• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

incisucum gözün aydın canım kızının ismide çok güzelmiş b u arada inşallah diğer bebişte erkektir allah gönlüne göre versin canım

karazeytinim geldim kıs yeni uyandım leyla gibiyim valla ya
sen neler yapıyosun görmüyorum seni sık sık özledim kıs seni

ne uykusu nan bu saatte
ben azönce uyuyam dedim gözüme uyku girmedi
bilgisayara bakınca benim başım çok ağrıyo
bazen 5 dk girip çıkıyom
bide ev taşıma işlemlerimiz var
evi tuttuk da evde kutulamalara falan başladım
kız bugün sana tatil şöle gezseydin ya uyuyacağına

elifcim nane yağı masajımı
ben o zaman aktardan onuda alam
heryerim yağ oldu zaten
kociş dokunacak yer bulamıyo artık yazık ona
yatmadan önce baştan sonra yağlanıyom ben de delü gibi

karakızım senin hala göbüşün çıkmadımı ya
hadi at şurdan bir resmini de görem o tatlı göbüşünü
ben bu aralar kendimi çok kalınlaşmış hissediyom
insanın psikolojisibozuluyo yaaa
senelerdir bu kiloyu koru sonrada bir bebiş vücudumu deforme etsin ama haksızlık bu ya

ne uykusu nan bu saatte
ben azönce uyuyam dedim gözüme uyku girmedi
bilgisayara bakınca benim başım çok ağrıyo
bazen 5 dk girip çıkıyom
bide ev taşıma işlemlerimiz var
evi tuttuk da evde kutulamalara falan başladım
kız bugün sana tatil şöle gezseydin ya uyuyacağına

ya canım pazar günü o kadar çok yoruldumki birde uyku düzenim bozuldu hafta sonu dinlenemedim dünden beri şaftım kaydı inan dün işerinde ağlayacaktım artık akşam olsada eve gitsem diye bu sabah gene erkenden kalktım kocişimi işe gönderdim sonra kendime güzel bir kahvaltı hazırladım falan derken 12 gibi yattım iyi geldi ama dinlendim valla ya ohhh beee kendime geldim bugun hiç dışarı çıkasım yok inan canım ya
bu arada ev tutmuşsun hayırlı olsun canım gene aynı muhittemisin yoksa başka bir yeremi taşınıyosun bende bir an önce bulsam evde taşınsam inşallah bulabilirim kafama göre bir ev

aa hiç sorma bide o var geçen haftalarda benim kocişte annesiylen küsmüştü yüz vermiyodu ama sen surat yapma dedi ii dedim sora araya anneler gunu girdi ben hediye aldım kayınanacıma göturdum istemem hediyeyi açma boşuna açarsan da yukarı geri getiririm dedi o niye dedim doğurduğum gelmiyo sen mi hediye alıyon dedi hay sabır dedim kutladım çıktım gıcık oldum neyse 1 hafta sora barıştılarda hediyeyi kabul etti lütfedip saolsunn naniknanik

valla seninkide ayrı bi alemmiş 1 hafta sonra hediyemi kabul edilirmiş bu seferde ben vermezdim senin yerinde olsam acep bizdemi bole olcaz kaynana olunca(sen koru allahım)

elifcim nane yağı masajımı
ben o zaman aktardan onuda alam
heryerim yağ oldu zaten
kociş dokunacak yer bulamıyo artık yazık ona
yatmadan önce baştan sonra yağlanıyom ben de delü gibi
bende yapiyorum aynisini catlamayayim diye
nane yagi masaji cok iyi geliuo $akak kismina masaj edilcek accik yakio ama ise yariyo
hatta ben bazen su buharina iki damla nane damlatip buhari soluyorum beynimin kivrimlari acilio sankidelikafadulden
hicbir ilaci tavsiye etmiyorum dedi benim cadi doktor bende böyle bir cözüm ürettim

karakızım senin hala göbüşün çıkmadımı ya
hadi at şurdan bir resmini de görem o tatlı göbüşünü
ben bu aralar kendimi çok kalınlaşmış hissediyom
insanın psikolojisibozuluyo yaaa
senelerdir bu kiloyu koru sonrada bir bebiş vücudumu deforme etsin ama haksızlık bu ya

canım ufak bi göbiş çıktı ama makinemin bataryası bozuldu yeniside sadece mecidiyeköyde satılıyomuş makinem düzelir düzelmez ilk işim resim eklemek zaten kaydirigubbakcemile3

nane cayi da dahil hicbir bitkiselcayi icmiyorum ben.aslinda istiyorum rezene adacayi cok severim ama güvenip icemiyorum..bence sende icme

ben en iyisi doktora soram dimi.bu arada randevumu aldım yarın doktora gidiyorum.hem üçlümü yaptırcam hemde cinsiyet öğrencem tabi bizim bücür gösterirse.aaaaaaaaa ne ayıp düştük çocukların şeyinin derdine:roflol:

ya canım pazar günü o kadar çok yoruldumki birde uyku düzenim bozuldu hafta sonu dinlenemedim dünden beri şaftım kaydı inan dün işerinde ağlayacaktım artık akşam olsada eve gitsem diye bu sabah gene erkenden kalktım kocişimi işe gönderdim sonra kendime güzel bir kahvaltı hazırladım falan derken 12 gibi yattım iyi geldi ama dinlendim valla ya ohhh beee kendime geldim bugun hiç dışarı çıkasım yok inan canım ya
bu arada ev tutmuşsun hayırlı olsun canım gene aynı muhittemisin yoksa başka bir yeremi taşınıyosun bende bir an önce bulsam evde taşınsam inşallah bulabilirim kafama göre bir ev

aynı muhitteyim canım
evden çok memnun kaldım
çok bakımlı yeni daire 630 ytl kirası var
hem sıcacık olcek sırf ısısından dolayı değiştiriyoruz evi
bebişimize hazırlık diye
bu sene bu ev rutubet yapmıştı yalıtımıda yok ısınamadık hiç
inşallah canım sen de kafana göre bulursun

ben en iyisi doktora soram dimi.bu arada randevumu aldım yarın doktora gidiyorum.hem üçlümü yaptırcam hemde cinsiyet öğrencem tabi bizim bücür gösterirse.aaaaaaaaa ne ayıp düştük çocukların şeyinin derdine:roflol:

canım gösterir gösterir inşallah ayy benim daha gitmeme cok var
sen üçlü testi yarınmı yaptırcaksın canım

bende yapiyorum aynisini catlamayayim diye
nane yagi masaji cok iyi geliuo $akak kismina masaj edilcek accik yakio ama ise yariyo
hatta ben bazen su buharina iki damla nane damlatip buhari soluyorum beynimin kivrimlari acilio sankidelikafadulden
hicbir ilaci tavsiye etmiyorum dedi benim cadi doktor bende böyle bir cözüm ürettim

sen iyi geliyo diyorsan kesin ben de denerim
bitkisel ilaçlara hayranım
ev de ki aktardan aldığım yağları görseniz yok yokkaydirigubbakcemile3
ama dediğin gibi suya damlatmakta iyi gelir
ya önceki gece ayaklarım bir ağrıdı uyuyamadım gece 3 olmuştu
inatla ilaç içmeyem dedim
sonra ağlayacak kadar oldum parol aldım
hemen nete girdim kullanılıyormuş diye okuyunca anca rahatladım ya

aynı muhitteyim canım
evden çok memnun kaldım
çok bakımlı yeni daire 630 ytl kirası var
hem sıcacık olcek sırf ısısından dolayı değiştiriyoruz evi
bebişimize hazırlık diye
bu sene bu ev rutubet yapmıştı yalıtımıda yok ısınamadık hiç
inşallah canım sen de kafana göre bulursun

canım hayırlı olsun tekar evin bak taşınırken falan kendini yormuyosun sakın tamammı hiç bişeye dokunma

karazeytincim hayırlı olsun canım yeni evin.inşallah uğur getirsin emi.

inşallah canım ya çok saol
ben bu 2009 yılını çok sevdim
en uğurlu yılım oldu sanki
herşeyi şimdiden bebişe endeksledik valla
bugün evi de toparlarken bebişimin 1 valiz kıyafetleriolmuş
şimdiden sıpamyer işgal etmeye başlamış bilemkaydirigubbakcemile3

internetteki bilgiler kullanmayin yönünde ama sen yinede sor tabiki
insallah gösterir bebisin bakarsin sanada bir oglan gelirmis topik oglanla doldu valla

karazeytin .!.:
sen iyi geliyo diyorsan kesin ben de denerim
bitkisel ilaçlara hayranım
ev de ki aktardan aldığım yağları görseniz yok yok
ama dediğin gibi suya damlatmakta iyi gelir
ya önceki gece ayaklarım bir ağrıdı uyuyamadım gece 3 olmuştu
inatla ilaç içmeyem dedim
sonra ağlayacak kadar oldum parol aldım
hemen nete girdim kullanılıyormuş diye okuyunca anca rahatladım ya
dene sekerim bunun icin kucagina yatacagin ve sabirla nanenin elini yakmasina aldirmayan bir kocaya ve birde azcik nane yagina ihtiyacin varkaydirigubbakcemile3

hangi yaglari aldin ki?badem yagi gerekiyo kakao yagi bide susam yagi gerekiyo gebelikte ...jojoba da olabilirmis... ben tr den alicam hepsini burda saf yag bulmak zor oliy

inşallah canım ya çok saol
ben bu 2009 yılını çok sevdim
en uğurlu yılım oldu sanki
herşeyi şimdiden bebişe endeksledik valla
bugün evi de toparlarken bebişimin 1 valiz kıyafetleriolmuş
şimdiden sıpamyer işgal etmeye başlamış bilemkaydirigubbakcemile3

ay yerim ben onun minicik kıyafetlerini.kaydirigubbakcemile3 bide yer kaplamış ha.

Back
X