• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

cerincim onlar bilirler canım münasebetsiz zamanları
kıslar bişi sorcam kaynanalarınız öğrenince ne dediler ne yaptılar bizim münasebetsiz hiç ilgilenmedi arayıp sormuyo bile doğrusu hayretler içindeyim bide tek oğlunun ilk torunu bi geçenlerde kaç aylık oldunu sordu lazımmış gibi ısrarla soruyo bende söledim önce hiç ilgilenmediği için sölemmiştim merakını celb etmiş hatunun hiç ilgilenmiyolar mesela bir aydır cinsiyeti belli onu bile sormadı anlamadım bence önemli değil ama yarın isim konulcanda hemen torunları olurr hiçde bile direncem sonuna kadar istedim ismi koycam Allahım yaa sen bilin garii:kızgın:

kızlar dun aksam nete gıremedım mısafır geldı
sabah gozumu acar acmaz k.klubune gırdım
dun aksam o kadar meyvesuyu cıkolata yememe ragmen
benımkılerden 1 tanesı cınsıyetını gosterdı
evet cok şükür bitanesı kızzz kaydirigubbakcemile2
dıgerınıde artık 8 hazıranda gıttıgımde gosterırse görücez.
ınsallah dıgerıde erkektır.allah gonlume gore verır
bu arada kızımızın adı ece olacak kısmetse
diğeride erkekse eger ege koyucaz

canımmmm gözün aydınnn....:teytey: diğeri erkekse ve kız ondan önce gösterdiyse ilerleyen zamanlarda işiniz var söliyim :roflol::roflol: ayy benim eşim çok komik şimdiden kızı olursa nasıl koruyacağını düşünüyo oğlu olup da sizinki de kız olsun falan diyenlere acaip bozuluyoooo :roflol::roflol:
isimleri de çok güzel annesi...allah inş gönlünüze göre verir canım...:nazar:

bugün tatüll napsem aceppp şimci kafaltı ediyom sora biras uyurummm sora aylardır mide bulantılarım yuzunden kullanamadığım arabacığımı almaya cesaret ediciğim işallah yollarda direksiyon başında kusmam leynn :)) kuaföre didiyimmm ahaa buldummm sora da bahçeşehir pazarına gidim benn orası çok güsel delikafadulden

kıs cerin bahçeşehir pazarı cumt günü olmuyo muydu ??:uhm: bugün kadıköyde salı pazarı var...:dance:
hadi gel buluşalım bi yerlere gidelim benim de canım sıkıldı...kuaföre de gitmem lazım saçlarım çok fena oldu....akşam da çok geç yattım bi huysuzluk var bugün üstümde hiçbişey yapasım yok...hadi beni dürtün biraz kendime getirin kaydirigubbakcemile3

gel canım ben yolarım senı delikafadulden hem bı kahvemı içersin beeeeyada süt ısmarlarım alkisalkisalkis ben gezemıyım sız gezın barı am aerken cıkcam bugun banane bananeee :jeyyar:

ayyy kız o tükana kazık çaktın karıların süsü bitmes leeeen boşver o kokoşları :roflol: sen gez dolaş bebişinle :)))

kıslar bişi sorcam kaynanalarınız öğrenince ne dediler ne yaptılar bizim münasebetsiz hiç ilgilenmedi arayıp sormuyo bile doğrusu hayretler içindeyim bide tek oğlunun ilk torunu bi geçenlerde kaç aylık oldunu sordu lazımmış gibi ısrarla soruyo bende söledim önce hiç ilgilenmediği için sölemmiştim merakını celb etmiş hatunun hiç ilgilenmiyolar mesela bir aydır cinsiyeti belli onu bile sormadı anlamadım bence önemli değil ama yarın isim konulcanda hemen torunları olurr hiçde bile direncem sonuna kadar istedim ismi koycam Allahım yaa sen bilin garii:kızgın:

biz bölelerine kaynanatör diyos yavrum boşver salla :)

canımmmm gözün aydınnn....:teytey: diğeri erkekse ve kız ondan önce gösterdiyse ilerleyen zamanlarda işiniz var söliyim :roflol::roflol: ayy benim eşim çok komik şimdiden kızı olursa nasıl koruyacağını düşünüyo oğlu olup da sizinki de kız olsun falan diyenlere acaip bozuluyoooo :roflol::roflol:
isimleri de çok güzel annesi...allah inş gönlünüze göre verir canım...:nazar:

kıs cerin bahçeşehir pazarı cumt günü olmuyo muydu ??:uhm: bugün kadıköyde salı pazarı var...:dance:
hadi gel buluşalım bi yerlere gidelim benim de canım sıkıldı...kuaföre de gitmem lazım saçlarım çok fena oldu....akşam da çok geç yattım bi huysuzluk var bugün üstümde hiçbişey yapasım yok...hadi beni dürtün biraz kendime getirin kaydirigubbakcemile3

unicim salı ve cumartesi gunlerrii tabi cumartesi gunu daha yoğun oluyo ama salı gunu de hoş şeyler olabiliyooo aa kıs kadıköy salı pazarı şimdi ana baba gunu olur beaaa :)) bişi sorcem metrobusun son durağı kadıköy meydana yakın mı ben hiç son durağa gelmedim de söğütlüçeşme dio ama sen bilion mu

ayyy kız o tükana kazık çaktın karıların süsü bitmes leeeen boşver o kokoşları :roflol: sen gez dolaş bebişinle :)))

hee valla kazık çaktık napım bacım kendı ısın olunca hergun burdayım yaaaaa bu karıların saatı bellı olmuyo anam ne zaman gelceklerı -tatlicadiarzu- 07narcıcegi yaww bunlar gezıyurrr bızdemı gezsek yaaa kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 beklenn gelıııoooooooooommmm

benimki daha fena oğluna küsmüş bi baktım banada küs.hiç konuşmuyoz valla.o öyle yapınca bende umursamadım bende küstümkaydirigubbakcemile3neyse keşke umrumda olsa ama değilalkisalkisalkis

hee valla kazık çaktık napım bacım kendı ısın olunca hergun burdayım yaaaaa bu karıların saatı bellı olmuyo anam ne zaman gelceklerı -tatlicadiarzu- 07narcıcegi yaww bunlar gezıyurrr bızdemı gezsek yaaa kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile4 beklenn gelıııoooooooooommmm

geliyom canım bekle ahh bende şimdi antalyada olcaktım gelirdim yanına gezerdik kaydirigubbakcemile4 bebişleri tanıştırırdık :CüvCüv: beklee geliyommm kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

kaynanatör mü -tatlicadiarzu- bende sevmıom öle gıcık kaynanaları kaynanayı ne yapmalı ......... :jeyyar: evet yaaa sallı böle ınsanları ısım hakkıda verme kızz aaaa önce hak etsınler torunu dogunca sevmesı öle kolay deıl :oklava: bgunde cadımıyım neyım bak nasıl kızdım onaaa :oklava:

geliyom canım bekle ahh bende şimdi antalyada olcaktım gelirdim yanına gezerdik kaydirigubbakcemile4 bebişleri tanıştırırdık :CüvCüv: beklee geliyommm kaydirigubbakcemile4 kaydirigubbakcemile3

beklıomm gelll kaydirigubbakcemile4 tek buraktınız beni buralarda senağlama aç mıyım susuz muyum üstüm acık mı ayagımda terlık varmı gezmeye gıtmek ıstermıyım hıc bakmıyonuz ılgılenmıyonuz benle senağlama cersucum yaaa demınden hızımı alamadı napım yawww az kaldı atlıcaktım kayananana kızzz

benimki daha fena oğluna küsmüş bi baktım banada küs.hiç konuşmuyoz valla.o öyle yapınca bende umursamadım bende küstümkaydirigubbakcemile3neyse keşke umrumda olsa ama değilalkisalkisalkis

aa hiç sorma bide o var geçen haftalarda benim kocişte annesiylen küsmüştü yüz vermiyodu ama sen surat yapma dedi ii dedim sora araya anneler gunu girdi ben hediye aldım kayınanacıma göturdum istemem hediyeyi açma boşuna açarsan da yukarı geri getiririm dedi o niye dedim doğurduğum gelmiyo sen mi hediye alıyon dedi hay sabır dedim kutladım çıktım gıcık oldum neyse 1 hafta sora barıştılarda hediyeyi kabul etti lütfedip saolsunn naniknanik

aman boşver datlum birbirlerinden bulsunlar bize nee çok kötü bizi böle konuşturuyolar kötü kaynanalr arkadaşlara bakıyom arkadaşın ilk hamileliği aynı benim gibi hemen kaynanası gelmiş kaç saatlik yoldan sevinmiş nası sevgiyle bakıyo gelinine bizimkide merakını giderme çabasında :oklava:

gerçiiiiii bizim topic te kaynana kaynıyo anacım herkeş oğlan doğuriyyy daha benimki belli diil ötüyom ama herkes potansiyel kaynana bunu düşünmek lazım yarın obur gun tatlı oğluşların karıları da bize böle diceklerrrr :delphin:

canım valla hangisi daha iyi karar veremiyorum... bizde de var huysuzluk ilgilenseler kızıyoruz ilgilenmeseler kızıyoruz...kaydirigubbakcemile3
benimkiler çok meraklı... biraz yol versem bebeği kendi evlerine alırlar :roflol: eşimin yurt dışında 3 tane teyzesi var harıl harıl alışveriş yapıyolar...bak şimdi bi açıdan baktığında çok güzel ..seviniyolar ve herşeyini almaya çalışıyolar ... burda herşey daha güzel siz sakın ordan bişey almayın falan diyolar... bazen de düşünüyorum biberonundan arabasına kıyafetine kadar herşeyi onlar getiricek yani ben hiç bişeyi kendi zevkime göre alamıycak mıyım bebeğimi hep onların zevkine göre mi giydiricem diye....halbuki ne alakası var ben yine ne istiyosam alırım burdan ..hatta yüküm hafiflemiş oluyo .... düşünüyorum aynı şeyi benim teyzelerim yapsaydı yine böyle mi düşünürdüm diye tabiki hayır :)))benim teyzem amerikadan bi pijama takımı getirmiş 3 gün kardırmadım geldim gittim sevdim :roflol::roflol: yani biz de biraz önyargılı ve huysuz yaklaşıyoruz kaynana tarafına...kendi annemizi tolere ettiğimiz gibi etmiyoruz çoğu zaman pireyi deve yapma eğilimindeyiz yani :roflol::roflol: ( bi dipnot düşeyim daha önce yazdıklarımı okuyanlar bilir benim kayınvalide incelenesi bi vakadır bu yazdıklarımı okuyup da çok iyi insanlara denk geldiğimi ne kadar şanslı olduğumu falan düşünmeyesin :roflol::roflol: bugün bi pozitiflik gelmiş üstüme :roflol: )

[/QUOTE][/QUOTE]
aa hiç sorma bide o var geçen haftalarda benim kocişte annesiylen küsmüştü yüz vermiyodu ama sen surat yapma dedi ii dedim sora araya anneler gunu girdi ben hediye aldım kayınanacıma göturdum istemem hediyeyi açma boşuna açarsan da yukarı geri getiririm dedi o niye dedim doğurduğum gelmiyo sen mi hediye alıyon dedi hay sabır dedim kutladım çıktım gıcık oldum neyse 1 hafta sora barıştılarda hediyeyi kabul etti lütfedip saolsunn naniknanik

amanin swende ne kadar iyi yüreklisin maşallah ben olsam hiç vermem o hakkı kaybeder canı isterse biraz cadımıyım neyim-tatlicadiarzu-

ayyyyyyyy alcan kafasına atcan işte of of.ben aramadım bile.benim kociş küstüklerinde sen ara ayıp dedi aradım beni ilgilendirmiyolar dedi iyi dedim bende sonra hamile kaldım hiç aramadı bende hiç aramadım.kociş ara dedi bi ara aramam ben dedim o arasın dedim.e haklı olduğum için dilim uzun:roflol:şimdide umursamıyom sende boşveeeeeer

aman boşver datlum birbirlerinden bulsunlar bize nee çok kötü bizi böle konuşturuyolar kötü kaynanalr arkadaşlara bakıyom arkadaşın ilk hamileliği aynı benim gibi hemen kaynanası gelmiş kaç saatlik yoldan sevinmiş nası sevgiyle bakıyo gelinine bizimkide merakını giderme çabasında :oklava:

ya sorma benimde arkadaşımla konuşuyom diyoki ben bebeğe hiçbişey almadım.kaynanası bi yandan annesi bi yandan alıyomuş.herşeyi tamammış.ahhhhhh ulan kader dedim kendi kendime benim annem babam vefat etti e kocişinki aramıyo sormuyo.amaaaaaan.

beklıomm gelll kaydirigubbakcemile4 tek buraktınız beni buralarda senağlama aç mıyım susuz muyum üstüm acık mı ayagımda terlık varmı gezmeye gıtmek ıstermıyım hıc bakmıyonuz ılgılenmıyonuz benle senağlama cersucum yaaa demınden hızımı alamadı napım yawww az kaldı atlıcaktım kayananana kızzz

ayy kıyamam ben sana alama :1hug: sen ben gelcem yakında inşallah bakarım sana gezeriz birlikte benimkine atla yavyum senin olsunkaydirigubbakcemile3

[/QUOTE]

amanin swende ne kadar iyi yüreklisin maşallah ben olsam hiç vermem o hakkı kaybeder canı isterse biraz cadımıyım neyim-tatlicadiarzu- [/QUOTE]

aa iyiyimdir ben öle herşeyi sallamam herkesi olduğu gibi kabul ederim yani kaynanam cadı bi kadın hemde fazlasıylannnn hükümdar yaneee kaydirigubbakcemile3 ama iş kocişte bitio benim kociş dişlidir o yüzden kimseyi sallamıyom bi tarafıma anlicann delikafadulden aile apartmanındayım ben 2 elti kayınvalide görümce falan koloni halindeyis yane onu bile umursamıyommm kapıyı kapatınca herkes dışarda kaliy ne de olsa dimi amaa a.s

Back
X