Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla doğru diyon kız benim dr. da sölemiyo b....lu s....li ye mana bulmuş misali oldu :teytey: nan kartanesi 29 işi tamam benim saat 4 te randevum uyar mı sana gidelim cinsiyetleri de görelim sora barabar gelürük burda hava ataruk he ne dersin sositosositoevet canım kayısı ye veya kompostosunsu iç
ama en kolayı kuru kayısı alıp 3-4 tane yemek
aa kıslar taze kayısıda çıktı haaaaa
hehhehheeee sankim sen farklısın
bence sizin dr aynı ya dr tembel beceriksiz tam bakamıyo kaydirigubbakcemile3
bugün yapılmayacaktı galiba sadece görüşmeye gitti galibabugün nazlı doktora gidecekti amniyosentez yapılacak bugün dimi?inşallah güzel sonuçlar alırız..
kız benim evime çok yakın kuruluyo pazar kaydirigubbakcemile3valla bilmiyomki canım ne zamandır markete gitmiyom da geçen haftalarda kiraz kayısı şeftali falan 8 lira civarıydı
valla erik de ilk 6 idi bi ara 4 e falan düştü ama hiç 1 e 2 ye görmedim valla bi de hiç pazara gidemiyom ben marketler de hemen hemen aynı oluyo pazarla gerçi ama belki pazarda daha ucuzdur
ayy ben karar vemiyom naıl yapacağıma dahavalla bilmiyom anam yaa o haftalarda herkes öğrendi
bi benimki demedi emin olmadan sölemeyen cinsten olabülüüü
haa bu arada baktım kkda dr.um epidural normal yaptırıyomuşş
inş. iznine falan denk gelmez de öyle olur benimki yaaa
canım ya o arkadaşın çekeceği çile varmış öyle olmuşkartanesii seni ürkütmem ama dün epidüralle ilgili bir yazı yazmıştı bir arkadaşımız çok kötüymüş ve ve bebeğinide kaybetmişsenağlama çok etkilendim ondan tabi işin ehline güvenmek ve iyice araştırmak lazım en iyisi acılı sancılı normal doğum bir teslik olmassa tabii
ayy biz senle aynı günüz bana bişe demedi dr ama evire çevire iyice baktıkızlar şimdi benim doktor bana %90 cinsiyet tahmini yaptı ben 2 hafta sonra tekrar gitsem acaba %100 söylermiki alışveriş yapmak istiyorum 15 gün falan yurt dışına çıkıcam Allah izin verirse
kız benim yengemin kızı olcek ama ondada var çizgi şimdi 18 haftalıkerkek annelerı sıze sorum göbegınızde cızgı cıkmaya basladımı
aman cinsiyetin tiple çıkan çizgilerle anlaşılacağını heeeç düşünmüyormben de henüz cinsiyet öğrenemedim ama çizgim belirmeye başladı 58 numero kadın çorabı gibin renkte bi çızık var göbük çukurumdan aşaaaakaydirigubbakcemile3
kızlar cınsıyet tahmın eden bır arkadas var ya sevım 84 tu galıba baktınız mı ona
ayy bende de var mı yok mu yaa oof açıp bakamıyom da işyerinde merak ettim valla :roflol:
he valla a.s akşam göstertirim bacımsositososito
ban akız ıhtımalı yuksek dedı anacummm delikafadulden cınsıyetı bellı olanlar bır yapsın bakalım dogru acep
tövbe tövbe kalp gözümü açık kısskaydirigubbakcemile2 bu arada benim damarlarım çok belirginleştii varis oluştu bendee napcam yaaaaasenağlama
kartanem valla rüyamda bize gelmişsin bişe çok uzun degil fazla konuşmadık ama bizde idin beraber oturduk falan sonra ben soruyorum buradaki isimlernizle gerçek iismleri karşılaştırıp kim kimdir deyii soruyom sende bana diyon ben egitimciyim diye bende diyorum hepsinde egitimci yazıyor diye birbirimize çıkıştık benim bir taraflarım açıkta kalmış sanursam..karazeytin nesli sen karakız uni kimsizniz biliyomda emme bir kaç klişi var halen onları çıkaramadım sanırım akşam aklımda kalmış ondan böyle rüya gördüm sanırım..
bizim evede yakın bir yerde pazar var pazar günleri oluyor emme pek sosyetigiz sankim daha pahalı oluyor sanırım bana öyle geldi gerçi yinede marketlere nazaran daha ucuz..ee bide çeşit bol seç begen al..sanki hangisi iyi anlıyorumda..alıyom bahtıma ne çıkarsa dün de karpuz alacaktım marketten bende eşimde seçmesini bilmiyoz alırız berbat çıkar diye vazgeçtim..kesmece satan bir yer bulup ikiye böldürüp alacam...ayy pazara gidesim geldi aşerdim sanki.:roflol::roflol:
mavı benı bılemedın mı ben y ıle baslayan bende karıstırıom valla lülülülülülü
chicco nerde.anadolu yakasımı.ben avrupadayımda
canım chicconun anadolu yakasında aydınlı tarafında bir deposu varmış karazeytin sölemişti orda ayda bir defa tğm ürünler inanılmaz inidirmlerle satışa sunuluyomuş fiyatlar baya uygunmuş yani karazaytin gecen ay bi sürü şey aldı kendine oraya önce telefonla üye oluyosun biz olduk sonra indirim olduğu zaman sana mesaj geliyo
dün bana mesaj geldi bu akşam saat 18:00 ile 21:00 arası ve yarın sabah 09:00 ile 12:00 arası indirim varmış bizde bu akşam kıset olursa oraya gideceğiz inşallah bakalım neler var neler yok gerçi ben kıyafet almayacağım sanırım çünkü cinsiyet net değil ama bakacağım fiyatlara falan![]()
ben dun öyle duydum da erkek annelerınde cızgı oluyormus kız annelerınde olmuyormus dunde dogum yapmıs bır musterım vardı erkek oldu cızgısı hala duruyordu kızlarda olmuyormus dedıler bakalım hihoyyyt
canlız kız senmisin o y ile başlayan banada karakız başka isim söylemişti oda karıştırdı hatta bende başka birine sordum...birde diger kişileri çıakrabilsem ...sarışınım benim..
canım benim bebişim kız.o çizgi bende olustu hemde gebeliğin erken dönemlerinde olusmaya basladı.salı günü kontrolum var tekrar bakalım .
tövbe tövbe kalp gözümü açık kısskaydirigubbakcemile2 bu arada benim damarlarım çok belirginleştii varis oluştu bendee napcam yaaaaasenağlama
valla doğru diyon kız benim dr. da sölemiyo b....lu s....li ye mana bulmuş misali oldu :teytey: nan kartanesi 29 işi tamam benim saat 4 te randevum uyar mı sana gidelim cinsiyetleri de görelim sora barabar gelürük burda hava ataruk he ne dersin sositososito