kızlar selamlar günaydınnn
bende okuyorum deminden beri ama ben doktora gittim çarşamba günü bana kız dedi acaba dogrumudur gerci 9 haziranda kontrol var orada daha belli olur heralde di mi
merak etme canım kesin belli olur ozaman kızında hayırlı olsun bu arada
karakız sagol cnm valla her an gelebiliyormuş bunu farettim önceden sabah başlardı gün boyu sürerdi dün gündüz baş agrısı vardı sadece ama akşam birden midem bulandı ve kustum...bakalım artık
ya canım henüz benim cinsiyet net belli değil dr sadece kendi tahmini belirtti erkek gibi dedi ama kesin bir dahakinde söylerim dedi valla kız olmuş erkek olmuş farketmez yeterki sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun başka bişi istemem
isim olarakta henüz düşünmedik açıkçası ama aklımda genede isim var
erkek için Yağız olabilir
kız için Duru olabilir
ama dediğim gibi net değil öyle aklımdan bunlar geçiyor sağlıklı olduğunu ben bir öğreneyimde yavrumun daha cok zaman var isim için düşünürüm bol bol
Günaydın kızlarrr a.s.
ya ben sabah 1 kova suyu kaldırdım... şincik belim ağrıyooo :çok üzgünüm: korkuyom bişe olur diye..... ah akılsız ben yaaaa inşallah bir an önce geçer belimin ağrısı :Saruboceq: bi daha yapmıycam sözzz
aynen canım valla benim ikili testim riskli cıktı bence yanlışlıktan ama forumdakilerin beni rahatlatması sonucu sakinleştim biraz benimde belli degil 14 haftada bana kız dedi ama herkes erken diyor bende oglum olursa ya arda yada yagız koyacaktım ama testlerin sonucunda o kadar moralim bozuldu ki bırak isimi yavrumu kucagıma alaıcammı diye bile düşünmeye başlamıştım Hyırlısı olsun artık
klava: klava: ya senin ne zorun varda bir kova su kaldırıyonnnn kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
hemen yatıyosun uzanıyosun dinleniyosun iş yapmıyosun tamammı
canım benimde öyleydi ikili testim bende takmıyorum eminim 3 lü iyi cıkacak içim rahat allahın izni ile hepimiz bebklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklayacağız canım
inşallah canım Allah bizim ve bebeklerimizin beraberinde olsun annem bana eskiden test mi vardı hepiniz sapasaglamsınız diyor takma diyor ama raporlar öyle demiyor sadece ablam 100 tane fasulyeyi koy bakalım torbaya bir tanesinede ıraz yaz (benim ismim) karıştır cek bakalım senmi cıkacaksın sacmalama diyor ama ne yapalım işte
klava: klava: ya senin ne zorun varda bir kova su kaldırıyonnnn kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
hemen yatıyosun uzanıyosun dinleniyosun iş yapmıyosun tamammı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?