kız ebrar ile devayı kıza koyuyolar benim bildiğiimmbu arada isimler yazılmaya başlanmış ben koymayı düşündüğüm isimleri bi yazsam ben değil siz bile kararsız kalırsınız heral de :))))
durun dayanamayıp yazacam
erkek: deva, delal, esad,mirza, kıvanç,giray,benan,eymen,behlül,yekta,talha,yazgı,çınar,yağız,noyan,ebrar veee arazzz birde eşimin adı salih var :))) üfff hangisini koyarım hiç bilmiyorum
hepsini de çok beğeniyorum
duurun kızları yazayım..öncelik nida su, merza, iklima, hayal, dua , belçim, ,ikra, sahra, elif bu benim adım olur mu bilmem,
sizde fikirleriniz söylerseniz çok mutlu olurum..
devayı bilmiyom da ebrar kendimi bildim bileli kız ismi -tatlicadiarzu-
oo o da belli olmuuş hadi hayırlısı erkekler çoğaldı iiceekızlarrrrrrrrrr tekrar merhaba 2 haftadır yazamıyordum.Çünkü bilyorsunuz benim hamileliğim kötü geçiyordu.Allaha şükür serumları yiyince ayağa kalktım.Şimdi bebişim 14 haftalık oldu.Ve cinsiyeti ERKEK sizin bebişlerin cinsiyetleri belli oldumu merak ediyorum.
delikafadulden delikafaduldenselam kızlar nabersınız???yauvv amma cok yazmıssınız 2 gunde oku oku bıtmedı.eveeettt bende 14 unde dr.gıttım ve bebıslerımı gordum allaha cok sukur.ense kalınlıkları gayet normal,tum organlarıda tam olusmus dedı dr amcası.parmaklarını falan saydı.bebişimin biri gayet sakındı,ama diğeri zıpladı durdu.ayyy cok guzel bırseydı yaa.cınsıyetlerı konusundada %65 erkek olacaklar dedı dr.bakalımı hayırlısı artık.bıdahakı kontrolum 14 hazıran.benden bukadar.guzel haberlr alan tum arkadaslarımı kutluyorum veee hepıcinizi opuyoruz(oğullarım ve ben:)))))
iki tane erkek :içelim:
oofff sormaa yaaa ben cuma berbattım bi de mide bulantısı yapıyor şu migren ben hiç ilaç almıyorum ama mafoldum yaagünaydın bayanlar akşamdandır çok kötüyüm miğrenim tutmuş beni deli etti 6 saatte bir parol alıyom başka ne yapabilirim yardımcı olun
çok sevindimm şekerrselam kızlar
bugün ikili testimin sonucunu aldım normalmiş Allahıma şükürler olsunki iyi bi sonuç dedi. ya ben bu testlerden bişey anlamıyorum 1 ay sonra 3lü test yapılcakmış