2009 Kasm Anneleri

evet ya suanda tam 3 kutu ılac kullanıyorum magnezyum demır ve decavıt bıde ılk 3 ay folıc asıt onlar mı yaptı acep:((

kız kafana takma okadar aldıysan aldın folik asit kilo yapmaz witaminler yapar ben witamin kullanalı 10 gün oluyor o 1 kiloyuda on gün içinde aldım ben sadece bir tane kullanıyom neden sana okadar ilaç erdiki anlamadım

ay kızda normal değilki işte deli.ben ona dedim otur evinde dour.bide bir ay sonra gidecek doğumuna bir ay kala yani.bir ay kaynanayla kalacak doğuracak gelecek.e kocasınıda evde bırakıyo.adam doğuma gidecekmiş yanına.saçma dedim ama sonuçta kendi kararı.vermiş kararını

ohooo biz de boşunaa üzülmüşüz o kendi kaşınmışş

evet haklısın fazla takıyorum galıba aılemde hıc kılolu yok bende olursa bunalıma gırerım endıse oldu bı an neyse bebegım ıcın alırım problem yok:)))

vitaminler kilo aldırıyordur bencede

kız ne yapsın kocasında iş yok bir kere yalnız başına ne kadar cinlik yapabilir kiii. kocası sahip çıksa belkim kızda o kadar yola gitmek zorunda kalmazdı. herşey kocalarımızda bitiyor valla

ohooo biz de boşunaa üzülmüşüz o kendi kaşınmışş

ya evet kaşındı kız.kocasındada iş yok işte.tuhaflar ne bilem.

Ya ben ilk oğluşumda 18 kilo aldım kapıdan sığmazdım okadar yani çokta dert etmeyin kiloları inanın gidiyor hepsi aa tabi yerseniz dikkat etmezseniz kalır..Şimdide hiç düşünmüyorum azıcık sıkı spor diyet gidiyor hepsi burada çoğu arkadaşımın 2 çocuğu var inanmazsınız..Hepsi çok bakımlı ve çok güzel ciks anneler olacağız bizler:)

Birde şuan için az öncede tartıldım hala kilo almamışım ama karnım tocaman bebiş büyüsünde ki sütümü vs içiyorum artık ona yarasın herşey bana değil:)Bu doğumları atlatalım sonra grupça diyet gruplarına üye olup kiloları veririz kaydirigubbakcemile3

bebekler sağlıklı olsunda kiloları sonradan hep birlikte veririz

zaten ilk üç ayda 2,3 kilo normal

oohhhooo 30 kilo alan ar nasıl alıyorlarsa benim ablam 25 kilo almıştı ay kendimi hiç düşünemiyorum:1no2:

30mu dedin vaşşşş o ne yaaa neyabmış öyle
sanırım elektrik ve su parasına alerjisi varmış ama gösteriş için makina almaya yokmuş :roflol:
ne akıllııııııı :jeyyar:

evet haklısın fazla takıyorum galıba aılemde hıc kılolu yok bende olursa bunalıma gırerım endıse oldu bı an neyse bebegım ıcın alırım problem yok:)))

takma yaa ne kilolu insanlar var ki onca kilolarını azimle veriyor. doğanın kanunu bu hamilelikte kilo almazsak olmaz. hem kocam bana kilolu halini daha çok severim diyor :roflol:

ay kızlar şu üçlü testi yaptırmaya okadar korkuyorumki kızımda hamileyken riskli çıkmıştı sonra amniyo sentez olmuştum çok şükür temiz çıktı ama o sonuçları bekleyene kadar 1 ay da çıkıyo sonuçlar bana azap olmuştu günler 4 .5 aylık hamileyken 2 kilo ermiştim ne zor günlerdi oyine aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum

ay kızlar şu üçlü testi yaptırmaya okadar korkuyorumki kızımda hamileyken riskli çıkmıştı sonra amniyo sentez olmuştum çok şükür temiz çıktı ama o sonuçları bekleyene kadar 1 ay da çıkıyo sonuçlar bana azap olmuştu günler 4 .5 aylık hamileyken 2 kilo ermiştim ne zor günlerdi oyine aynı şeyler olacak diye çok korkuyorum

Bu yazdığın bana hiçç yabancı gelmiyor:1rolleyes: benneyaptımki :1no2::Saruboceq:

amaaaaaan canım kızda anlamıyo ben biraz gözünü aç diyom yok anlamıyo.e ezer kaynanada tabi.kocasıda bi alem düşün kız doktora gidecekti bende aradım ne yaptın ne dedi doktor diye,gidemedim dedi.meğer kocası balığa gitmiş doktora gidememiş.adamda rahat ezdiriyo kızı.

yazık yaaa
kocası dayaklıkmışş bence :oklava:

ay canımya bende 3 lü testimin sonucunu p.tesi alacağım ama yarın nazlı amniyosentez sonucunu alacak inşallah hepimiz güzel sağlıklı haberler alırızı ya beklemek gerçekten zor canım

ASEBACIM kız biz senle aynı günde gidioz Allahın izniyle bakalım kim önce doğurceeeeek
evet canım ben senden önce doğuracam işte

kız 1kilo süte 1bucuk yemek kaşığı çok değil mi bence tatlı kaşığı atsın sanki yoğurdu ekşitir gibime geliyor.
canım vallahi hiç ölçmedim yaparken göz kararı katıyom işte

nan bu nesli niye gelmedi hala ondan bişi almam gerek benim
şimdi seiz merak edersiniz anlatayım
hani ben gecenlerde cevahirden hamile kotu aldım demiştimya aynısını neslide almış oda paladdıumdan almış chiccoda karşılaştığımızda birde baktık ikimizde aynı kot var birbirimize gösterdik şimdi siz şuna bakın ben cevahirdeki mağazadan 79 tl ye ama nesli paladıumdaki mağzadan 49 tl ye almış aynı pantolonu anam anam dedim nesli dediki hemen ara onları bende az evvel aradım dedim böle böle onlarda arkadaşınızdaki vede sizdeki bize faturayı gönderebilirseniz eğer size yardımcı oluruz dediler nesliden faturayı istedim şimdi bende
bacım sanada amma kazıklamışlar haaa
bide neslide görmesen o fiyata aldım diye ses bile etmiyecen
işte adamlar kime satarsa o kar

yoğurt yapan gacılar eee sütü hazır süt mü? hazır sütten oluyo mu gıı?
ben nerden bulcam ööle süt satan amcalar yokkiii
canım hazır sütlede olur ama diğerinin tadını vermez
ve biraz cıvık yapış yapış oluyo
peki o taraflarda süt satan şarküteri felan yokmu

bak ilk yazdıklarına aynen katılıyorum ama sankim siz süte mayayı çok katıyorsunuz ben 5 kilo aldığım süte 1 yemek kaşığı yoğurdu ezip öyle mayalıyorum. ve de çok güzel oluyor ne cılk nede tadında sorun oluyor 6 yıldır bunu bilir bunu yaparım
vallahi göz kararı atarım heçç te sorun olmas ama sen tecrübelisin
daha eyi bilirsin bişey diyemem şurda 7 aydır mayalıyom ben

getir getiiiir bakceem
kız ebisce aldıklarını bizede göster resim ekle resimmm

kızlaaar ben geldim yimekten kartanesi ile başbaşa öğlen yimee yidükk dee :jeyyar: valla küçük resimde ki tarife halt etmiş kartanesi çok daha güzel bencee oturduk yemeğimizi yerken sohbet ettik birazcık valla harika vakit geçirdim nasıl geçti annamadım
afiyet olsun böylece 2. grupta buluşmuş oldu darısı diğerlerine
ben kimseyi tanıyamıcam galibaa buralarda yok kisme

bende dedim sakın yıkama ayyyyy bide iki tane kızı var kaynananın liseye giden.onlar ders çalışıp yoruluyomuş.kocasıda yıkama sakın demiş.bende dedim git ayaklarını uzat otur temizlik için istiyosa evinde doğur ne işin var orda
amaaaaaan canım kızda anlamıyo ben biraz gözünü aç diyom yok anlamıyo.e ezer kaynanada tabi.kocasıda bi alem düşün kız doktora gidecekti bende aradım ne yaptın ne dedi doktor diye,gidemedim dedi.meğer kocası balığa gitmiş doktora gidememiş.adamda rahat ezdiriyo kızı.

ayy yazık yaa bulmuşlar sessiz kızı ohh ne ala
bence burda tek suçlu adam o annesine ne diyon sen dese
bi terslese kadın heçç bişe yapamaz adamda iş yok
yaaa bana annem gel burda yap doğumu diyo 1 saatlik uzaklıkta
yok dedim orda kalmam gerekir ben evimde doğurmak istiyom dedim
yengemle 1 ay varya annemde ondan diyo
ikimizede bakmak için

benim ki yapmaz vallahi gittiğimde bulaşık bilem yıkatmaz nerdeyse
hatta diğer gelinler hamişlikte hasta olunca kalmışlarda
yemeklerini bilem önüne getirmiş bana az bilem yapıyoo

kızlar wc ye gittim şimdi kanama gibi lekelerim olmuş çok korktum kaç gundur de sancıyla tuvalete gidiyodum ya çok korktum doktora gidiyorum dua edinnn senağlama
geçmiş olsun canım inşallah bişey yoktur
güzel haberlerle gelirsin

Ya ben ilk oğluşumda 18 kilo aldım kapıdan sığmazdım okadar yani çokta dert etmeyin kiloları inanın gidiyor hepsi aa tabi yerseniz dikkat etmezseniz kalır..Şimdide hiç düşünmüyorum azıcık sıkı spor diyet gidiyor hepsi burada çoğu arkadaşımın 2 çocuğu var inanmazsınız..Hepsi çok bakımlı ve çok güzel ciks anneler olacağız bizler:)

Birde şuan için az öncede tartıldım hala kilo almamışım ama karnım tocaman bebiş büyüsünde ki sütümü vs içiyorum artık ona yarasın herşey bana değil:)Bu doğumları atlatalım sonra grupça diyet gruplarına üye olup kiloları veririz kaydirigubbakcemile3
ayy ben heeeç dert etmiyom bebişim sağlıklı olsunda
ben elbet zayıflarım 3 kilo aldım şimdiye kadar

bende elevit kullanoıodum iğrenç bi ilaç Allahtan bitti be bakalım yeni verecekmi ama progynexe devam ediorum az kaldı oda

vitaminler kilo aldırıyordur bencede
elevit ilk başladığında fırlatıyo ben 2 kiloyu elevite başladığım 3 haftada aldım

Back
X