çok geçmiş olsun datluuummBen geldim arkadaşım geldi duyuca yardıma tansiyon at üst olmuş şimdi iyiyim kızlar sadece ağzımın tadı yok ama en azından başdönmesi durdu ve bulantı azaldı şükürler olsun bir an hiç toparlayamacağımı düşünmüştüm..Şükürler olsun :Saruboceq:
Yan taraftaki komşuydu oğlu edepsizin teki benden 1 hafta sonra taşındılar Çocuk askerden firari ama sabah annesine nasıl küfrediyordu anlatamam tabii o bağrış çağrış duyup fırlayınca olan bana oldu.Zaten çok korkarım yüksek ses kavga gürültü Allah korusun hiç bana göre değil üstüne evde gibi sesleri çıkınca iyice betere ettiler beni düşünün şu saat anca toparlıyorum sağolsun oda Şükran sayesinde..
Bir daha kavga olsun uyaracağız zaten öyle böyle değil elim ayağım tutmadı..Size yazdıktan sonra arkdşım gelene kadar uyuymuşum oda toparlamama yardımcı oldu nihayet dahada iyiyim
allah akıl fikir versin olmayanlara da
evet canım çok şükür devam ediyorumcanım namaza sürekli devam edebiliomusun ? ben bazen ezanla uyanamıyorum saat 6 da kalkınca da kılamıyorum derlerya güneş 1 mızrak boyu yükselene dek kılınmaz diye CADIARZU
canım bence seni araba tutuyoosırnaşık şey valla ben herşeyi oluruna bıraktım sağlıksız şeyler dışında herşey yemeğe çalışıyom ama balıktan tikdindim ayda 1 anca yiyorum karpuz yiyorum deli gibi 2 günde 1 karpuz bitiyo süt de içiyorum
bi de bu çiş mevzuu artık saat gibi oldu hee
sabah tam sıkıştım kalktım baktım daha namaz için saat çalmamış 5 e kuruyodum
yatem dedim anında ezan okunmaya başladı delikafadulden
kıldım yattım sonra 6.30 da kalkmam gerek iş için gene uyandım saatsiz wcye gidecem bi baktım saat 6.29 :roflol:
ben de süt içiyom çok şükür bi de evet karpuz akşamları erik bitince karpuza dadancam anlaşılan erikten önce de çileğe dadanmıştım kaydirigubbakcemile3
biz alıyoz şekerim daha iki kere aldık emme güzel çıktıcanım orda karpuz almaya başladınızmı markette gördüm ne bilim cesaret edip alamadım aslında canımda çok çekti ama karpuz kalsiyum açısından çok kıymetli bide süt içebiliyomusun ne güzel Maşallah
:1shok:kız ne ediyon sen
benim bildiğim proteinin en fazlası beyazında olurmuş
bence sen bütün olarak ye canım ayırt etme
ben de senin gibi kahvaltıda su gib i çay içiyorum
aslında özellikle yumurtayla çayı yanyana getirmemek gerekirmiş
besin değerini yok ediyormuş canım
sütü de ben öğleden sonra bir ara içiyorum
gece yatmadan önce içilirse de kansızlık yapıyormuş diye duydum
yaa ben gece yatmadan önce eşşek kadar bardaklan süt içiyom nerdeyse yarım kilo
ama başka zaman yokkiii :uhm: yemek ye erik ye saat 12 oluyo zatii kafamçokkarıştı
bi de işyerine kakaolu süt aldım öğleden sonra birer tane onlardan içiyom
herkese slm...
15 gün önce bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenmiştim.
yani bi sorun yok.
yarında cinsiyeti öğrenmeye gidicem.
çook heyecanlıyım.
bi kızım var bakalım bu küçük melek ne olucak....
babası erkek ten yana ama benim için sağlıklı vede hayırlı olması önemli...
hadi bakalım sen de öğren gel bu topicte son öğrenen ben olcem gaaba :dilcikar: