2009 Kasm Anneleri

nagişim hoşgeldin nasıl oldun?eymenim nasıl?

ben iyiyimde eşim bir garip hastalık yaramadı
akşama ıspanak yapıcam diyorum iyi kaynatırsın dimi diyo kaynamadan yemek mi pişiyo diyorum
yok hani dr dediya diyo hey Allah'ım şu erkekler hasta olmasın pek nazlı oluyolar

geçmiş olsun canım ya benim eşimde çok nazlı olur hiç hastalanmasını istemem hiç çekilmez oluyo çünkü hepsi aynı sanırım ..yemek olayına çok güldüm vallahi..

geçmiş olsun canım ya benim eşimde çok nazlı olur hiç hastalanmasını istemem hiç çekilmez oluyo çünkü hepsi aynı sanırım ..yemek olayına çok güldüm vallahi..

ya benim eşim nazlı değildir de dr sebze yeme demiş salatalık marul vs ondan diyo eymene geçmeden atlatabilsek
suzan senin kızında mı 2009 kasım doğumlu anladığım kadarıyla tayincisin sende

ya kızlar çağanın doğumgünü bayrmaın ilkgününe geliyo ve eşimin pek gönlü yok seneye yaparız diyo palyoça filan tutarız bu sene bilmiyo daha bişeyi dedi ve çok kararsız kaldım

hoşgeldin cnm iyi oldu iyi topiğe kız geldi bizimkilere kız lazımdı
bende bursadayım oğlum var adı eymen

memnun oldum canım inş atanırsın canım..bi kaç sayfa geriye bakarsın bi çok aktivite örnekleri var hatta bi blog var canım çok güzel örnekler varr

Ne güzel :) Eymen ismini çok seviyorum oğlum olsaydı adını Eymen koyardım ben de

Aktivitelerimiz blogunu bende gördüm çok güzel ama benim kızım olduğu için kızı olan bir blog buldum göz atarsanız linkini vereyim çok güzel hem doğumgünü yaklaşıyor doğumgünü içinde fikir aldım bu blogdan
TARÇINLI KURABİYEM

doğumgünü için fikir de bu TARÇINLI KURABİYEM: Almina'nın 2. Doğumgünü

merhaba kızlar. derfat senin oğlanda daha konuşmuyodu dimi. onun için özel yaptığın aktiviteler var mı.

ya kızlar çağanın doğumgünü bayrmaın ilkgününe geliyo ve eşimin pek gönlü yok seneye yaparız diyo palyoça filan tutarız bu sene bilmiyo daha bişeyi dedi ve çok kararsız kaldım

geçen sene kızım hastaydı kutlama yapamadık ama bu sene güzel bir doğumgünü yapacağım çok içimde kaldı ufak da olsa yapmak lazım

bizide pazartesiye geliyo ama ben cumartesi akşamı yapıcam Allah'tan bir aksilik olmadığı sürece her sene kutlamak taraftarıyım küçücükte olsa 1 pastada olsa hatırlandığını bilsin istiyorum

tşk ederim cnm seninde kızının ismi çok güzel hepsi adıyla büyüsün inş
bloga hemen bakıyorum

geçen sene kızım hastaydı kutlama yapamadık ama bu sene güzel bir doğumgünü yapacağım çok içimde kaldı ufak da olsa yapmak lazım

aynı fikirdeyim ufakta olsa yapmalı

hoşgeldin suzanp
teşekkürler hoşbulduk :)

teşekkür ederim bloga bak pastaya ve hediyelere ayrıca bir bak pastaya bayıldım resmini çıktı alıp soracam bakalım pastaneye aynısını yaparlar mı :))

teşekkürler hoşbulduk :)

teşekkür ederim bloga bak pastaya ve hediyelere ayrıca bir bak pastaya bayıldım resmini çıktı alıp soracam bakalım pastaneye aynısını yaparlar mı :))

ya pasta süper yemeye kıyamaz insan ama epeyce boya var belli hem nasıl yenirki o değişik :)
aktiviteler biraz zor gibi geçen meralin tavsiye ettiği bir blog vardı bence ordakiler daha eylenceli geçmiş sayfalara bak istersen

valla çok renkli tam çocuk pastası olmuş o siteyi biliyorum sırayla yapıyoruz bu benim dediğim blogunda daha +18 aktiviteleri var onlardan başladık zaten kürdan tuzluk la başladık :))

TARÇINLI KURABİYEM: +18

ben bir de montessori kitabı almak istiyorum öğretmenim güya ama hiç duymamıştım adını :))

suzancım ev süslemesi hoş olmuş bende deneyebilirim geçen yıl süslemiştim bu yılda süslücem tabi ki sonra herkese ufak bir hediye olabilir magnet gibi bişeyler ama temalı parti bize göre değil çünkü çok kalabalık oluyoruz bide o temanın bardağıydı tabağıydı epey masraf gerek yok tabi bir ay sonra fikrim değişmezse
nuran hoşgeldin paşalarım nasıl

evet o da var biz gurbette olduğumuz için o kadar kalabalık olmayız :)

evet o da var biz gurbette olduğumuz için o kadar kalabalık olmayız :)

18+lar çok güzel şimdi baktım bir kısmını yapmıştım daha yapılacak epey şey var ama eymen koştursun boğuşsun çok seviyo :) benimde bir yanım gurbet cnm annemler memleketten kardeşim istanbuldan gelecekler tek torun ya şimdilik kıymetli şehzadem babama big baba dedikçe babam telefonun ucunda eriyo annem desen öyle bebekken kolaydı gün geçtikçe zor ayrılıyoruz dayanması çok zor diyolar

Canım ya bu oğlunun yaşını gösteren çizelgeden yaptım ama nereye eklemem gerekli yardım eder misin?

erkekler öyle değil mi? hep koşturmaca
gurbet zor neyseki biz şimdi daha iyi koşullardayız şehre gelebildik ne güzel tek torun olunca kıymetli tabii benim kızım öyle değil bıkmışlar sanırım pek ilgi alaka görmüyor o az önce dediğim blogdaki kız kadar güzel hediye gelmez bize, teyzesi sanırım ikea mutfak almış mesela internetten baktım 300 küsür lira annem babam kızımın doğumgününü bile bilmezler eşimin ailesi öyle ne yapalım biz de kendi yağımızla kavruluruz

suzancım senin kız konuşuyomu. neler söylüyo
bugünlerde kafama çok takıyorum (( herkese sorup fikir almaya çalışıyorum bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…