günaydın
:))neyse mediiiim söylemiyom
şimdilerde okuduğun kıtap var mı,tavsiyelere açığım.bitince hemen başlayacasğım yenisine yoksa ara verince başlamak daha zor oluyor..
canım bu yaz okuduğum bi sürü kitap var mesela ahmet ümit in istanbul hatırası var çok sürükleyici bi kitaptır polisiya aynı zamanda,cinayetle falan ama istanbulun tarihini baya anlatıyo çok beğendim,canan tandan var yüreğim seni çok sevdi buda çok güzel,canan tan en son yürekler ölür,elif şafak aşk var oda çok güzel mevlana ve şems i anlatıyor.ayy uzun oldu canım ama daha istersen var bir sürü tavsiyem şimdide italyanca aşk başkadır ı okuyorum buda güzelmiş maeve binchy nin kitabı.
sağol dilek'cim;aşk'ı ve italyanca aşk başkadırı okudum.ah ahmet ümit'i de severim ama istanbul hatırasını okumadım onu alayım listeme:)
sen dunyaya gelmeden diye bir kıtap var,onu pek bi methediyor arkadaşlar onuda alacağım..
hımmm demek italyanca aşk başkadırı okuyon şimdi bende sana onun sonunun anlatayım mı???
slm kızlarr ben geldimm
HOŞGELDİN CNM
kızlar bana d smart mı yoksa digiturk mü iyi söyleyiverin
hoşbulduk dilekcim
tabiki d smarttttttttt
sağol cnm şimdi birine karar verip aramalıyım o yüzden bilemedim :)
ama bu istanbul hatırası acayipti ben geceleri deli gibi okuyodum çok uykusuz kaldım onun yüzünden:))))
sen dünyaya gelmeden neymiş acaba konusu bende bunu bitirince bakayım olmazsa
canım bende kullandım d smart çok memnundum şu andada arkadasım kullanıyo oda çok memnun
selam derya naber??çağan nasıl uykuda mı?
bizde de d-smart var memnunuz..
slm meralcim iyiyim ben iş yapıyodum acıktım yemek molası verdimm çağan uyuyo canım ama birazdan uyanır sanırım
sen napıyosun?mertte uyuyo sanırım
afiyet olsun,ben mertle yedşim sonra onu uyuttum.evi süpurdum.akşama ne yapsan diye duşunurken nete bakayım dedim sonra bir baktım kı kk dayım.
karnıbahar var evde kızartma ve salata dışında ne yapabilirim diye bakıyorum.
sağol canım ahanda çağan uyandı geldiiiiiiii
bende akşama nohut,pilav,çorba,salata yapıcammm
çorba yapp sende kızartmanın yanına yadaa kızartmanın vazgeçilmezi çayy
yok canım yanlış anladın.karnıbahar kızartması dışında ne yapabilirim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?