2009 Kasm Anneleri

günaydın arkadaşlarr naıslsınız bugün...ayy ben dün akaşam yemek zor yedim sonra hepsini geri çıkarttım...bulantı ilacı içmiştim zira o uyuttu beni sonra biraz uyudum kendime gelmeye başladım ama gece yatmadan tekrar içmek zorunda kaldım hafiften var gibi..ayy ne zman bitecek yaa...
unicim sagol ya kimse soruma cvp vermedi sen tam olarak hangisini kullanıyorsun..bende hala alamadım paramda bitti maaşi bekliyorum...karar degiştirmezsem evdeki md formulation bitmesini bekleyecem şimdilik tonik alacam ama bende karar veremedim..

kızlar selamlar günaydınnn
bende okuyorum deminden beri ama ben doktora gittim çarşamba günü bana kız dedi acaba dogrumudur gerci 9 haziranda kontrol var orada daha belli olur heralde di mi

merak etme canım kesin belli olur ozaman kızında hayırlı olsun bu arada

teşekkür ederim canım saglıklı olsunda kız olsun erkek olsun hiç farketmez yaşadıklarımdan sonra eli ayagı düzgün olsun diyorum sadece bebegimiz masrafsız olacak heralde benim zaten 5 yaşında kızım vardı kıyaftleri mis gibi yepyeni duruyordu kıyamamıştım kimseye vermedim dogruysa bu kızım giyer artık kızım olursa adını mina koyucam tabii eşim iki isim koymaktan yana kızımın adı azra buket mesela sizin belli oldumu hangi isimleri koyacaksınız

karakız sagol cnm valla her an gelebiliyormuş bunu farettim önceden sabah başlardı gün boyu sürerdi dün gündüz baş agrısı vardı sadece ama akşam birden midem bulandı ve kustum...bakalım artık

ya canım henüz benim cinsiyet net belli değil dr sadece kendi tahmini belirtti erkek gibi dedi ama kesin bir dahakinde söylerim dedi valla kız olmuş erkek olmuş farketmez yeterki sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün olsun başka bişi istemem
isim olarakta henüz düşünmedik açıkçası ama aklımda genede isim var
erkek için Yağız olabilir
kız için Duru olabilir
ama dediğim gibi net değil öyle aklımdan bunlar geçiyor sağlıklı olduğunu ben bir öğreneyimde yavrumun daha cok zaman var isim için düşünürüm bol bol

Günaydın kızlarrr a.s.

ya ben sabah 1 kova suyu kaldırdım... şincik belim ağrıyooo :çok üzgünüm: korkuyom bişe olur diye..... ah akılsız ben yaaaa inşallah bir an önce geçer belimin ağrısı :Saruboceq: bi daha yapmıycam sözzz

günaydın kızlarrrr
ben hazırlandım gün var oraya gidicem
gitmeden sizlere bakayım dedim
mavicim canım inşallah 10 güne kadar bişeyin kalmıcak
bak ben o kadar kötüydüm yavaş yavaş gidiyo sanki artık
bi tek sabah kusmalarım kaldı o kadar
ama halsizlikler arttı...
sabır seni de 10 güne kadar bırakıcak inşallah...
ben birazdan çııkıcam akşama da anneme gidicem
orda kalıcam, herkezi öpüyorum
güzel bi hafta sonu geçirmeniz dileğiyle bye bye....

karakız sagol cnm valla her an gelebiliyormuş bunu farettim önceden sabah başlardı gün boyu sürerdi dün gündüz baş agrısı vardı sadece ama akşam birden midem bulandı ve kustum...bakalım artık

canım cok gecmiş olsun mide bulantınmı var hala yanlış anlamadıysam benim gecti sadece etten falan tiksiniyorum o kadar benimde migrenim var dün tuttu mahvoldum ama inat ettim ilaç içmedim hemen yattım şükür sabaha gecmiş anlayabiliyorum seni

aynen canım valla benim ikili testim riskli cıktı bence yanlışlıktan ama forumdakilerin beni rahatlatması sonucu sakinleştim biraz benimde belli degil 14 haftada bana kız dedi ama herkes erken diyor bende oglum olursa ya arda yada yagız koyacaktım ama testlerin sonucunda o kadar moralim bozuldu ki bırak isimi yavrumu kucagıma alaıcammı diye bile düşünmeye başlamıştım Hyırlısı olsun artık

klava: klava: ya senin ne zorun varda bir kova su kaldırıyonnnn kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
hemen yatıyosun uzanıyosun dinleniyosun iş yapmıyosun tamammı

canım benimde öyleydi ikili testim bende takmıyorum eminim 3 lü iyi cıkacak içim rahat allahın izni ile hepimiz bebklerimizi sağlıklı bir şekilde kucaklayacağız canım

inşallah canım Allah bizim ve bebeklerimizin beraberinde olsun annem bana eskiden test mi vardı hepiniz sapasaglamsınız diyor takma diyor ama raporlar öyle demiyor sadece ablam 100 tane fasulyeyi koy bakalım torbaya bir tanesinede ıraz yaz (benim ismim) karıştır cek bakalım senmi cıkacaksın sacmalama diyor ama ne yapalım işte

canım ya bu doktorlar işi ticarete vurdular artık.olacak işmi sizce herkese riskli demek.tabiki kafana takma.eminim bebiş çok iyi.

klava: klava: ya senin ne zorun varda bir kova su kaldırıyonnnn kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
hemen yatıyosun uzanıyosun dinleniyosun iş yapmıyosun tamammı

ayy karakızz ne bilemmm.. bir anlık deliliğime geldi galibaaa:a015: bugün de bi sürü işim vardı ama yapamıycam zaten... ben gidiym biraz uzaniymmm... görüşürüz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…