• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Kasm Anneleri

Ben geldim arkadaşım geldi duyuca yardıma tansiyon at üst olmuş şimdi iyiyim kızlar sadece ağzımın tadı yok ama en azından başdönmesi durdu ve bulantı azaldı şükürler olsun bir an hiç toparlayamacağımı düşünmüştüm..Şükürler olsun :Saruboceq:

Yan taraftaki komşuydu oğlu edepsizin teki benden 1 hafta sonra taşındılar Çocuk askerden firari ama sabah annesine nasıl küfrediyordu anlatamam tabii o bağrış çağrış duyup fırlayınca olan bana oldu.Zaten çok korkarım yüksek ses kavga gürültü Allah korusun hiç bana göre değil üstüne evde gibi sesleri çıkınca iyice betere ettiler beni düşünün şu saat anca toparlıyorum sağolsun oda Şükran sayesinde..

Bir daha kavga olsun uyaracağız zaten öyle böyle değil elim ayağım tutmadı..Size yazdıktan sonra arkdşım gelene kadar uyuymuşum oda toparlamama yardımcı oldu nihayet dahada iyiyim
çok geçmiş olsun datluuumm
allah akıl fikir versin olmayanlara da
canım namaza sürekli devam edebiliomusun ? ben bazen ezanla uyanamıyorum saat 6 da kalkınca da kılamıyorum derlerya güneş 1 mızrak boyu yükselene dek kılınmaz diye CADIARZU

canım bence seni araba tutuyoosırnaşık şey valla ben herşeyi oluruna bıraktım sağlıksız şeyler dışında herşey yemeğe çalışıyom ama balıktan tikdindim ayda 1 anca yiyorum karpuz yiyorum deli gibi 2 günde 1 karpuz bitiyo süt de içiyorum
evet canım çok şükür devam ediyorum
bi de bu çiş mevzuu artık saat gibi oldu hee
sabah tam sıkıştım kalktım baktım daha namaz için saat çalmamış 5 e kuruyodum
yatem dedim anında ezan okunmaya başladı delikafadulden
kıldım yattım sonra 6.30 da kalkmam gerek iş için gene uyandım saatsiz wcye gidecem bi baktım saat 6.29 :roflol:
ben de süt içiyom çok şükür bi de evet karpuz akşamları erik bitince karpuza dadancam anlaşılan erikten önce de çileğe dadanmıştım kaydirigubbakcemile3
canım orda karpuz almaya başladınızmı markette gördüm ne bilim cesaret edip alamadım aslında canımda çok çekti ama karpuz kalsiyum açısından çok kıymetli bide süt içebiliyomusun ne güzel Maşallah
biz alıyoz şekerim daha iki kere aldık emme güzel çıktı
kız ne ediyon sen
benim bildiğim proteinin en fazlası beyazında olurmuş
bence sen bütün olarak ye canım ayırt etme
ben de senin gibi kahvaltıda su gib i çay içiyorum
aslında özellikle yumurtayla çayı yanyana getirmemek gerekirmiş
besin değerini yok ediyormuş canım
sütü de ben öğleden sonra bir ara içiyorum
gece yatmadan önce içilirse de kansızlık yapıyormuş diye duydum
:1shok:
yaa ben gece yatmadan önce eşşek kadar bardaklan süt içiyom nerdeyse yarım kilo
ama başka zaman yokkiii :uhm: yemek ye erik ye saat 12 oluyo zatii kafamçokkarıştı
bi de işyerine kakaolu süt aldım öğleden sonra birer tane onlardan içiyom
herkese slm...
15 gün önce bebeğimin sağlıklı olduğunu öğrenmiştim.
yani bi sorun yok.
yarında cinsiyeti öğrenmeye gidicem.
çook heyecanlıyım.
bi kızım var bakalım bu küçük melek ne olucak....
babası erkek ten yana ama benim için sağlıklı vede hayırlı olması önemli...

hadi bakalım sen de öğren gel bu topicte son öğrenen ben olcem gaaba :dilcikar:

doğru düzgün topicde kalamıyom bu aralar canım
habire ev de birşeyler topluyom
meraktan ara sıra girip çıkıyom işte ben de
az kaldı canım inşallah allah gönlüne göre verir.
ayy o taşınma işi yok muuu,
yorma kendini fazla bakemmm
hem şu herşeyi toplayanlardan tutun mutfağı bi güzel toplayıveriyolar sen özel eşyalarını topla yeter
asıl taşınınca yerleştirmesi daha çok dert çünküü
karazeytin canım ne diyon sennnn
ben boşuna mı yiyom her sabah yumurtayı şimdi :)))
yaa beyazını yersem ekstra kusarım ben
şimdi senin yüzünden onu da yemeye çalışıcam offff :)))
kızzzlarrr ben çok heyecanlıyım yaaa yarın bebişi görecemmm
hem onu hemde belkide cinsihyetini ayyy ben bu gece uyuyamam şimdi
banyomu yaptım bu saatte uyurdum her akşam
şu an tık yok bende, sabah olmaz şimdi yaa :))
kimsede yok konuşacak ben kaçayım bari adsl radyasyon yaymasın bebişime :))
muckkksss hepinize..

ayyy ben de heyecanlandım şimcikk
gösterir inş. seninki dee kaydirigubbakcemile2

günaydın asebacımmmm
önce bir geçmişe göz atayım dedimdi
nassıın iyimin?
ben dün gece hiç rahat edemedim yaa çok gaz var galiba sıkıştırdı hep sağa dön sola dön uyuyamadım bi de o sol tarafımda böbreğin olduğu yere gene sancı girdi bebiş solda mıdır nedir baskı yapıyo heralde böbreğimee

ya geceleri bende dönmekten uyuyamıyorum sol tarafa uyumak gerekir diye biliyorum ama butun gece sol tarafıma yatamıyorum aksi gibi ben sadece sağ tarafıma yatınca uyuyabılıyorum e surt üstüde yatamıyorum butun gece sabaha kadar bir yana bir buyana dönüp duruyorum valla

Karakızım doğru tarafta yatıyosunki sağda yatmak kalbi yormaz ve dinlenmiş kala.skarsın

günaydın arkadaşlar, ben birşey sormak istiyorum. şu ana kadar ne kadar kilo aldınız.ben 16 haftadayım ve 1 kg alabildim. beslenmeme çok dikkat ediyorum her sabh yumurta süt peynir, öğlen ve akşam protein ağırlıklı besleniyorum. sizin durum nasıl?

hayırlı sabahlar güzel hatunlar
dün biraz aksilikleri olan bi gündü
bugün çok güzel olacak çünkü benim doğum günüm kaydirigubbakcemile4 alkisalkisalkis
oleyy bi yaş daha olgunlaşıyom :bbo:
26 yaşımda güzel bi anne olcamm delikafadulden
inşallah bebişim hayırlı sağlıklı olur şimdi tek duamm buu

günaydın arkadaşlar, ben birşey sormak istiyorum. şu ana kadar ne kadar kilo aldınız.ben 16 haftadayım ve 1 kg alabildim. beslenmeme çok dikkat ediyorum her sabh yumurta süt peynir, öğlen ve akşam protein ağırlıklı besleniyorum. sizin durum nasıl?

ben de 17. haftadayımm henüz kilo almadım gaaba gramajlar sürekli değişiyor ama aynıyım
ve bu halimden de memnunum yoksam sen almak mı istiyoon
20. haftaya kadar almasam iyi sadece bebiş alsın ben almiim yaa olmamı acaba kaydirigubbakcemile3

valla iyi besleniyomuşsun aay öğlen akşama yemeği deme bana yaa midem bi tuhaf oluyo vallaaa hele protein diince aklıma et geliyoo ooof ne zamandır yemiyomm

nilkan ccanım, dediğin şey ara da ben de de oluyor
en son akşam yaşadım o ağrıyı baya bi raahatsız ediciydi
rahimden aşağıya doğru bi baskı bi sancı
sanki bebek heran düşecekmiş gibi çok enteresan bi ağrı
ama normal şeyler bunlar korkulacak birşey yok...evham yapma canım
bak ben hiç aramadım bile doktoru,bende bi problem var sanırsam :)))
aşırı soğuk kanlıyım ya...
benimde 1 haftadır bazen sağ bazen sol olmak üzere ağrılar giriyo
bazende rahmime sancı giriyo gibi oluyo
bende bugün gidince sorarım unutmazsam

valla ben doğru dürüst kırmızı et yiyemiyom
bazen canım lahmacun istiyo aşırı derecede öle et ihtiyacımı karşılıyom gaaba
balığı yapıyorum hemen hemen haftada bir ama bu hafta onu da unuttum
tavuk da işyerinde çıkarsa yoksa pek aklıma gelmii
ceviz kuru üzüm fındık yiyem dedim akşam zaten geç oluyo diye işyerine getirip öğleden sonra yedim iki sefer
ikisinde de servisten kendimi zor attım korkuyom şimdi yemeğe -tatlicadiarzu-
zaten akşam da yemekten sonra ancak erik yemeye fırsat bulabiliyom kaydirigubbakcemile3
bi tek düzenli olarak sütümü içiyom gece yatarkene
sabah ta peynir meynir yiyom ama o da çayla :sm_confused:

ben kırmızı eti bi güzel yiyom tek yediğim o zaten bide pilav bulgurlu köfteler felan yiyom
hafta içi sabahları süt içiyom amma hafta sonu çook açık çay içiyom
sabah içtiğim içinde gece sütü bazen içiyom
balık dersen arada bir kocişe kalsa sürekli alcak amma ben kokusundan tiksiniyom
ve kızartma yemek istemiyorm ızgara yapıyo kociş o da daha ağır kokuyo :1shok:

kartanesi canım ben de sabah kahvaltısında çaydan vazgeçemiyorum
ama su gibi çok çok açık içiyorum ki bi zararı olmasın
sende öyle alıştır kendini...
birde her gün mutlaka yumurtanızı yiyin
ben mutlaka yiyorum ama sadece sarısını
beyazını atıyorum acaba bi faydasını görürmüyüm b şekil de??
ama bana yumurta allerji yapıyoo
ilk başlarda sadece hafta sonları yemiştim kociş sürekli ısrar ediyordu ye diye
sonra baktı bende allerji belirtileri başladı artık söylemiyo
benim allerji çok felaket bütün kolumu kaplıyo ayyy
zaten normalde de nisan-haziran arası heçç yumurta yemezdim

Ben geldim arkadaşım geldi duyuca yardıma tansiyon at üst olmuş şimdi iyiyim kızlar sadece ağzımın tadı yok ama en azından başdönmesi durdu ve bulantı azaldı şükürler olsun bir an hiç toparlayamacağımı düşünmüştüm..Şükürler olsun :Saruboceq:

Yan taraftaki komşuydu oğlu edepsizin teki benden 1 hafta sonra taşındılar Çocuk askerden firari ama sabah annesine nasıl küfrediyordu anlatamam tabii o bağrış çağrış duyup fırlayınca olan bana oldu.Zaten çok korkarım yüksek ses kavga gürültü Allah korusun hiç bana göre değil üstüne evde gibi sesleri çıkınca iyice betere ettiler beni düşünün şu saat anca toparlıyorum sağolsun oda Şükran sayesinde..

Bir daha kavga olsun uyaracağız zaten öyle böyle değil elim ayağım tutmadı..Size yazdıktan sonra arkdşım gelene kadar uyuymuşum oda toparlamama yardımcı oldu nihayet dahada iyiyim
geçmiş olsun canım neyseki arkadaşın varmış hemen koşmuş baksana
dikkatli ol canım bi daha ses duyduğunda hemen fırlama yataktan
günaydın asebacımmmm
önce bir geçmişe göz atayım dedimdi
nassıın iyimin?
ben dün gece hiç rahat edemedim yaa çok gaz var galiba sıkıştırdı hep sağa dön sola dön uyuyamadım bi de o sol tarafımda böbreğin olduğu yere gene sancı girdi bebiş solda mıdır nedir baskı yapıyo heralde böbreğimee

sağol canım düne göre bayağı iyiyim sen nasılsın kaydirigubbakcemile5
amma uçuk iyice şişti sanki dudak fırlayacak yerinden
o sancılar oluyo canım arasıra helede birden kalkınca bişey batıyo sanki

bugün çok güzel olacak çünkü benim doğum günüm kaydirigubbakcemile4 alkisalkisalkis

hayırlı sabahlaarrr narım balım çiçeğiimm doğum günün kutlu olsuuunnn
allah sana bebişinle eşinle ve sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler nasip etsin sağlıklı turp gibi bi bebiş nasip etsin :Saruboceq: (tabi hepimize dee)

günaydın ben hiç almadım drum iyi dedi hamileliğin sonuna :CüvCüv:saklayalım hakkımızı dedi cumartesi ne dicek bakalım çünkü bi ay önce demişti yine hiç kilo almadım aynı bilmom karnım büyüdü genişledim kilo almadan bunlar nası oluyo gamyoncuiremsu
bizim tartı bozuk desek drun tartısıda aynı çıkarıyo :bbo:
tüy gibiyimm uçuoym kaydirigubbakcemile4

doğum günün kutlu olsun güzel anne
bebişinle ve kocişinle mutlu nice yıllar geçirmen dileğiyle :dance: a.s.

ben kırmızı eti bi güzel yiyom tek yediğim o zaten bide pilav bulgurlu köfteler felan yiyom
hafta içi sabahları süt içiyom amma hafta sonu çook açık çay içiyom
sabah içtiğim içinde gece sütü bazen içiyom
balık dersen arada bir kocişe kalsa sürekli alcak amma ben kokusundan tiksiniyom
ve kızartma yemek istemiyorm ızgara yapıyo kociş o da daha ağır kokuyo :1shok:

asebamm balığı fırına atacan cicim yanına patates soğan da koycan ne koku olur ne bişi bi de hafif oluyoo ben hep öle yapıyom valla gerçi şimdi somon var evde onu yağsız tavada kızartcam ama fırın olayını tavsiye ederim yani istersen fırın poşetine de koyabilirsin
benim kociş hiç sevmez balık annesi alıştırmamış :1closedeyes: evlerinde hiç pişmediğinden e biz de egeliyiz balık manyağıyız o kokusundan nefret eder normalde ama fırında hiç kokmuyo anca kızarmış soğan sarımsak kokusu geliyoo

hayırlı sabahlaarrr narım balım çiçeğiimm doğum günün kutlu olsuuunnn
allah sana bebişinle eşinle ve sevdiklerinle hayırlı uzun ömürler nasip etsin sağlıklı turp gibi bi bebiş nasip etsin :Saruboceq: (tabi hepimize dee)

Saol canım İnşallah hepimize
bizim bide bebişimde %25 hastalık riski var o yüzden çok korkuyorum İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olur Rabbim evlatlarımzla imtihan etmesin hiç birimizi senağlama
yani zaten imtihan dünyası bişeyle sınıcak rabbim evlatlarımız olmaz İnşallah :Saruboceq: senağlama

mutlu yıllar sana mutlu yıllar sana mutlu yıllar mutlu yıllar mutlu yıllar sanaaaaaaaaaa

bebişinle ailenle uzun sağlıklı ömürler geçirmen dileğiye doğum günün kutlu olsun

a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s. a.s.

günaydın ben hiç almadım drum iyi dedi hamileliğin sonuna :CüvCüv:saklayalım hakkımızı dedi cumartesi ne dicek bakalım çünkü bi ay önce demişti yine hiç kilo almadım aynı bilmom karnım büyüdü genişledim kilo almadan bunlar nası oluyo gamyoncuiremsu
bizim tartı bozuk desek drun tartısıda aynı çıkarıyo :bbo:
tüy gibiyimm uçuoym kaydirigubbakcemile4

al benden de o kadar valla ben de anlamıyom karnım büyüdü kilo yok ama sanırım bu ara gaz da var bende nefes alamıyom yaaa

Saol canım İnşallah hepimize
bizim bide bebişimde %25 hastalık riski var o yüzden çok korkuyorum İnşallah hayırlısıyla sağlıklı olur Rabbim evlatlarımzla imtihan etmesin hiç birimizi senağlama
yani zaten imtihan dünyası bişeyle sınıcak rabbim evlatlarımız olmaz İnşallah :Saruboceq: senağlama

amin canım aminn sen hiiiç sıkma canını kafana takma allaha tevekkülle inş. hepimiz için güzel şeyler olcak kaydirigubbakcemile2

Back
X