çıkmayayım dedim kış erken gelmiş çünkü çok soğuk hava..
meralcim tam yapacaktım çağan çok ağladı yaptırmadı ..

canım ben düşünüyorum çağanın bünyeside çok zayıff ve çok hastalanıyo

tşk ederim cnm ya geçecek inşallah sizede Allah kolaylık versin gençler inşallah akıllanır aman sen uzak dur
bursaya da kış geldi 2 gündür hem serin hem yağmur yağıyo yün atlet eymende işe yarıyo galiba terletmediği için 3 gündür üstünüde daha az açıyo ama babası termal atlet alacakmış

bende düşünüyorum seven seas var yarım o bitsin minadex gibi bir multıvitamin alıcam artık en iyisi hangisi ise siz neler önerirsiniz

Biraz geç farkettim ben burayı yeni geldim umarım aranıza kabul edersiniz uzun bir süre küçük bir kasabadaydık internetimiz yoktu ancak böyle güzel yerleri keşfedebiliyorum :) Geçen hafta kızım için aktivite araştırması yaparken keşfettim burayı

hoşgeldin canım biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni..
ben başlayayım istersen ismim derya 26 yaşındayım bir oğlum var adı çağan..ankarada yaşıyorum çalışmıyorum...

hoşgeldin canım biraz kendinden bahsedermisin tanıyalım seni..
ben başlayayım istersen ismim derya 26 yaşındayım bir oğlum var adı çağan..ankarada yaşıyorum çalışmıyorum...

hoşbuldum :) benim adım suzan öykü duru isminde kızım var antalyadayız öğretmenim ama çalışmıyorum bende atanamadım çok güzelmiş kadınlar kulübü yeni yerler keşfediyorum kzımla aktivite yapmak için araştırma yapıyorum bir kaç örnek buldum bakalım onları deneyeceğim

memnun oldum canım inş atanırsın canım..bi kaç sayfa geriye bakarsın bi çok aktivite örnekleri var hatta bi blog var canım çok güzel örnekler varr

hoşgeldin cnm iyi oldu iyi topiğe kız geldi bizimkilere kız lazımdı
bende bursadayım oğlum var adı eymen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…